Tiskařské práce, služby - Uherské Hradiště

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Tiskárna Šiki Kyjov (Uherské Hradiště)

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

JOKER spol. s r.o. - tiskárna a grafické studio

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355

Nabídka grafického designu, kompletní předtiskové přípravy, malonákladového i ofsetového barevného tisku, polepu z fólií. Dále i vazba diplomových prací, potisk triček, reklamní předměty, polepy automobilů.

web www.joker-uh.cz

MARTY PLUS, spol. s r.o.

Staré Město, Velehradská 1469 kontakt +420 602 749 358

Polygrafická výroba a tiskové služby. Specializujeme se na kalendáře, propagační materiály, knihy i brožury, časopisy a novoročenky. Dále provádíme šitou i lepenou vazbu či celobarevný ofsetový tisk do formátu B2 a zaměřujeme se na knihařské zpracování falcování, rylování i perforaci.

web www.martyplus.cz

Agentura NP v.o.s.

Staré Město, Brněnská 612 kontakt +420 572 555 570

Provozujeme grafické studio s nabídkou tisku na technologiích Heidelberg a Speedmaster včetně knihařského zpracování.

web www.agenturanp.cz

Obec Velehrad - turistické centrum

Velehrad, Hradišťská 328 kontakt +420 723 984 080, (2 pobočky)

Turistické centrum. Publikace, pohlednice, upomínkové předměty. Možnost připojení na internet i využití tiskárny. Úschova kol i WC. Galerie a stále expozice.

web www.velehrad.cz