Daskot-Kotková Dagmar

Vracov, Kučovanská 1509 kontakt +420 608 408 050, (1 pobočka)

Jsme firma, která se zaměřuje na špičkovou kvalitu výšivky včetně zpracování a realizace na všechny textilní materiály.Na Vaše přání zajistíme i reklamní textil (trika, mikiny, ručníky, čepice ..), které jsou vhodné právě pro výšivku a její aplikaci. Vyšíváme i na Vámi dodaný textil nebo díl Vaší textilní viskózové.

web www.daskot.cz

SURGEO, s.r.o.

Hodonín, Plucárna 3560/1 kontakt +420 518 333 344, (2 pobočky)

Naše společnost se zabývá prováděním zeměměřických prací, geologickými pracemi, projekční činností (rekultivace, vodní stavby a vodní hospodářství a pozemkové úpravy), skenováním, digitalizací a zpracováním grafických a atributových dat pro systémy GIS, digitalizací rozsáhlých mapových a výkresových archivů a dalšími činnostmi. Vlastníme oprávnění k ověřování výsledků veškerých zeměměřických činností, oprávnění k projektování pozemkových úprav, oprávnění k projektování a provádění hornické…

web www.surgeo.cz

A studio group, spol. s r.o.

Kyjov, Nerudova 1339/579 kontakt +420 518 616 111, (1 pobočka)

Provozujeme reklamní a reprografické studio nabízí reprodukční přípravu pro flexografický tisk, design webových stránek, reklamní PE tašky, obaly a fólie.

web www.astudio.cz

Město Hodonín - knihovna

Hodonín, Národní třída 3957/36 kontakt +420 518 321 213, (3 pobočky)

Městská knihovna Hodonín je organizační složkou města Hodonína. Je veřejnou knihovnou s univerzálním knihovním fondem a pověřenou knihovnou Jihomoravského kraje pro vykonávání regionálních funkcí. Hlavní budova knihovny se nachází v centru města poblíž zastávky MHD. Knihovna nabízí absenční a prezenční půjčování knih a časopisů, uchovává regionální fond, poskytuje přístup na internet zdarma (registovaní čtenáři 60 minut, ostatní 25 minut), reprografické služby aj.

web www.knihovnahod.cz, www.ctemeradi.webnode.cz

Iveta Sukupová.

Strážnice, Smetanova 1666 kontakt +420 518 333 001

Naším oborem je provoz copycentra. Dále nabízíme knihařské zpracování, termotisk (zlacení a výsek), laminování, razítka. Můžete zde nakoupit kancelářské zboží.

web www.tiskstraznice.cz

Město Hodonín - knihovna ( pobočka Hodonín, Brandlova)

Hodonín, Brandlova 81 kontakt +420 518 321 212, (3 pobočky)

web www.knihovnahod.cz, www.ctemeradi.webnode.cz

Sea autoplachty s.r.o.

Čejč, Čejč 428 kontakt +420 518 321 142

Hlavním programem firmy SEA autoplachty, s.r.o. je především výroba z měkčeného PVC a jeho potisk. Výrábíme autoplachty na všechny druhy vozidel, reklamní potisk autoplachet, digitální velkoplošný tisk, reklamní transparenty, opláštění skladových hal, veletržní stany,párty stany, přístřešky a prodejní stánky, plachtové konstrukce, i shrnovací, plachty na přívěsné vozíky, krycí plachty na bazény, jezírka a vodní nádrže, krycí plachty, plachtové garáže, plachty na přepravu spec. zboží, nehořlavé…

web www.sea-autoplachty.cz

DG Tip, spol. s r.o. (pobočka Veselí nad Moravou)

Veselí nad Moravou, Vláky 1578 kontakt +420 516 101 195, (4 pobočky)

Provozujeme velkoobchod s reklamními předměty se zaměřením na kalendáře a diáře. Nabízíme průmyslový potisk - tamponový tisk, sítotisk i rotační sítotisk. Firma DG Tip byla jako česká právnická osoba založena v roce 1991. Od počátku se specializovala na dodávky reklamního zboží a reklamní potisk, nejprve formou nákupu předmětů mezi evropskými dodavateli, posléze zejména vlastním dovozem zboží z Asie.

web www.dgtip.cz

Vaculík Pavel - papírnické zboží (pobočka náměstí Svobody 72)

Bzenec, náměstí Svobody 72 kontakt +420 518 384 158, (2 pobočky)

Provozujeme velkoobchod s papírnickým a kancelářským zbožím. Nabízíme barevné i černobílé kopírování a tisk. Laminování dokumetnů, výroba brožur, razítek.

web www.pajabzenec.cz

AUTOPLACHTY SPEKTRUM s.r.o.

Rohatec-Kolonie, Tovární 501/16 kontakt +420 518 340 601

Jsme českým výrobcem autoplachet, veletržních stanů, párty stanů, cirkusových stanů, hal, transparentů, billboardů a reklamních potisků s dlouholetou zkušeností na tuzemském i zahraničním trhu. Samozřejmostí je okamžitý servis v případě roztržení autoplachet, výměna poškozených celních lanek nebo výroba povinného označení názvu dopravce či reflexního značení.

web www.autoplachtyspektrum.cz

AROJA, s.r.o.

Strážnice, Úprkova 678 kontakt +420 511 114 600

Zabýváme se jednoduchou montáží mechanických dílů až po jejich konstrukci a výrobu pro automobilový průmysl. Dle se zabýváme technologiemi CNC třískového obrábění jak rotačního tak plošného. Vyrábíme sériově 3D tiskárny pod značkou 3Dfactories®.

web www.aroja.cz

Dolní Bojanovice, Kyjovská 579 kontakt +420 518 372 127

Tisk etiket samolepicích v kotouči, na aršíku i etiket pro mokrý způsob lepení. Připravujeme návrh a tisk - barevné tiskoviny – publikace, časopisy, brožury, katalogy, letáky, skládačky, prospekty, pohlednice, plakáty, složky s klopami, stolní a nástěnné kalendáře, obaly na CD, mapy, tvarové výseky. Provádíme výsek, termoražbu, vazbu V1 až V8. Nabízíme zpracování grafiky včetně fotostudia, propagační materiály a nálepky na víno, kompletní tiskařské práce a propagaci pro vinaře.

web www.tiskarna-lelka.cz

Jana Kosková-O.D.Autoplachty

Čejč, Brněnská 391 kontakt +420 800 100 984, (2 pobočky)

Společnost O.D. Autoplachty byla založena v roce 1997 manželi Koskovými. Prvotním záměrem společnosti byla pouze výroba autoplachet na všechny druhy vozidel, později se výroba rozšířila o reklamní potisky a prodej ve Během téměř desetileté zkušenosti si společnost získala dobré jméno na trhu a také oslovila značnou část zákazníků. Při naší práci používáme precizní zahraniční technologie, naši zaměstnanci mají mnohaleté zkušenosti a rádi vyjdeme vstříc zákazníkovy s jakýmkoli speciálním…

web www.autoplachty-od.cz

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

JM-TISK, s.r.o.

Hodonín, Měšťanská 2205/27 kontakt +420 602 540 621, (1 pobočka)

Naším oborem je plnobarevný i černobílý tisk, dokončovací a knihařské zpracování. Nabízíme propagační letáky, prospekty, plakáty, návody, katalogy a jiné.

web www.jmtisk.cz

JM-TISK, s.r.o. Kostelec

Kostelec, Kostelec 39 kontakt +420 777 779 954, (1 pobočka)

Nabízíme plnobarevný tisk. Vytváříme letáky, prospekty, časopisy, katalogy, knihy a kalendáře. Navrhujeme a tiskneme etikety. Zaměřujeme se na termoražby, loga, obaly, krabičky, výseky, perforace a řadu dalších produktů. Provádíme knihařské zpracování V1 a V2. Jsme pro vás připraveni zpracovat od návrhu až po tisk širokou škálu polygrafických výrobků.

web www.jmtisk.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

ANGLASS s.r.o.

Sobůlky, Sobůlky 300 kontakt +420 518 622 316

Provádíme ruční foukání skla a rotační i plochý sítotisk, průmyslový i malosériový potisk skla a plastů, tisk samolepek, logoprintů a sklářských obtisků, kompletní tisk reklamy včetně dodání reklamních předmětů, tampontisk, pískování a lepenou reklamu.

web www.anglass.cz

TIREX AUTOPLACHTY, s.r.o.

Hodonín, Velkomoravská 4052/87a kontakt +420 518 354 635

Vyrábíme autoplachty, transparenty, krycí plachty, stany, párty stany, cirkusové stany, haly, billboardy. Autoplachty jsou vyráběny v jakémkoliv rozměru. Autoplachty také opravujeme a potiskujeme. Transparenty, krycí plachty, stany, párty stany, haly a billboardy jsou vyrobeny dle požadavků zákazníka. Provádíme velkoformátový digitální tisk na malé transparenty, ale také billboardy a autoplachty na návěsy. Digitální tisk je v maximální kvalitě, na přání zpracujeme grafický návrh.

web www.tirex.cz/cz/

Jaromír Rajchman - Tonstudio

Dolní Bojanovice, Josefovská 969 kontakt +420 518 372 337

Naším oborem je nabídka služeb v oblasti nahrávání hudby, ozvučení i osvětlení akcí a prodeje hudební elektroniky. Provoz nakladatelství. Výroba CD a DVD. Studio je umístěno v malebném kraji jižní Moravy, v oblasti vinných sklepů. Takže si můžete odpočinek po nahrávání zpestřit návštěvou vinného sklepa s ochutnávkou výborných moravských vín.

web www.tonstudio.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 další »