Karel Jurka- TopDesign

Vyškov, Brněnská 49/62 kontakt +420 517 343 329

Komplexní reklamní služby od návrhu, grafické přípravy po vyhotovení. Firma TopDesign se zabývá reklamní výrobou již od roku 1994. Disponuje vlastními výrobními prostředky.

web www.topdesign-jurka.cz

Gregor Břetislav

Vyškov-Předměstí, Žižkova 86 kontakt +420 530 327 193

Ručně vyrábíme a prodáváme předměty z parafínu, hlavně svíčky. Nabízíme možnost vyražení loga firmy nebo instituce, erbů a znaků.

Moraviatisk Vyškov, spol. s r.o.

Pustiměř, Pustiměř 180 kontakt +420 517 357 356

Nabízíme služby jako jsou ofsetový tisk, polygrafické zpracování dokumentů, DTP - grafické zpracování a návrh, digitální fotografické práce, laminaci, zhotovení vazby, brožur, katalogů, letáků, knih, plakátů, prospektů.

web www.moraviatisk.cz

Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace

Vyškov, Nádražní 5/5 kontakt +420 517 348 983

Základní škola pro 800 dětí s rozšířenou výukou matematiky a přírodovědných předmětů. K dispozici je jídelna, klub a družina.

web www.zsn5vy.ipex.cz

PC24 s.r.o.

Slavkov u Brna, Československé armády 347 kontakt +420 544 227 640

Provádíme prodej a servis a instalace výpočetní techniky a dále poskytujeme připojení k internetu a tisk digitálních fotografií a kalendářů.

web www.pc24servis.cz

HALLAS,s.r.o.

Rousínov, Dražovice 301 kontakt +420 734 572 638, (1 pobočka)

Věnujeme se laserovému opracování průmyslových a reklamních výrobků. Firma HALLAS, s.r.o. byla založena v roce 2002 a založení předcházela práce s laserem na živnostenský list již od roku 1998. Dnes již více jak 15 let plníme přání zákazníků v oblasti průmyslového a reklamního laserového popisu, značení a řezání.

web www.hallas.cz

KITBAG s.r.o. - náplně do tiskáren

Rousínov, Habrovanská 162 kontakt +420 774 006 844, (1 pobočka)

Společnost KITBAG s.r.o. nabízí náplně do tiskáren, a to jak kompatibilní, tak alternativní. Sortiment pro zařízení značek Brother, Xerox, Canon, Dell, Lexmark, Epson, HP, Kyocera, OKI, Samsung a Konica Minolta.

web www.tonerya.cz

Pelčák Lukáš

Kobeřice u Brna, Újezd II. 282

Nabízíme samolepicí fólie, samolepky, reklamní tabule a zároveň provádíme i reklamní nápisy na fasády.

Osolsobě Ludmila

Rousínov, U Kapličky 42/24a kontakt +420 777 143 919

Nabízím kompletní knihařské práce- vazby diplomových prací, vazby brožur, vazby knih. Zakázkové rámování a paspartování.

Palem s.r.o.

Pustiměř, Pustiměř 97 kontakt +420 603 988 660

Palem s.r.o. je dynamická společnost, která se specializuje na výrobu vlhčených reklamních ubrousků a balení převážně reklamních předmětů dle přání našich klientů. Dokážeme se přizpůsobit téměř každému nápadu, který máte pro prezentaci vaší firmy či výrobků.

web www.palem.eu
« předchozí 1 2 3 4 další »