Tisk - Uherské Hradiště

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

Obec Babice - obecní úřad

Babice, Babice 508 kontakt +420 572 585 061, (3 pobočky)

Prvotní písemná zpráva pochází z roku 1220. Obec se nachází v nadmořské výšce 180 metrů. Na území žije 1796 obyvatel. Poskytování služeb Czech POINTu. Název obce znamená ves lidí Babových.

web www.babice.eu

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Tiskárna Šiki Kyjov (Uherské Hradiště)

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

GRAFIKO s.r.o.

Uherské Hradiště, Jarošov, Pivovarská 72 kontakt +420 572 555 260

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů. Tiskneme technologií sítotisku, digitálně, případně gravírujeme.

web www.grafiko.cz

Extra NET, s.r.o. - požární systémy

Uherský Brod, Vlčnovská 2344 kontakt +420 572 626 730, (2 pobočky)

Návrhy a instalace zabezpečovacích a požárních systémů, kamer a kontrol docházky i přístupu. Provádění školení a vzdělávaní v oblasti varovných a informčních systémů. Poskytování poradenství a konzultací v oblasti varování a vyrozumění. Nabídka technického dozoru investora.

web www.extranet.cz

Klub kultury Uherské Hradiště

Uherské Hradiště, Hradební 1198 kontakt +420 572 430 420, (3 pobočky)

Hudební a výstavní akce, vzdělávací a zájmové kurzy. Celoročně nabízíme divadelní představení, koncerty okrajových i populárních žánrů, folklorní pořady, módní přehlídky a plesy. Seniorům je určen projekt Akademie třetího věku.

web www.kkuh.cz

IMAGE UP, s.r.o.

Uherské Hradiště, Rybárny, Moravní nábřeží 126 kontakt +420 602 778 866

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

web www.imageup.cz

Joker, spol. s r.o.

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355, (1 pobočka)

Nabízíme veškeré tiskové služby, grafický design a reklamu. Dále provádíme velkoformátový i digitální malonákladový a ofsetový tisk, loga a corporate identity, fotoslužby, polepy, reklamní předměty, vizitky, vazby diplomových prací, potisk triček a dresů.

web www.joker-uh.cz

Lenka Šopíková s.r.o. (pobočka Uherské Hradiště)

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 540 788, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky jako jsou: tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále i v naší nabídce prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace tonerů do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Kadlček Ludvík - LK print

Dolní Němčí, Nivnická 178 kontakt +420 572 648 770

Výroba reklamy, propagačních materiálů a razítek. Dále nabídka gravírování laserem, laminace či potisku reklamních předmětů. Dále nabízíme vazbu dokumentů.

web www.lkprint.cz

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o.

Bílovice, Bílovice 224 kontakt +420 734 490 559

Výhradní dovozce stolových digitálních velkoformátových UV flatbetových tiskáren JETRIX a ripovacího software CALDERA. Dále zajišťujeme záruční a pozáruční servis a poradenství tiskáren a tiskových strojů.

web www.jetrix.cz

Stolařství Smetana s.r.o.

Podolí, Podolí 43 kontakt +420 603 112 456

Naším oborem je výroba nábytku z masivu, přírodní dýhy a lamina včetně 3D grafických návrhů, zaměření, montáže a dopravy. Nabízíme kancelářský nábytek, dětské pokoje, kuchyně, obývací pokoje, postele, skříně, stolky, vestavěné skříně, schody či prvky na dětská hřiště.

web www.stolarstvismetana.cz

SMALTOVNA TUPESY, a.s.

Tupesy, Tupesy 345 kontakt +420 572 597 731

Zaměřujeme se na výrobu smaltovaných informativních, bezpečnostních, reklamních cedulí a označení domů i ulic. Dále vyrábíme plechové cedule, plechové krabičky či dodáváme plechové podnosy, korbely a potiskujeme sklo, keramiku a porcelán.

web www.smaltovna-tupesy.cz

Karmelitánské nakladatelství s.r.o. - Poutní prodejna Velehrad (pobočka Velehrad)

Velehrad, U Lípy 302 kontakt +420 573 034 150, (16 poboček)

Specializujeme se na tituly z oblasti spirituality a duchovního života či religionistiky, teologie, filozofie, psychologie, historie, beletrie, poezie a umění včetně knih pro děti a mládež a v nabídce máme také audioknihy. Nabízíme mešní vína, klášterní produkty, liturgické předměty a další.

web www.kna.cz/poutni-prodejna-velehrad

Římskokatolická farnost Staré Město u Uherského Hradiště

Staré Město, náměstí Hrdinů 8 kontakt +420 572 541 277

Pořádání bohoslužeb. Pořádáme i další církevní aktivity. Nabízíme i tábory dětské. Vydáváme také farní časopisy. Pořádáme tříkrálové sbírky.

web www.farnoststaremesto.cz

Juříková Marcela - svatební salón SVATKA(pobočka Uherské Hradiště)

Uherské Hradiště, Nádražní 24 kontakt +420 572 556 629, (2 pobočky)

PŮJČUJEME A PRODÁVÁME SVATEBNÍ ŠATY. Svatka je autorizovaným distributorem luxusních světových značek: St. Patrick, La Sposa a letos nově také nejluxusnější řady Pronovias, která je vlajkovou lodí celého koncernu Pronovias. Dále značky Enzoani, Blue a Beautiful a také AIRE Barcelona koncernu Rosa Clará. Je možné vybírat jak z šatů přímo v salonu, tak z celé ročníkové nabídky těchto značek, což jsou celkem stovky modelů. Vaše vysněné svatební šaty můžete mít k zapůjčení, k prvnímu použití anebo…

web www.svatka.cz

JOKER spol. s r.o. - tiskárna a grafické studio

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355

Nabídka grafického designu, kompletní předtiskové přípravy, malonákladového i ofsetového barevného tisku, polepu z fólií. Dále i vazba diplomových prací, potisk triček, reklamní předměty, polepy automobilů.

web www.joker-uh.cz

Pačinková Lenka

Uherský Brod, Lúčky 322 kontakt

Mr. & Mrs. Wedding decor je mladá dynamická společnost, která se zabývá svatební floristikou. Nezáleží na tom, zda chcete mít svatbu stylovou, moderní nebo laděnou do nějakého konkrétního motivu.

web www.mr-mrs.cz

Základní škola a Mateřská škola Starý Hrozenkov, okres Uherské Hradiště

Starý Hrozenkov, Starý Hrozenkov 233 kontakt +420 732 241 612

V roce 1954 byl položen základní kámen ke stavbě nové osmileté školy ve St. Hrozenkově. Už v červnu 1956 byla škola zkolaudována a vyučovat se začalo ještě téhož roku, ve školním roce 1956 - 1957. Mezi první učitele tu patřili Jan Franták, Josef Kopunec, Jarmila Gregorová, Anna Petřivalská a Vojtěch Valíček.

web www.skolahrozenkov.cz
« předchozí 1 2 3 4 další »