Tamponový tisk, tamponové tiskárny - Hodonín

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

ANGLASS s.r.o.

Sobůlky, Sobůlky 300 kontakt +420 518 622 316

Provádíme ruční foukání skla a rotační i plochý sítotisk, průmyslový i malosériový potisk skla a plastů, tisk samolepek, logoprintů a sklářských obtisků, kompletní tisk reklamy včetně dodání reklamních předmětů, tampontisk, pískování a lepenou reklamu.

web www.anglass.cz

Evžen Hanák, Ing.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Sítotisk a digitální sublimace do PES materiálů. Produkujeme reklamní i technické tisky na všechny potisknutelné podklady.

web www.hanak-sitotisk.cz

ACEprint s.r.o.

Kyjov, Riegrova 394/24 kontakt +420 518 613 681

Nabízíme potisk textilií. naše firma se specializuje na potisk materiálů a to především textilu. Dále nabízíme tiskařské služby pro všechny odvětví. Tiskneme, vizitky, plakáty a velkoformátový tisk.