Matice cyrilometodějská s.r.o. (pobočka Olomouc, Wurmova)

Olomouc, Wurmova 562/9 kontakt +420 587 405 431, (1 pobočka)

Vydáváme a prodáváme křesťanskou literaturu. Prodáváme kalendáře, svaté obrázky, učebnice náboženství, literaturu pro kněze, hostie či mešní víno. Dále nabízíme lampový olej, svíce, kněžské košile, bohoslužebné prádlo, kříže, ikony, křestní roušky, růžence i trika s potiskem.

web www.maticecm.cz

RICOH Czech Republic s.r.o. (pobočka Olomouc)

Olomouc, Fibichova 2 kontakt +420 841 116 117, (10 poboček)

Naše společnost je oficiálním distributorem tiskové a kopírovací techniky značky RICOH na českém i slovenském trhu. Nabízíme kompletní systémové řešení kancelářského tisku včetně řešení celého životního cyklu dokumentů šitých na míru dle potřeb zákazníků pod názvem IMPROMAT Professional Services. Již 22 let plně pokrýváme obchodními i servisními službami všechny regiony ČR a SR.

web www.ricoh.cz

GRANITOL akciová společnost

Moravský Beroun, Partyzánská 464 kontakt +420 554 780 200

Naše firma je výrobcem vyfukovaných PE fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme LDPE a HDPE fólie, tašky, pytle, sáčky a vázací PP pásky. Jednovrstvé i koextrudované PE fólie dokážeme potisknout až v 8 barvách.

web www.granitol.cz

BB DESIGN, s.r.o.

Olomouc, U solných mlýnů 336/28 kontakt +420 603 553 081

Reklamní agentura BB DESIGN, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu a řešení reklamy na míru. Provádíme vše od velkoformátového tisku, gravírování, designových fólií až po tvorbu loga. Další činností naší firmy je internetový prodej reklamních a dárkových předmětů. Působíme nejen v okolí Olomouce, ale také v Brně.

web www.bbdesign.cz

Špunda Miloslav - SIMI

Litovel, Litovel 85 kontakt +420 585 154 351, (1 pobočka)

Nabízíme tisknutí samolepek, PVC a papírových tašek, skla, magnetických i statických fólií. Dále i provádíme sublimační potisk praporů, ubrusů, metráže, textilu, nažehlovaček i velkoplošný tisk. Mimo jiné řezání oscilační hlavou skluznic, koberců a těsnění. Vyrábíme polepy aut, výloh a plastické nápisy.

web www.simi.cz

Books print s.r.o.

Olomouc, I. P. Pavlova 184 kontakt +420 585 426 050

Jsme ofsetová tiskárna, vyrábíme letáky, brožury, katalogy, knihy, vlastní ražba, laminace a vše, co se týká polygrafie. Dále i osvit desek do formátu B2, osvit filmů do formátu 620x8000. Mimo jiné náročnější zpracovávání tiskovin, kulacení rohů,výseky, sleporažba, kroužková a spirálová vazba. Papírová 3D leporela.

web www.booksprint.cz

ARES CZ s.r.o.

Neředín, Karafiátová 380/45 kontakt +420 585 433 555

Stovky reklamních ploch. Billboardy, bigboardy, citylighty, směrové tabule, navigační systémy v Olomouckém kraji. Vyrábíme reklamní tabule, reklamní polepy aut, výloh a informační stojany. Velkoplošný tisk plakátů, plachet, billboardů, posterů, letáků.

web www.arescz.cz

Milar Luděk, Ing. - OFFICE SERVICE

Olomouc, Kollárovo nám. 7 kontakt +420 585 556 220

Specializujeme se na prodej a servis kancelářské techniky, zejména kopírovacích strojů, tiskáren a faxů, prodej spotřebního materiálu ke všem typům kopírek a tiskáren. Působíme v Olomoucí a okolí. Nabízíme řešení na míru v oblasti kopírování a tisku, servis přímo u zákazníka (záruční i pozáruční).

web www.officeservice.cz

ANAG, spol. s r. o.

Olomouc, Kollárovo nám. 698/7 kontakt +420 585 757 411, (2 pobočky)

Jsme nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG a působíme na českém trhu již od roku 1990. Zabýváme se vydáváním odborných publikací a časopisů. Působíme po celé České republice. Naše činnost je zaměřená především na vydávání ekonomické a právní literatury, publikací pro zdraví a volný čas, vydávání odborných časopisů. Náš autorský a lektorský kolektiv je složen z řad uznávaných odborníků a profesionálů s dlouholetou praxí, právníků, tvůrců zákonů, pracovníků finančních úřadů, okresních správ…

web www.anag.cz

Balík Michal, Ing.-účetnictví

Olomouc, Marie Pospíšilové 444/1 kontakt +420 585 428 642

Nabízíme dlouholetou praxi v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence, daňových přiznání, zpracování mzdové agendy úcetního poradenství a zastupování klientů na úřadech. Zpracování účetní agendy probíhá na řádně zakoupených účetních programech, neustále obnovovaných. Snažíme se o udržení kontaktu s nejmodernějšími trendy, proto jsme se rozhodli provozovat také kopírovací centrum.

web www.uctomhb.cz
« předchozí 1 2 3 4 8 11 14 další »