Tisk - Brno - venkov

FORST CZ, s.r.o.

Hrušovany u Brna, Žižkova 548

Specializujeme se na doplňky pro cateringové služby a na svatební hostiny. Umíme zařídit jednotný design potiskem ubrousků či netkaných textilií. K tomu dodáváme jednorázové plastové nádobí, které má styl, je kvalitní a vypadá velmi reprezentativně. Lpíte-li na detailech, jsme tu právě pro Vás.

web www.forstcz.cz, eshop.forstcz.cz

Wéčko s.r.o.

Velatice, Velatice 216 kontakt +420 602 662 459, (1 pobočka)

Spolupracujeme s významnými tiskárnami z okolí, jejich tiskovinám pak dáváme konečnou podobu laminováním, lepením, či výsekem. V případě, že se nehodí strojová výroba, umíme i ruční dokončování. Snažíme se být k zákazníkům o krok blíže a nabízíme sběrné služby, sami si přijedeme pro pro polotovar a sami dovezeme hotový výrobek zpátky.

web www.wecko.eu

ETIX, s.r.o.

Popůvky, Vintrovna 418/3d kontakt +420 543 216 300, (1 pobočka)

Výroba samolepicích etiket v kotoučích, jako jsou booklety, sandwiche a promoční etikety s proměnným kódem. Společnost Etix, s.r.o. byla založena v roce 2002 a navázala na 10 let zkušeností firmy IngMar.

web www.etix.eu

Gregorovič Libor - Greli

Modřice, Havlíčkova 555 , (2 pobočky)

Velkoobchod Greli - kancelářské potřeby. Jsme spolehlivá firma, nabízející svým zákazníkům komplexní služby v oblasti zásobování organizací nejen kancelářským zbožím. V našem internetovém obchodě najdete ucelený sortiment kancelářských potřeb, obalového materiálu, drogerie, gastra a vonného programu FrePro.

web www.greli.cz,

Copy Servis Japos s.r.o. (Brno - venkov)

Brno, Solniční 12 kontakt +420 545 102 529, (1 pobočka)

Jsme provozovatelem kopírovacích středisek v Brně a zabýváme se i prodejem spotřebního materiálu.Nabídka kopírovacích služeb. Prodej kopírek..Provádíme svoz i rozvoz vašich zakázek. Jako náš zákazník jste pro nás partnerem, kterému se snažíme maximálně vyjít vstříc. Víte co chcete a náš odborný personál je připraven splnit každý Váš požadavek. Očekáváte kvalitu a tu také dostanete.

web www.copy-servis.cz

INCOT - Vstřikování plastů (Brno - venkov)

Podivín, Rakvická 862 kontakt +420 519 345 149, (2 pobočky)

Firma byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholeté zkušenosti majitelů v oblasti vstřikování plastů. Naši zákazníci se u nás setkají s osobním a vstřícným jednáním při realizaci požadavků na plastové díly. Výhodou toho, že jsme malá firma je individuální přístup ke každé zakázce s důrazem na kvalitní, rychlé a flexibilní splnění požadavků zákazníka. Neustálá modernizace a rozšiřování výroby je záruka toho, že i v budoucnu budeme pro naše zákazníky spolehlivým partnerem v oblasti…

web www.incot.cz

LASERPOINT & TECHNOLOGY s.r.o. (Brno -venkov)

Brno, Příjezdová 519/28 kontakt +420 731 636 329, (2 pobočky)

Znáte ten pocit, když Vám dodavatel sdělí, že Vaše zakázka je nezajímavá, množství příliš malé a termín je příliš krátký? To u nás neuslyšíte. Při jakémkoli množství se snažíme vyjít vstříc Vašim požadavkům. Zpracováváme velké série i kusové zakázky. V krátkých a předem dohodnutých termínech Vám označíme jakýkoli strojírenský a stolařský výrobek, obrendujeme reklamní předmět, popíšeme dárek a nebo se s Vámi pustíme do realizace Vašich modelových a prototypových dílů.

web www.laserpoint.cz

COMPUTER MCL Brno, spol. s r.o.

Modřice, Brněnská 1113 kontakt +420 541 247 531, (3 pobočky)

Děláme lisování CD a DVD a máme expresní výrobu a vypalování i také duplikace a také potisk medií CD i DVD plastotiskem a offsetem a sítotiskem. Dále děláme tiskoviny a obaly a máme možnost dopravy po celé ČR. Máme expresní výroba CD a DVD vypalováním a to až 5000 CD do 24hodin.

web www.mcl.cz

PALA, s.r.o.

Popůvky, Vintrovna 199/9 kontakt +420 547 228 224, (1 pobočka)

Provozujeme výrobky a stroje pro vazbu a laminování dokumentů a dále skartovací a sešívací stroje i řezačky papíru a diktafony a také prodáváme papírenské zboží, ale i kancelářské potřeby.

web www.pala.cz

KONSTRUKČNÍ OBALOVÝ DESIGN, s.r.o. (pobočka Modřice)

Modřice, Brněnská 543 kontakt +420 543 212 479, (1 pobočka)

KONSTRUKČNÍ OBALOVÝ DESIGN, s.r.o. Navrhujeme konstrukce obalů a jiných výrobků z kartonů a hladkých i vlnitých lepenek, konstrukce fixačních prvků, reklamních stojánků a nejrůznějších propagačních prostředků, blahopřání, novoročenky, svatební oznámení, dekorace apod.

web www.kodbrno.cz

KOLPRINT, spol. s r.o.

Nedvědice, Nedvědice 336 kontakt +420 566 566 569, (1 pobočka)

Provozujeme prodej a také tisk reklamních předmětů a dále i výrobu samolepek a dále děláme pískování motivů na sklo a sítotisk,ale také i tamponový tisk a další jiné věci.

web www.kolprint.cz

Graphics Systems, s.r.o.

Unkovice, Unkovice 177 kontakt +420 728 733 518

Provádíme rezání a gravírování plexiskla a plasty i pryž a dále máme výrobu stojánků a jmenovek a výrobních štítků a razítek. Děláme návrhy a výroba atypický výrobků z plexiskla a také i nerozbitné plexisklo a také i velkoplošný tisk na papír a samolepky i bannery a tapety a fotoobrazy a děláme i výrobu reklamy.

web www.g-s.cz

Reakce s.r.o.

Kuřim, Tyršova 1782(u kruhového objezdu - u Lidlu) kontakt +420 541 230 732

Jsme fullservisová reklamní agentura. Nabízíme služby v oblasti grafiky, polepů aut, výroby tiskovin, digitálního a velkoplošného tisku, laminace, reklamních předmětů, kalendářů, prezentačních systémů, tvorby www stránek a multimediálních prezentací a 3D grafiky. Sezonní pronájem nafukovacích hradů.

web www.reakcesro.cz

Vodák Karel - Laserový digitální výsek

Nosislav, Komenského 235 kontakt +420 608 751 011, (1 pobočka)

Děláme laserové gravírování a značení a řezání CO2 laserem a nabízíme prodej a popis reklamních předmětů. Děláme výrobu vizitek a razítek. Jsme malá rodinná firma s osobním přístupem ke každému zákazníkovi. Specializujeme se už deset let na digitální výsek papíru, tedy laserové řezání s vysokou přesností a precizností.

web www.proficut.cz

KOHOUT KT s.r.o.

Modřice, Masarykova 118 kontakt +420 739 400 078

Nabízíme kopírovací a skartovací stroje, tiskárny a faxy. Prodej a autorizovaný servis. Už osmnáct let se specializujeme na servis, prodej a na stále žádanější pronájem multifuknčních strojů, tiskáren a faxů. Přesvědčte se, že dospělé jsou také všechny naše služby.

web www.kohoutkt.cz

iLH s.r.o.

Ostopovice, Školní 94/6 kontakt +420 547 217 300

Nabízíme popisovače bužírek, štítkovače a tiskárny štítků značek Brother, Dymo a Casio a poskytujeme kompletní vybavení pro značení vodičů a kabelů.

web www.ilh.cz

Knesl Zdeněk, Ing.

Židlochovice, Komenského 86 kontakt +420 547 231 650, (1 pobočka)

Nabízíme prodej a servis kopírovacích strojů a servis tiskáren, specializujeme se na firmu Minolta.

web www.knesl.cz

ROMAPOL s.r.o.

Rosice, Brněnská 1027 kontakt +420 546 410 004

Jsme autorizovaný partner Konica Minolta. Nabízíme komplexní řešení v oblasti kancelářské techniky, prodej, pronájem i servis kopírovacích strojů, tiskáren a jiné kancelářské techniky. Prodáváme tonery, cartridge, spotřební materiál. Provádíme renovace cartridgí.

web www.romapol.cz

Pamiro team s.r.o.

Rosice, Palackého nám. 20 kontakt +420 546 410 568

Nabízíme prodej a servis originálního spotřebního materiálu a poskytujeme služby kopírovacího centra, vázání, laminování i grafické práce.

web www.pamiro.cz

Město Modřice - knihovna

Modřice, náměstí Svobody 93 kontakt +420 537 001 028, (2 pobočky)

Nabízíme prezenční výpůjčky knih a časopisů, kopírování dokumentů a přístupu na internet.

web www.modriceknihovna.webnode.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 další »