Tisk - Uherské Hradiště

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme také potisk reklamních materiálů – sítotisk či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu. Specializujeme se také na výrobu ochranných štítů.

web www.catdesign.cz

Pospíšilová Jana - Pospa

Uherský Brod, Bří Lužů 2210 kontakt +420 572 634 505

Pohřební služba s nabídkou převozů zesnulých, vázání věnců a kytic a tisku parte. Dále zajistíme kopání hrobů, hudbu a další služby dle přání pozůstalých. Pohřby vyřizujeme i v sobotu a neděli. Pracujeme nonstop.

web www.pospaub.cz

GRAFIKO s.r.o.

Uherské Hradiště, Jarošov, Pivovarská 72 kontakt +420 572 555 260

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů. Tiskneme technologií sítotisku, digitálně, případně gravírujeme.

web www.grafiko.cz

Extra NET, s.r.o. - požární systémy

Uherský Brod, Vlčnovská 2344 kontakt +420 572 626 730, (2 pobočky)

Návrhy a instalace zabezpečovacích a požárních systémů, kamer a kontrol docházky i přístupu. Provádění školení a vzdělávaní v oblasti varovných a informčních systémů. Poskytování poradenství a konzultací v oblasti varování a vyrozumění. Nabídka technického dozoru investora.

web www.extranet.cz

Město Hluk

Hluk, nám. Komenského 162 kontakt +420 776 016 242, (8 poboček)

Město Hluk leží asi 12 km jihovýchodně od Uherského Hradiště. Název města Hluk vznikl v dávných dobách, kdy lidé při blížícím se nebezpečí na kopcích kolem města zapalovali ohně a hlasitě křičeli, aby tím hlukem varovali lidi ve městě. Vždy jednou za tři roky, na přelomu června a července, se v Hluku konají Dolňácké slavnosti s tradiční jízdou králů.

web www.mestohluk.cz

Klub kultury Uherské Hradiště

Uherské Hradiště, Hradební 1198 kontakt +420 572 430 420, (3 pobočky)

Hudební a výstavní akce, vzdělávací a zájmové kurzy. Celoročně nabízíme divadelní představení, koncerty okrajových i populárních žánrů, folklorní pořady, módní přehlídky a plesy. Seniorům je určen projekt Akademie třetího věku.

web www.kkuh.cz

IMAGE UP, s.r.o.

Uherské Hradiště, Rybárny, Moravní nábřeží 126 kontakt +420 602 778 866

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

web www.imageup.cz

Joker, spol. s r.o.

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355, (1 pobočka)

Nabízíme veškeré tiskové služby, grafický design a reklamu. Dále provádíme velkoformátový i digitální malonákladový a ofsetový tisk, loga a corporate identity, fotoslužby, polepy, reklamní předměty, vizitky, vazby diplomových prací, potisk triček a dresů.

web www.joker-uh.cz

DEKOR, spol. s r.o.

Buchlovice, Hradišťská 849 kontakt +420 572 430 555

Zaobíráme se in-store marketingem. Dále vyrábíme POP a POS stojany, prezentační, prodejní a reklamní stojany na míru, LED světelnou reklamu, signmaking a lentikuláry v pohybu. Mimo jiné poskytujeme komplexní logistické služby včetně skladování, roll-out systému a dodávek just in time, instalace i servisu.

web www.dekor.cz

Kadlček Ludvík - LK print

Dolní Němčí, Nivnická 178 kontakt +420 572 648 770

Výroba reklamy, propagačních materiálů a razítek. Dále nabídka gravírování laserem, laminace či potisku reklamních předmětů. Dále nabízíme vazbu dokumentů.

web www.lkprint.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 7 9 další »