Potisk materiálů – Karviná

Hledáte způsob, jak udělat své produkty originálními, nápaditými a výraznými? Řešením by pro vás mohl být potisk materiálů, který nabízí téměř neomezené možnosti potisku. Přehled firem zabývajících se potiskem materiálů v lokalitě Karviná.

1–10 firem z 12 nalezených Filtry

1REKLAMA U NÁMĚSTÍ s.r.o.

4.5
(20)
Fryštátská 88/4, Karviná - Fryštát Bezdlužná

Jsme firma se specializací na reklamní práce a tisk. Nabízíme potisk triček, polepy aut, značení prodejen a provozoven, potisk textilu, výrobu placek s potiskem, tisk svatebních oznámení, pozvánek, hrnky s vlastním motivem, reklamní předměty, samolepky, vizitky, tiskoviny a loga, kopírování a vazbu…

2profiPOTISK s.r.o.1 pobočka

5.0
(33)
U Samoobsluhy 318, Petřvald Bezdlužná

Společnost nabízí ofsetový tisk, tamponový tisk, velkoplošný tisk, sítotisk, digitální tisk, laminace, vazby, grafické zpracování, skenování, kopírování, potisk předmětů a výrobu reklamních předmětů.

3Minár Vladimír- Minarprint

Palackého 689/2, Havířov
Bezdlužná

Věnujeme potisku textilu. Potiskneme trička, mikiny, textilní přířezy, dresy aj. Nabízíme reklamní služby- vizitky, plakáty, bannery.

4VaC design s.r.o.

4.8
(63)
Ostravská 555, Petřvald
Bezdlužná

Provádíme služby v oblasti tisku a tvorby reklamy. Vytváříme grafické návrhy, informační systémy, magnetickou reklamu, světelná písmena a loga, razítka i potisk. Dále nabízíme malonákladový, ofsetový i velkoplošný tisk a sítotisk.

5Böhm Miroslav- Bösi sítotisk

Nabízíme sítotisk, tampónový tisk, řezanou grafiku a polepy. Provádíme potisk triček a reklamních předmětů. Tiskneme samolepky, svatební oznámení a vizitky.

6Bobošíková Mirjam- ReproGrafi

5.0
(2)
U Statku 301/1, Havířov

Poskytujeme služby v oblasti reklamy a tisku. Zabýváme se grafickými návrhy na potisk tašek včetně jejich výroby. Nabízíme tisk vizitek, reklamních karet, letáků, firemních tiskovin či velkoplošné reklamy.

7Jaglář Roman1 pobočka

Mezi Poli 1079, Petřvald
Bezdlužná

Provádíme potisk reklamních předmětů a textilií.

8Lotecki Petr

3.7
(3)
Opletalova 608/2 , Havířov, Šumbark
Bezdlužná

Zajistíme komplexní grafické a tiskové služby. Nabídka potisku tašek či triček, výroba vizitek, pozvánek, obchodních poděkování, pohlednic, složek s plno-barevným potiskem nebo ražbou.

9Byčanová Věra, Mgr.1 pobočka

4.0
(4)
Mladé Gardy 480, Havířov Bezdlužná

Výroba reklamy a provoz tiskárny. Provádíme potisk textilu a tašek, grafické zpracování návrhů, transferový, sublimační či velkoplošný tisk. Nabízíme polepy, reklamní předměty s potiskem, samolepky, světelné reklamy, průmyslové značení či bannery.

10Byčanová Věra, Mgr. (pobočka Orlová, Město)1 pobočka

Zabývám se výrobou reklamy a provozem tiskárny. Zajišťuji potisk textilu a tašek, grafické zpracování návrhů, transferový, sublimační či velkoplošný tisk.

Potisk materiálů – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Karviná

Potisk materiálů v lokalitě Karviná – detailní popis

Potisk materiálů je oblíbená technika aplikace obrázků, vzorů, log a textů na různé povrchy a materiály. Provádí se pomocí tiskařských technik a inkoustů podle typu materiálu. Potisk materiálů se využívá v průmyslové výrobě pro označení výrobků, textilním průmyslu, reklamě, marketingu a v mnoha dalších odvětvích.

Jaké materiály lze potisknout?

Potisknout lze širokou škálu materiálů, avšak výběr konkrétní tiskové techniky závisí na konkrétním materiálu a požadovaném výsledku potisku.

• Papír – je jedním z nejběžnějších materiálů pro tisk. Lze tisknout na různé typy papíru, včetně plakátového papíru, kartonu, obalového papíru a fotografického papíru.
  • Papírové obaly a krabice – potisk se často používá pro výrobu obalů, krabic a etiket, aby byly výrobky atraktivnější a informačně bohatší.
  • Textilie – zahrnuje látky, trička, mikiny, kšiltovky, šátky, tašky a další textilní výrobky. Potisk na textil se provádí různými technikami, jako je sítotisk, sublimační tisk a digitální tisk.
  • Plastové materiály – materiály jako jsou PVC, PET, polypropylen a polyetylen lze také potiskovat. To se často využívá při výrobě obalů, etiket, reklamních poutačů a plastových produktů.
  • Sklo – skleněné povrchy, jako jsou okna, zrcadla, skleněné obrazy a skleněné stěny, mohou být potisknuty speciálními inkousty nebo technikami, jako je tisk na sklo nebo gravírování.
  • Kov – kovové povrchy, včetně plechu, hliníku, nerezové oceli a mosazi, lze rovněž potisknout. Potisk kovů se často využívá pro výrobu reklamních cedulí nebo dekoračních prvků.
  • Dřevo – potisk na dřevěné povrchy je oblíbený pro výrobu nábytku, dekorací, hraček a uměleckých děl. Dřevěné materiály mohou být potisknuty různými technikami, včetně sítotisku, digitálního tisku a gravírování.
  • Keramika a porcelán – tyto materiály lze potiskovat sublimačním tiskem nebo speciálními keramickými inkousty. Tato technika se často používá pro výrobu hrníčků, talířů, dlaždic nebo keramických ozdob.
  • Kůže – potisk kůže se využívá v oděvním průmyslu při výrobě koženého zboží, jako jsou tašky, opasky nebo boty. Inkousty pro tisk na kůži musí být flexibilní a odolné.
  • Kámen – některé druhy kamene, zejména mramor a travertin, lze potisknout speciálními technikami, které umožňují vytvořit dekorativní vzory a obrazy.