Tisk - Zlínský kraj

REISENTHEL CS, s.r.o.

Bystřice pod Hostýnem, Čs. brigády 141 kontakt +420 573 378 025

Nabízíme výrobky z poplypropylenu a recyklované úsně. Obaly, tašky, pořadače či reklamní předměty. Snažíme se o funkčnost, ale i nápaditý design, který dnešní doba vyžaduje. Díky různým technologiím zpracování jsme schopni vyrobit širokou škálu výrobku podle přání zákazníka.

web www.reisenthel.cz

R.O.P. EUROPE, s.r.o.

Napajedla, Kvítkovická 1386 kontakt +420 577 110 919

Společnost R.O.P. EUROPE, s.r.o. je významným výrobcem obalů z polypropylenové fólie pro širokou oblast použití. Stala významným dodavatelem obalů pro zákazníky v České republice a v řadě evropských zemí.

web www.fatra-rop.cz, www.rop-ltd.com

Moravia Decor s.r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1641 kontakt +420 576 576 076

Specializujeme se na dekorování a potisk lahví, sítotisk, potisk drahými kovy, coating, chemické matování, satinace, hot stamping, decal a termoetikety. Dodáváme lahve na víno a alkohol. Spolupracujeme s různými výrobci skla. Poskytujeme návrh nápojových obalů.

web www.moraviadecor.cz

STEROLL,s.r.o.

Louky, Pod Šternberkem 306 kontakt +420 576 777 275

Specializujeme se na pásky lepicí, samolepicí, balicí, ohraničovací, vytyčovací, výkopové, textilní, potištěné, trhací i netrhací, maskingové pro sport, průmysl a domácnost. Nabízíme také obalové a technické materiály různé šířky, náviny a barvy, služby řezání, realizaci tisku, individuální potisk a další.Mnohaleté, teoretické i praktické zkušenosti dokážeme okamžitě aplikovat do vývoje a následné výroby nových výrobků, které po nás požaduji spotřebitelé.

web www.steroll.com

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

Obec Babice - obecní úřad

Babice, Babice 508 kontakt +420 572 585 061, (3 pobočky)

Prvotní písemná zpráva pochází z roku 1220. Obec se nachází v nadmořské výšce 180 metrů. Na území žije 1796 obyvatel. Poskytování služeb Czech POINTu. Název obce znamená ves lidí Babových.

web www.babice.eu

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Městský úřad Holešov

Holešov, Masarykova 628 kontakt +420 573 521 111, (4 pobočky)

Holešov leží na rozmezí Hané a Valašska. Je tzv. pověřenou obcí III. stupně a nejen správním, ale také průmyslovým a společenským centrem Mikroregionu Holešovsko. Nejstarší zmínka o Holešovu pochází z roku 1141. Jako městečko je uváděn od druhé poloviny 13. století a městem se stal ve 14. století.

web www.holesov.cz

Obecní úřad Jankovice u Kroměříže

Jankovice, Jankovice 101 kontakt +420 573 393 041

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.

web www.jankovice.net

Obec Záříčí

Záříčí, Záříčí 25 kontakt +420 573 355 104

Obec Záříčí leží nedaleko Kroměříže. Je členem Mikroregionu Střední Haná. Obec se nachází v nádherném a turisticky velmi atraktivním kraji nedaleko řeky Moravy. Obecní úřad poskytuje služby Czech POINTu.

web www.zarici.cz

PŘIKRYL MILAN-FOTO NA PORCELÁNU

Otrokovice, K. H. Máchy 84

Fotokeramika, potisk porcelánu, fotografie na textil.

web www.fotonaporcelanu.cz

marketing4you, s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582 kontakt +420 775 613 014, (3 pobočky)

Reklamní, marketingové a poradenské aktivity, servis pro oblasti grafiky a tisku, výroba a tisk letáků, brožur, prospektů, vizitek a formulářů.

web www.m4you.cz

Prcek & spol., s.r.o.

Kroměříž, Vrchlického 3043/14 kontakt +420 573 342 658

Tiskařské a knihařské práce. Dále nabízíme prodej kancelářského papíru, výrobu razítek, tepelné laminování a kopírování.Vyrábíme svatební oznámení.

web www.tiskprcek.cz

LINEAR - reklamní agentura

Kroměříž, Hulínská 1949/6 kontakt +420 737 371 001

Firma se zabývá výrobou reklamy. Grafické návrhy, tisk - letáky, vizitky, sítotisk. Dále potisk textilu, reklamních předmětů, bezpečnostní a technické samolepky, velkoplošný tisk.

web www.linear.cz

Grafická dílna RENO spol. s r.o.

Kroměříž, Vejvanovského 468/10 kontakt +420 573 342 254

Zaobíráme se leptání do kovů, pamětních desek, gravírování. Dále vyrábíme propagační předměty, umělecké lití bronzi, billboardy, razítka, světelné panely, průmyslový potisk, kalendáře města Kroměříž, trička s potiskem, logomanuály, velkoplošný tisk, kovové cedule. Mimo jiné poskytujeme služby fotografa, od fotografie po katalog.

web www.renokm.cz

GRAFIKO s.r.o.

Uherské Hradiště, Jarošov, Pivovarská 72 kontakt +420 572 555 260

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů. Tiskneme technologií sítotisku, digitálně, případně gravírujeme.

web www.grafiko.cz

PODHORAN LUKOV a.s.

Lukov, Hradská I. 309 kontakt +420 577 116 111

Vyrábíme kontejnery lisovací a korby na odpad. Dále nabízíme opravy autoagregátů výměnou, servis Adaco, Europalt, Knorr-Autobrzdy, Ateso, Lucas, VAP. Mimo jiné nákladní a kamionová autodoprava, STK, emise, sítotisk, výroba nábytku, pronájem sálu.

web www.podhoran.cz

Spolia invest s.r.o.

Kroměříž, Milíčovo náměstí 560/11a kontakt +420 573 343 139, (1 pobočka)

Projekce pozemních staveb, studie zastavění území a projekci veřejných budov a průmyslových staveb. Provádíme autorský dozor, inženýrskou činnost, zpracování technicko-ekonomických studií výstavby, potřebné hydrogeologické průzkumy, statické posudky a stavebně-historické průzkumy.

web www.spolia.cz

AGD PRINT s.r.o.

Zlín, Dlouhé díly 395 kontakt +420 577 119 858

Naším oborem je výroba technických štítků. Nabízíme identifikační, ozdobné a popisné štítky, samolepky i etikety. Součástí našeho sortimentu jsou také bezpečnostní značky i speciální tisk na propisky, zapalovače, notebooky, reklamní předměty aj. Poskytujeme odborné poradenství.

web www.agdprint.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz
« předchozí 1 2 3 4 7 9 12 další »