R.O.P. EUROPE, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(8)
Kvítkovická 1386, 763 61 Napajedla Bezdlužná Ověřená firma

Jsme významným výrobcem obalů z lité polypropylenové fólie pro širokou oblast použití. Vyrábíme CPP sáčky se sponou i bez, BOPP fólie a CPP fólie. Na našich stránkách vám poskytujeme technickou podporu.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí
25321978 ARES
DIČ CZ25321978
Vznik 1996
Petra Zábojníková (ředitelka)
  • sáčky s kovovou sponou, sáčky s celoplošnou perforací, sáčky bez kovové spony, sáčky volné s lepicí klopou, sáčky s eurovýsekem, CPP fólie Cast, polypropylenové fólie, polypropylenové sáčky, výrobce obalů z lité polypropylenové fólie, CPP sáčky, CPP sáčky blokované, CPP sáčky volné, BOPP fólie, R.O.P. EUROPE, s.r.o, BOPP fólie s makroperforací, technická podpora, produkty, obaly, plastové obaly, obalové materiály, gastro obaly, obaly na balení potravin
  • Zabýváme se výrobou sáčků z lité polypropylenové fólie, které lze použít k balení široké škály produktů. Na trhu působíme již od roku 1997. Dodáváme pro zákazníky v České republice i pro zákazníky v řadě dalších evropských zemí.  

    Mezi naše produkty patří CPP sáčky blokované a volné, CPP fólie a BOPP fólie. Produkty vyrábíme na míru a v různých šířích i tloušťkách. Veškeré naše produkty jsou zdravotně nezávadné a způsobilé k přímému styku s potravinami. 

    Nabízíme možnost potisku obalů až 8 barvami technologií flexotisku.