Potisk materiálů - Zlínský kraj

R.O.P. EUROPE, s.r.o.

Napajedla, Kvítkovická 1386 kontakt +420 577 110 919

Společnost R.O.P. EUROPE, s.r.o. je významným výrobcem obalů z polypropylenové fólie pro širokou oblast použití. Stala významným dodavatelem obalů pro zákazníky v České republice a v řadě evropských zemí.

web www.fatra-rop.cz, www.rop-ltd.com

Moravia Decor s.r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1641 kontakt +420 576 576 076

Specializujeme se na dekorování a potisk lahví, sítotisk, potisk drahými kovy, coating, chemické matování, satinace, hot stamping, decal a termoetikety. Dodáváme lahve na víno a alkohol. Spolupracujeme s různými výrobci skla. Poskytujeme návrh nápojových obalů.

web www.moraviadecor.cz

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

PŘIKRYL MILAN-FOTO NA PORCELÁNU

Otrokovice, K. H. Máchy 84 kontakt

Fotokeramika, potisk porcelánu, fotografie na textil.

web www.fotonaporcelanu.cz

STEROLL,s.r.o.

Zlín, Chmelnická 445 kontakt +420 576 777 275

Specializujeme se na pásky lepicí, samolepicí, balicí, ohraničovací, vytyčovací, výkopové, textilní, potištěné, trhací i netrhací, maskingové pro sport, průmysl a domácnost. Nabízíme také obalové a technické materiály různé šířky, náviny a barvy, služby řezání, realizaci tisku, individuální potisk a další.Mnohaleté, teoretické i praktické zkušenosti dokážeme okamžitě aplikovat do vývoje a následné výroby nových výrobků, které po nás požaduji spotřebitelé.

web www.steroll.com

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

Trachea, a.s.

Holešov, Tovární 1209 kontakt +420 573 502 111, (1 pobočka)

Kuchyňská a nábytková dvířka, fóliovaná dvířka, akrylátová dvířka, dekory dvířek, motivy overface. Výroba plošně frézovaných a PVC folií, lisovaných dvířek na kuchyňské linky, koupelnových sestav a nábytku. Dvířka ke kuchyňské lince, dvířka s úchytkami, prosklená dvířka.

web www.trachea.cz, www.overface.cz, www.trachea-cristal.cz, www.trachea-dvierka.sk, www.trachea.cz/en

Kadlček Ludvík - LK print

Dolní Němčí, Nivnická 178 kontakt +420 572 648 770

Výroba reklamy, propagačních materiálů a razítek. Dále nabídka gravírování laserem, laminace či potisku reklamních předmětů. Dále nabízíme vazbu dokumentů.

web www.lkprint.cz

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o.

Bílovice, Bílovice 224 kontakt +420 734 490 559

Výhradní dovozce stolových digitálních velkoformátových UV flatbetových tiskáren JETRIX a ripovacího software CALDERA. Dále zajišťujeme záruční a pozáruční servis a poradenství tiskáren a tiskových strojů.

web www.jetrix.cz

SMALTOVNA TUPESY, a.s.

Tupesy, Tupesy 345 kontakt +420 572 597 731

Zaměřujeme se na výrobu smaltovaných informativních, bezpečnostních, reklamních cedulí a označení domů i ulic. Dále vyrábíme plechové cedule, plechové krabičky či dodáváme plechové podnosy, korbely a potiskujeme sklo, keramiku a porcelán.

web www.smaltovna-tupesy.cz

JOKER spol. s r.o. - tiskárna a grafické studio

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355

Nabídka grafického designu, kompletní předtiskové přípravy, malonákladového i ofsetového barevného tisku, polepu z fólií. Dále i vazba diplomových prací, potisk triček, reklamní předměty, polepy automobilů.

web www.joker-uh.cz

SubliProfi, s.r.o.

Zlín, Palackého 73 kontakt +420 777 070 495, (1 pobočka)

Provádíme digitální tisk na textil, aj. tiskařské služby. Dále provozuji eshop. potiskneme Vám firemní oděvy. Společnost Subliprofi, s.r.o., byla založena v červnu 2005 jako výrobní společnost se specializací na využití digitální sublimační technologie potisku textilních a dalších materiálů v oblasti reklamy, designu a oděvního průmyslu.

web www.subliprofi.com

DAVEX - CZ, spol. s r.o.

Zlín, Rybníky VI 7061 kontakt +420 577 100 111

Hodnoty naší společnosti jsou založeny na poskytování profesionálních produktů a služeb v maximální kvalitě s cílem nabídnout svým klientům to nejlepší na trhu. Pro výrobu využíváme nejmodernější software, špičkové technologie a pečlivě vyškolený tým profesionálů. Poskytujeme rovněž odborné poradenství v oblasti potisku obalů. V případě zájmu můžeme zabezpečit i kompletní servis od grafického designu až po samotnou výrobu finálních obalů na všechny druhy potravin.

web www.davex.cz

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

Švidrnoch Jindřich

Branky, Branky 5 kontakt +420 571 637 314

Vyrábíme a dodáváme kartony, výseky, fixační vložky z vlnité lepenky v povrchové úpravě. Zajišťujeme celoplošný potisk.

web www.svidrnochova.com

Holiš Jiří - DTPcreation

Uherský Brod, Mariánské nám. 2371 kontakt +420 774 105 092, (2 pobočky)

Nabídka kopírování, digitálního i velkoplošného tisku. Dále i grafických prací, řezané reklamy či potisku předmětů. Zajišťujeme i grafické služby na klíč. Dále návrhy grafických verzí tiskovin, webových stránek. Zajištění designu pro prodejnu či provozovnu. Mimo jiné výroba fotografií, obrazů a tisk na plátno.

web www.dtpcreation.cz

ENZON, s.r.o.

Zlín, Dlouhá 122 kontakt +420 722 334 400, (2 pobočky)

Nabízíme služby v oblasti propagace. Dále naší specializací je tvorba internetových stránek včetně elektronických obchodů (e-shop), digitální i ofsetový tisk, počítačová grafika, grafický design, velkoplošný tisk a reklamní polepy automobilů.

web www.enzon.cz

ZLINPACK s.r.o.

Zlín, Jateční 169 kontakt +420 576 001 650

Naším oborem je nabídka potisku obalů flexotiskovou technikou do maximální šířky 340 mm. Výroba víček na kelímky z aluminiové fólie a samolepicích etiket.

web www.zlinpack.cz

Navrátilová Věra

Zlín, Vodní 4207 kontakt +420 605 240 359

Naším oborem je nabídka vyšívání log, značek, vlajek, nášivek, ubrusů a deček dle předlohy pomocí neautomatického šicího stroje. Opravy a úpravy oděvů.

« předchozí 1 2 další »