Potisk materiálů - Olomoucký kraj

BILL, s. r. o.

Mohelnice, Třebovská 206/60 kontakt +420 583 430 830, (2 pobočky)

Poskytujeme služby v oblasti zpracování plastů a obalů. Vyrábíme obaly z lepenky, kartonů, kartonplastů. Provádíme potištění lepenkových obalů sítotiskem. Zajišťujeme kompletace výrobků, balení do blistrových obalů, balení blistrů .

web www.bill-plasty.cz

GRANITOL akciová společnost

Moravský Beroun, Partyzánská 464 kontakt +420 554 780 200

Naše firma je výrobcem vyfukovaných PE fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme LDPE a HDPE fólie, tašky, pytle, sáčky a vázací PP pásky. Jednovrstvé i koextrudované PE fólie dokážeme potisknout až v 8 barvách.

web www.granitol.cz

Špunda Miloslav - SIMI

Litovel, Litovel 85 kontakt +420 585 154 351, (1 pobočka)

Nabízíme tisknutí samolepek, PVC a papírových tašek, skla, magnetických i statických fólií. Dále i provádíme sublimační potisk praporů, ubrusů, metráže, textilu, nažehlovaček i velkoplošný tisk. Mimo jiné řezání oscilační hlavou skluznic, koberců a těsnění. Vyrábíme polepy aut, výloh a plastické nápisy.

web www.simi.cz

ARES CZ s.r.o.

Neředín, Karafiátová 380/45 kontakt +420 585 433 555

Stovky reklamních ploch. Billboardy, bigboardy, citylighty, směrové tabule, navigační systémy v Olomouckém kraji. Vyrábíme reklamní tabule, reklamní polepy aut, výloh a informační stojany. Velkoplošný tisk plakátů, plachet, billboardů, posterů, letáků.

web www.arescz.cz

.A.S.A. TS Prostějov, s.r.o. - pohřební služby

Prostějov, Žižkovo nám. 134/19 kontakt +420 582 344 073

Provozujeme pohřební službu. Dále zajišťujeme fotografa, řečníka či kněze, převozy zesnulých i vyřízení úmrtního listu. Mimo jiné provádíme tisk parte, kopání hrobů, vlastní výrobu věnců a kytic včetně tisku stuh. Na základě našich dlouholetých zkušeností v oboru pro Vás zajistíme služby spojené s posledním rozloučením s Vašim nejbližším. Vypravujeme pohřby do země nebo žehem. Pro smuteční obřad vyřídíme vše potřebné- rakev, tisk parte do 1 hodiny od objednání, barevnou fotografii na parte,…

web www.pohrebnictvi-pv.cz

TARAN s.r.o. - tiskové potřeby

Olomouc, 17. listopadu 1047/10 kontakt +420 585 204 827, (2 pobočky)

XEROX Premier Partner. Dále nabízíme prodej a servis: kopírky, tiskárny, multifunkční velkoformátové zařízení, tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, tonery a papíry. Zajišťujeme i analýzu tiskových potřeb, kopírování, tisk a skenování.

web www.taran.cz

Danuše Navrátilová - TINA

Olomouc, Třída Míru - areál letiště 129

Nabízíme služby grafického a DTP studia. Provádíme tisk ofsetovou a digitální technologií a následné zpracování- perforace, lepení, řezání a balení. Zhotovíme letáky, firemní tiskoviny, noviny, časopisy, brožury, obálky všech rozměrů, vizitky, samolepky a propisovací tiskoviny.

web www.tiskarna-tina.cz

Studený Roman - STUART výtvarné studio

Přerov, Žerotínovo nám. 1483/35

Výtvarné studio nabízí komplexní služby v oblasti reklamy. Nabízí animace, webové prezentace, grafický design, návrh logotypu, firemní tiskoviny, propagační materiály aj.

web www.stuart.cz

TISKÁRNA GRAFEMA, s.r.o.

Hranice, Lipnická 284 kontakt +420 581 608 439

Tiskárna Grafema byla založena v roce 1991 a je na trhu již přes 20 let. Zabývá se výhradně polygrafickou výrobou. Zhotovuje všechny druhy tiskovin ve všech barevných provedeních. Disponujeme ofsetovou, digitální a knihtiskovou technologií. Vzhledem ke svému vybavení realizuje veškeré druhy tiskovin jako jsou hospodářské tiskoviny, brožury, plakáty apod.

web www.grafema.cz

GRAFOTYP s.r.o.

Šumperk, Polská 79 kontakt +420 583 216 323

Jsme moderně vybavená společnost s mnoholetou tradicí v oblasti grafického zpracování, tisku a širokou škálou dokončujícího zpracování přímo v naší tiskárně. Díky tomu, že jsme takto vybaveni, takřka nemusíme kooperovat s jinými subjekty a jsme tak schopni rychle a kvalitně vyhotovit veškeré tiskové zakázky. Za dobu našeho působení na trhu, jsme portfolio našich služeb rozšířili v oblasti reklamy natolik, že jsme schopni nabídnout větším společnostem téměř "fullservisové" služby.

web www.grafotyp.cz

JSS-OBAL SERVIS s.r.o.

Leština, Družstevní 339 kontakt +420 777 617 572

Specializujeme se na výrobu obalů a fixačních prvků z vlnité lepenky. Nabízíme možnost potisku Vašich obalů flexotiskem.

web www.jssobalservis.cz

Kišacová Pavla- FOTO PAVLA - Pasáž

Olomouc, Horní náměstí 409/26

Nabízím ateliérové fotografie, foto na doklady i čipový OP, foto z fota, okamžitý tisk fota z digitálních nosičů, fotodárky (ručníky, osušky, fotoobrazy, hrnky, korbele, puzzle, batoh, peněženka, termoska, termohrnek, polštáře, trička a podobně.

web www.fotopavla-pasaz.cz

Šťastná Jana - Mioba

Laškov, Laškov 60 kontakt +420 582 378 441

Provádíme potisk reklamních a dárkových předmětů. Dále tiskneme trička, diáře, samolepky, deštníky, čepice či na sklo, kov i keramiku. Nabízíme i strojní vyšívání, polepy aut a tabulí či řezanou grafiku.

web www.tiskmioba.cz

Mátl Martin - reklama tiskárna

Prostějov, Barákova 2647/12 kontakt +420 725 686 195

Provádíme sítotisk, potisk triček, montérek, pracovních oděvů. Dále vyrábíme vizitky, samolepky, reklamy. Polepujeme i auta, výlohy a cedule. Potisk reklamních předmětů, kalendářů.

web www.reklamamatl.cz

AMA media, s.r.o.

Černotín, Černotín 146 kontakt +420 800 122 227

Jsme reklamní agentura s vlastním tiskovou produkcí. Naši specializací je tampónový tisk a malonákladový digitální tisk. Dále nabízíme gravírování reklamních cedulí, reklamních předmětů, sítotisk a dalších služby v oblasti reklamy.

web www.amamedia.cz

Provaz Jiří

Klenovice na Hané, Klenovice na Hané 126 kontakt +420 604 531 989

Zaobírám se potiskem reklamních předmětů tamponovým tiskem a sítotiskem. Zajišťuji prodej reklamních předmětů a výrobou forem na plasty. Dále se specializuji na výrobu velkoplošné reklamy, bannerů, polepů vozidel, letáků, plakátů, razítek či vyšívání na textil a další reklamní předměty.

web www.jptisk.cz

Marek Pelzl - SPORTIKA

Prostějov, Šárka 1871 kontakt +420 775 626 621

Zprostředkujeme obchod se sportovním zbožím, a to včetně dopravy. Zajišťujeme potisk dresů, sportovního oblečení, doplňků a textilu. Nabízíme odborné montáže námi dodaných záchytných sítí a sportovního zařízení.

web www.sportika.sk

WALKER reklama, spol. s r.o.

Prostějov, Husovo nám. 2277/55 kontakt +420 582 349 263

Poskytuji reklamní předměty, razítka, samolepky, dále provádím ofsetový, digitální a velkoplošný tisk včetně potisku reklamních předmětů, laserové gravírování, realizace i navrhování expozic včetně jejich vybavení nábytkem, kuchyňskými spotřebiči a nádobím.

web www.wr07.eu

Tiskárna Mariva

Všechovice, Všechovice 212 kontakt +420 581 622 009

Zabýváme se potiskem textilních materiálů. Potisk provádíme stálobarevnými a ekologicky nezávadnými barvami. Nabízíme potisk maturitních a absolventských triček, pracovních oděvů, stužek, kšiltovek a dalších.

web www.tiskarnamariva.cz

Antl Jaromír

Prostějov, Olomoucká 2897 kontakt +420 777 154 190

Provádíme výrobu samolepek a samolepících etiket. Dále i plakátů, polepy na automobily, potisk triček, pracovních oděvů a textilních dílů, potisk reklamních předmětů a dotisk loga na kalendáře, ročenky, přání apod.

« předchozí 1 2 další »