Noviny, časopisy a ostatní periodika - Uherské Hradiště

Obec Babice - obecní úřad

Babice, Babice 508 kontakt +420 572 585 061, (3 pobočky)

Prvotní písemná zpráva pochází z roku 1220. Obec se nachází v nadmořské výšce 180 metrů. Na území žije 1796 obyvatel. Poskytování služeb Czech POINTu. Název obce znamená ves lidí Babových.

web www.babice.eu

Město Hluk

Hluk, nám. Komenského 162 kontakt +420 776 016 242, (8 poboček)

Město Hluk leží asi 12 km jihovýchodně od Uherského Hradiště. Název města Hluk vznikl v dávných dobách, kdy lidé při blížícím se nebezpečí na kopcích kolem města zapalovali ohně a hlasitě křičeli, aby tím hlukem varovali lidi ve městě. Vždy jednou za tři roky, na přelomu června a července, se v Hluku konají Dolňácké slavnosti s tradiční jízdou králů.

web www.mestohluk.cz

Klub kultury Uherské Hradiště

Uherské Hradiště, Hradební 1198 kontakt +420 572 430 420, (3 pobočky)

Hudební a výstavní akce, vzdělávací a zájmové kurzy. Celoročně nabízíme divadelní představení, koncerty okrajových i populárních žánrů, folklorní pořady, módní přehlídky a plesy. Seniorům je určen projekt Akademie třetího věku.

web www.kkuh.cz

Římskokatolická farnost Staré Město u Uherského Hradiště

Staré Město, náměstí Hrdinů 8 kontakt +420 572 541 277

Pořádání bohoslužeb. Pořádáme i další církevní aktivity. Nabízíme i tábory dětské. Vydáváme také farní časopisy. Pořádáme tříkrálové sbírky.

web www.farnoststaremesto.cz

Základní škola a Mateřská škola Starý Hrozenkov, okres Uherské Hradiště

Starý Hrozenkov, Starý Hrozenkov 233 kontakt +420 732 241 612

V roce 1954 byl položen základní kámen ke stavbě nové osmileté školy ve St. Hrozenkově. Už v červnu 1956 byla škola zkolaudována a vyučovat se začalo ještě téhož roku, ve školním roce 1956 - 1957. Mezi první učitele tu patřili Jan Franták, Josef Kopunec, Jarmila Gregorová, Anna Petřivalská a Vojtěch Valíček.

web www.skolahrozenkov.cz

PressMedia, spol. s.r.o. - GG TABAK (pobočka Staré Město)

Staré Město, Východní 2063 kontakt +420 572 541 483, (49 poboček)

Trafika. Tabákové výrobky, cigarety, noviny, časopisy, známky, DVD a CD. Provozujeme služby Sazka a nabízíme dobíjecí kupóny.

web www.ggtabak.cz