Potisk materiálů - Brno - venkov

FORST CZ, s.r.o.

Hrušovany u Brna, Žižkova 548

Specializujeme se na doplňky pro cateringové služby a na svatební hostiny. Umíme zařídit jednotný design potiskem ubrousků či netkaných textilií. K tomu dodáváme jednorázové plastové nádobí, které má styl, je kvalitní a vypadá velmi reprezentativně. Lpíte-li na detailech, jsme tu právě pro Vás.

web www.forstcz.cz, eshop.forstcz.cz

NEŠPŮREK, s.r.o.

Radostice, Prostřední 62

Naše společnost byla založena v roce 1995 a do současnosti kontinuálně podniká na trhu s interiérovou i exteriérovou reklamou. Převažující činností naší společnosti zůstává oblast velkoplošné reklamy, výroba reklamních poutačů, světelných i nesvětelných reklam a písmen, neonových nápisů a reklamy, malby štítů, výškové práce při montážích reklam, polepy automobilů a autoplachet, výroba reklamních bannerů a montáž a výroba informačních systémů.

web www.nespurekreklama.cz

Centrum digitálního tisku s.r.o.

Židlochovice, Žerotínovo nábřeží 134 kontakt +420 608 751 011

Provozujeme produkční laserový výsek, který je vhodný pro malonákladovou výrobu krabiček ze skládačkové lepenky, tvarově složité ozdobné výseky např. svatebních oznámení, tvarový výsek etiket, visaček, vizitek a dalších produktů. Laserem také gravírujeme grafiku na cedulky z plastu a dřeva, různé motivy na textil, loga na reklamní předměty. Za tímto účelem máme instalovaný stroj Sei Flexi 600.

web www.c-d-t.cz