Tisk – Uherské Hradiště

Tisk je reprodukce nebo také přenos motivu (obrazu a textu) na potiskovaný materiál za pomoci tiskové formy a tiskové barvy. V dnešní době se hlavně využívá ofsetový a digitální tisk. Přehled tiskáren a kopírek v lokalitě Uherské Hradiště.

1–10 firem z 118 nalezených Filtry

1Pospíšilová Jana - Pospa

4.2
(20)
Bří Lužů 2210, Uherský Brod
Otevřeno od 7:30
Bezdlužná Ověřená

Pohřební služba s nabídkou převozů zesnulých, vázání věnců a kytic a tisku parte. Dále zajistíme kopání hrobů, hudbu a další služby dle přání pozůstalých. Pohřby vyřizujeme i v sobotu a neděli. Pracujeme nonstop.

2Tiskárna Šiki Kyjov (Uherské Hradiště)2 pobočky

4.9
(29)
Havlíčkova 182/33a, Kyjov
Otevřeno do 15:30
Bezdlužná

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování…

3GRAFIKO s.r.o.

(4)
Pivovarská 72, Uherské Hradiště,… Bezdlužná

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů.…

4Extra NET, s.r.o. - požární systémy2 pobočky

Návrhy a instalace zabezpečovacích a požárních systémů, kamer a kontrol docházky i přístupu. Provádění školení a vzdělávaní v oblasti varovných a informčních systémů. Poskytování poradenství a konzultací v oblasti varování a vyrozumění. Nabídka technického dozoru investora.

5Město Hluk7 poboček

Město Hluk leží asi 12 km jihovýchodně od Uherského Hradiště. Název města Hluk vznikl v dávných dobách, kdy lidé při blížícím se nebezpečí na kopcích kolem města zapalovali ohně a hlasitě křičeli, aby tím hlukem varovali lidi ve městě. Vždy jednou za tři roky, na přelomu června a července, se v…

6Klub kultury Uherské Hradiště3 pobočky

4.3
(399)
Hradební 1198, Uherské Hradiště Bezdlužná

Hudební a výstavní akce, vzdělávací a zájmové kurzy. Celoročně nabízíme divadelní představení, koncerty okrajových i populárních žánrů, folklorní pořady, módní přehlídky a plesy. Seniorům je určen projekt Akademie třetího věku.

7IMAGE UP, s.r.o.

4.8
(16)
Moravní nábřeží 126, Uherské Hradiště,… Bezdlužná

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

8Joker, spol. s r.o.1 pobočka

(3)
Masarykovo náměstí…, Uherské Hradiště
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Nabízíme veškeré tiskové služby, grafický design a reklamu. Dále provádíme velkoformátový i digitální malonákladový a ofsetový tisk, loga a corporate identity, fotoslužby, polepy, reklamní předměty, vizitky, vazby diplomových prací, potisk triček a dresů.

9DEKOR, spol. s r.o.

4.5
(22)
Hradišťská 849, Buchlovice

Zaobíráme se in-store marketingem. Dále vyrábíme POP a POS stojany, prezentační, prodejní a reklamní stojany na míru, LED světelnou reklamu, signmaking a lentikuláry v pohybu. Mimo jiné poskytujeme komplexní logistické služby včetně skladování, roll-out systému a dodávek just in time, instalace i…

10Kadlček Ludvík - LK print

(1)
Nivnická 178, Dolní Němčí
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Výroba reklamy, propagačních materiálů a razítek. Dále nabídka gravírování laserem, laminace či potisku reklamních předmětů. Dále nabízíme vazbu dokumentů.

Tisk – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště

Tisk v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Tiskové techniky

Tisková technika je proces realizace tisku ve shodě s předlohou v daném nákladu a požadované barevnosti.

Tisknoucí místa jsou vyvýšená nad netisknoucími místy. Při tisku se obarví a tisknou jen vyvýšená místa, do prohlubní se barva nedostane.

• Knihtisk – je nejstarší tisková technika. Tisková forma je nejčastěji z kovu nebo ze dřeva a je vyrobená jako zrcadlový obraz, který se po nanesení barvy pod tlakem otiskne na papír. Používá se hlavně pro tisk knih, časopisů nebo drobných příležitostných tisků
  • Flexotisk – pružná tisková forma z gumy nebo umělé hmoty se vyrábí leptáním nebo pomocí laseru. Forma se navlékne na tiskací válec a otiskuje. Používá se na potiskování umělých hmot, fólií nebo lepenky.

Tisknoucí i netisknoucí místa jsou na tiskové formě ve stejné úrovni a liší se od sebe jen fyzikálně-chemickými vlastnostmi povrchu. Při použití mastných tiskařských barev musí být tisknoucí místa oleofilní – musí přijímat barvu a odpuzovat vodu. Netisknoucí místa jsou naopak hydrofilní – přijímají vodu a odpuzují barvu.

• Litografie (kamenotisk) – jedná se o přímý přenos barvy. Tiskovou formou je kamenná deska. V minulosti se používala pro tisk obrázků. Dnes slouží jako umělecká technika nebo se využívá při výrobě polovodičů.
  • Ofset – jedná se o nepřímý přenos barvy. Tiskovou formou je kovová tenká ohebná deska nebo polyesterová fólie. V dnešní době je to nejpoužívanější tisková technika, zejména pro barevný tisk.
  • Světlotisk – užívá formu se světlo citlivým povrchem. Po osvitu a vyvolání vzniknou místa, která přijmou barvu a otisknou se. Umožňuje kvalitní reprodukci fotografií.

Tisknoucí místa jsou zahloubena pod místy netisknoucími. Na tiskovou formu se nanese barva, která se pak z jejího povrchu setře a zbylá barva z prohlubní se tlakem přenese na papír. Tisk z hloubky vyžaduje větší tlak než u tisku z výšky.

• Hlubotisk – tisková forma nabírá do zahloubených jamek řidkou tiskovou barvu z vaničky nebo z komorové rakle. Přebytečná barva je pak stírána stěrkou z povrchu netisknoucích míst. Na potiskovaný materiál se přenáší přímo za pomoci tlaku. Nejstarší formou hlubotisku byla mědirytina a ocelorytina. V poslední době se hlubotisk používá hlavně pro umělecké tisky.
  • Tamponový tisk – barva je přenášena na potiskovaný materiál tlakem pružného tamponu. Používá se k potisku nerovných ploch výrobků nebo obalů.

Průtlačný tisk (průtisk)

Jedinou metodou průtlačného tisku je sítotisk.

• Sítotisk – tisknoucí místa tvoří otvory v síťovině, kdy tisková barva je protlačována těmito místy přímo na potiskovaný materiál. Používá se k potisku nerovných povrchů, pro tisk malých nákladů obrázků na papír, látky nebo i jiné materiály

Digitální tisk

Je nejmladší a nejmodernější způsob tisku, který ze všech tiskových technik k otisku nepoužívá tlak a také zde chybí mezičlánek v podobě tiskové desky, která by byla obtiskována na potiskový materiál. Tisk probíhá přímo, kdy soubory v počítači přecházejí rovnou na papír. Digitální tisk funguje na principu elektrografie nebo ink-jetu.

Nabízíme vám veškeré tiskové služby. Zpracujeme vám různorodé tiskové zakázky dle vašeho přání kvalitně, snadno a rychle. Přehled tiskáren v lokalitě Uherské Hradiště.

• Ofsetový a digitální tisk – letáky, plakáty, zpravodaje, brožury, katalogy, vizitky, vstupenky, kalendáře, obálky, pohlednice, bloky, formuláře, tiskopisy, PF přání, pozvánky, jídelní lístky
  • Velkoformátový tisk – billboardy, bannery, cedule, fotoplátno, polepy aut
  • Reklamní materiál – bannery, roll upy, stojany, reklamní tašky
  • Maloformátový tisk – černobílý tisk, barevný tisk