Matice cyrilometodějská s.r.o. (pobočka Olomouc, Wurmova)

Olomouc, Wurmova 562/9 kontakt +420 587 405 431, (1 pobočka)

Vydáváme a prodáváme křesťanskou literaturu. Prodáváme kalendáře, svaté obrázky, učebnice náboženství, literaturu pro kněze, hostie či mešní víno. Dále nabízíme lampový olej, svíce, kněžské košile, bohoslužebné prádlo, kříže, ikony, křestní roušky, růžence i trika s potiskem.

web www.maticecm.cz

RICOH Czech Republic s.r.o. (pobočka Olomouc)

Olomouc, Fibichova 2 kontakt +420 841 116 117, (10 poboček)

Naše společnost je oficiálním distributorem tiskové a kopírovací techniky značky RICOH na českém i slovenském trhu. Nabízíme kompletní systémové řešení kancelářského tisku včetně řešení celého životního cyklu dokumentů šitých na míru dle potřeb zákazníků pod názvem IMPROMAT Professional Services. Již 22 let plně pokrýváme obchodními i servisními službami všechny regiony ČR a SR.

web www.ricoh.cz

GRANITOL akciová společnost

Moravský Beroun, Partyzánská 464 kontakt +420 554 780 200

Naše firma je výrobcem vyfukovaných PE fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme LDPE a HDPE fólie, tašky, pytle, sáčky a vázací PP pásky. Jednovrstvé i koextrudované PE fólie dokážeme potisknout až v 8 barvách.

web www.granitol.cz

BB DESIGN, s.r.o.

Olomouc, U solných mlýnů 336/28 kontakt +420 603 553 081

Reklamní agentura BB DESIGN, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu a řešení reklamy na míru. Provádíme vše od velkoformátového tisku, gravírování, designových fólií až po tvorbu loga. Další činností naší firmy je internetový prodej reklamních a dárkových předmětů. Působíme nejen v okolí Olomouce, ale také v Brně.

web www.bbdesign.cz

Špunda Miloslav - SIMI

Litovel, Litovel 85 kontakt +420 585 154 351, (1 pobočka)

Nabízíme tisknutí samolepek, PVC a papírových tašek, skla, magnetických i statických fólií. Dále i provádíme sublimační potisk praporů, ubrusů, metráže, textilu, nažehlovaček i velkoplošný tisk. Mimo jiné řezání oscilační hlavou skluznic, koberců a těsnění. Vyrábíme polepy aut, výloh a plastické nápisy.

web www.simi.cz

Books print s.r.o.

Olomouc, I. P. Pavlova 184 kontakt +420 585 426 050

Jsme ofsetová tiskárna, vyrábíme letáky, brožury, katalogy, knihy, vlastní ražba, laminace a vše, co se týká polygrafie. Dále i osvit desek do formátu B2, osvit filmů do formátu 620x8000. Mimo jiné náročnější zpracovávání tiskovin, kulacení rohů,výseky, sleporažba, kroužková a spirálová vazba. Papírová 3D leporela.

web www.booksprint.cz

ARES CZ s.r.o.

Neředín, Karafiátová 380/45 kontakt +420 585 433 555

Stovky reklamních ploch. Billboardy, bigboardy, citylighty, směrové tabule, navigační systémy v Olomouckém kraji. Vyrábíme reklamní tabule, reklamní polepy aut, výloh a informační stojany. Velkoplošný tisk plakátů, plachet, billboardů, posterů, letáků.

web www.arescz.cz

Milar Luděk, Ing. - OFFICE SERVICE

Olomouc, Kollárovo nám. 7 kontakt +420 585 556 220

Specializujeme se na prodej a servis kancelářské techniky, zejména kopírovacích strojů, tiskáren a faxů, prodej spotřebního materiálu ke všem typům kopírek a tiskáren. Působíme v Olomoucí a okolí. Nabízíme řešení na míru v oblasti kopírování a tisku, servis přímo u zákazníka (záruční i pozáruční).

web www.officeservice.cz

ANAG, spol. s r. o.

Olomouc, Kollárovo nám. 698/7 kontakt +420 585 757 411, (2 pobočky)

Jsme nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG a působíme na českém trhu již od roku 1990. Zabýváme se vydáváním odborných publikací a časopisů. Působíme po celé České republice. Naše činnost je zaměřená především na vydávání ekonomické a právní literatury, publikací pro zdraví a volný čas, vydávání odborných časopisů. Náš autorský a lektorský kolektiv je složen z řad uznávaných odborníků a profesionálů s dlouholetou praxí, právníků, tvůrců zákonů, pracovníků finančních úřadů, okresních správ…

web www.anag.cz

Balík Michal, Ing.-účetnictví

Olomouc, Marie Pospíšilové 444/1 kontakt +420 585 428 642

Nabízíme dlouholetou praxi v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence, daňových přiznání, zpracování mzdové agendy úcetního poradenství a zastupování klientů na úřadech. Zpracování účetní agendy probíhá na řádně zakoupených účetních programech, neustále obnovovaných. Snažíme se o udržení kontaktu s nejmodernějšími trendy, proto jsme se rozhodli provozovat také kopírovací centrum.

web www.uctomhb.cz

OK DESIGN, s.r.o.

Olomouc, Hodolany, Holická 170/47 kontakt +420 585 209 090

Nabízíme velkoplošný tisk, světelnou reklamu, signmaking, laminace, reklamní stojany a informační systémy. Provádíme velkoplošné frézování, gravírování a řezání plexiskla laserem, výrobky z plexiskla. Dodáváme plexi stojánky, polykarbonátové kryty pro stoje.

web www.okdesign.cz

ProfiTechnika CZ s.r.o.

Olomouc, Holická 1097/31n kontakt +420 585 242 926

Nabízíme nové kopírky, tiskárny, LCD televizoru, skartovací stroje nebo jinou kancelářskou techniku značky SHARP.

web www.profitechnika.com

FONTÁNA ESOTERA, s.r.o. - Nakladatelství Fontána

Olomouc, Horní náměstí 367/5 kontakt +420 585 221 400

Nakladatelství zaměřené na alternativní medicínu, léčitelství, duchovní rozvoj, esoterickou literaturu a zdravý životní styl. Prodej a distribuce bylinných čajů a vitaminových přípravků.

web www.fontana.ws

Ing. Jiří Švarc- Knihkupectví FONTÁNA

Olomouc, Horní náměstí 367/5 kontakt +420 585 221 400

Nakladatelství zaměřené na alternativní medicínu, esoteriku, léčitelství, duchovní rozvoj, New Age a astrologii. Internetový obchod, e-shop. Prodej a distribuce: bylinné čaje, vitaminové přípravky a pomůcky pro zdravý životní styl. Firma je členem SČKN.

web www.fontana.ws

FBT - Bräuer Tomáš - prodej a servis kancelářské techniky

Olomouc - Neředín, Neředínská 48/18 kontakt +420 585 412 589

FBT - Bräuer Tomáš je nejen autorizovaným prodejcem kancelářské a výpočetní techniky, ale také se zabývá jejich servisem v Olomouci a okolí. V roce 1994 jsme získali autorizaci k prodeji a servisu kopírovacích a faxových přístrojů TOSHIBA , později i dalších produktů této značky. V roce 1996 se začala rozvíjet spolupráce s francouzskou firmou Armor, na poli spotřebního materiálu pro kancelářská zařízení a v roce 1999 se stala tato komodita významnou součástí působnosti naší firmy včetně…

web www.fbt.cz

OLMARK s.r.o. - copycentrum

Olomouc, 28. října 370/2 kontakt +420 585 225 086

Firma poskytuje komplexní reprografické služby - kopírování, tisk a skenování všech formátů, laminování, vazby plastové i drátěné. Vyrobí z vašich fotografií stolní i závěsný kalendář. Vyrábí však i razítka, a to do pouhé 1 hodiny od objednávky.

web www.olmark.cz

TARAN s.r.o. - tiskové potřeby

Olomouc, 17. listopadu 1047/10 kontakt +420 585 204 827, (2 pobočky)

XEROX Premier Partner. Dále nabízíme prodej a servis: kopírky, tiskárny, multifunkční velkoformátové zařízení, tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, tonery a papíry. Zajišťujeme i analýzu tiskových potřeb, kopírování, tisk a skenování.

web www.taran.cz

TISKÁRNA .BUDÍK .GRAFIKA s.r.o.

Šternberk, Nádražní 1712/5 kontakt +420 585 012 747

Tiskárna nabízí ofsetový a digitální tisk vizitek, katalogů, tisk letáků, brožur, tisk plakátů, návodů, včetně grafického zpracování. Dále i nabízíme velkoformátový tisk, střelecké terče a papírové terče.

web www.tiskbudik.cz

Polymex-Jan Pospíšil

Olomouc, Sokolská 569/31 kontakt +420 585 221 334, (1 pobočka)

Výroba a prodej razítek značky Trodat. Dále nabízíme gravírování, výrobu a polep reklamních tabulí, značení laserem do různých kovů, digitální tisk a další.

web www.razitkapolymex.cz

Selník Miroslav

Olomouc, Sokolská 534/18 kontakt +420 585 237 700, (1 pobočka)

Zabýváme se gravírováním a laserové pálení do různých materiálů. Výroba razítek, klíčů a autoklíčů, centrálních a generálních klíčových systémů. dále prodáváme kukátka, rozvory, kliky, koule a domovní čísla. Zajistíme montáž a poskytujeme servis zámků.

web www.selnik.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 6 8 další »