Potisk materiálů - Olomouc

GRANITOL akciová společnost

Moravský Beroun, Partyzánská 464 kontakt +420 554 780 200

Naše firma je výrobcem vyfukovaných PE fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme LDPE a HDPE fólie, tašky, pytle, sáčky a vázací PP pásky. Jednovrstvé i koextrudované PE fólie dokážeme potisknout až v 8 barvách.

web www.granitol.cz

Špunda Miloslav - SIMI

Litovel, Litovel 85 kontakt +420 585 154 351, (1 pobočka)

Nabízíme tisknutí samolepek, PVC a papírových tašek, skla, magnetických i statických fólií. Dále i provádíme sublimační potisk praporů, ubrusů, metráže, textilu, nažehlovaček i velkoplošný tisk. Mimo jiné řezání oscilační hlavou skluznic, koberců a těsnění. Vyrábíme polepy aut, výloh a plastické nápisy.

web www.simi.cz

ARES CZ s.r.o.

Neředín, Karafiátová 380/45 kontakt +420 585 433 555

Stovky reklamních ploch. Billboardy, bigboardy, citylighty, směrové tabule, navigační systémy v Olomouckém kraji. Vyrábíme reklamní tabule, reklamní polepy aut, výloh a informační stojany. Velkoplošný tisk plakátů, plachet, billboardů, posterů, letáků.

web www.arescz.cz

TARAN s.r.o. - tiskové potřeby

Olomouc, 17. listopadu 1047/10 kontakt +420 585 204 827, (2 pobočky)

XEROX Premier Partner. Dále nabízíme prodej a servis: kopírky, tiskárny, multifunkční velkoformátové zařízení, tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, tonery a papíry. Zajišťujeme i analýzu tiskových potřeb, kopírování, tisk a skenování.

web www.taran.cz

Danuše Navrátilová - TINA

Olomouc, Třída Míru - areál letiště 129

Nabízíme služby grafického a DTP studia. Provádíme tisk ofsetovou a digitální technologií a následné zpracování- perforace, lepení, řezání a balení. Zhotovíme letáky, firemní tiskoviny, noviny, časopisy, brožury, obálky všech rozměrů, vizitky, samolepky a propisovací tiskoviny.

web www.tiskarna-tina.cz

Kišacová Pavla- FOTO PAVLA - Pasáž

Olomouc, Horní náměstí 409/26

Nabízím ateliérové fotografie, foto na doklady i čipový OP, foto z fota, okamžitý tisk fota z digitálních nosičů, fotodárky (ručníky, osušky, fotoobrazy, hrnky, korbele, puzzle, batoh, peněženka, termoska, termohrnek, polštáře, trička a podobně.

web www.fotopavla-pasaz.cz

PRESS KF spol. s r. o.

Lutín, Jana Sigmunda 79 kontakt +420 585 652 731

Zabýváme se výrobou, zpracováním a prodejem fólií, sáčků a pytlů různých velikostí a to včetně potravinářských obalů. Dále nabízíme reklamní tiskoviny, potisk a grafické práce.

web www.presskf.cz

Špunda Miloslav (pobočka Chudobín)

Chudobín, Myslechovice 85 kontakt +420 585 154 351, (1 pobočka)

web www.simi.cz

HAGL All Art

Olomouc, Ibsenova 496/19 kontakt +420 773 604 088, (3 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti reklamní produkce. Realizujeme komplexní grafické služby, plochý ofsetový tisk, rotační tisk, Signmaking, velkoplošný digitální tisk, sítotisk, strojní vyšívání a potisk reklamních předmětů.

web www.hagl.cz

Dušek Martin (pobočka Bělkovice-Lašťany)

Bělkovice-Lašťany, Bělkovice-Lašťany 716 kontakt +420 774 166 319, (1 pobočka)

Výroba reklamy a materiálů na propagaci firem. Dále i potisk plachet, textilu, cedulí a výloh. Mimo jiné i tvorba webových stránek.

web www.design-systems.cz