Ofsetový tisk, ofsetové tiskárny - Uherské Hradiště

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Tiskárna Šiki Kyjov (Uherské Hradiště)

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

IMAGE UP, s.r.o.

Uherské Hradiště, Rybárny, Moravní nábřeží 126 kontakt +420 602 778 866

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

web www.imageup.cz

Joker, spol. s r.o.

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355, (1 pobočka)

Nabízíme veškeré tiskové služby, grafický design a reklamu. Dále provádíme velkoformátový i digitální malonákladový a ofsetový tisk, loga a corporate identity, fotoslužby, polepy, reklamní předměty, vizitky, vazby diplomových prací, potisk triček a dresů.

web www.joker-uh.cz

JOKER spol. s r.o. - tiskárna a grafické studio

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355

Nabídka grafického designu, kompletní předtiskové přípravy, malonákladového i ofsetového barevného tisku, polepu z fólií. Dále i vazba diplomových prací, potisk triček, reklamní předměty, polepy automobilů.

MARTY PLUS, spol. s r.o.

Staré Město, Velehradská 1469 kontakt +420 602 749 358

Polygrafická výroba a tiskové služby. Specializujeme se na kalendáře, propagační materiály, knihy i brožury, časopisy a novoročenky. Dále provádíme šitou i lepenou vazbu či celobarevný ofsetový tisk do formátu B2 a zaměřujeme se na knihařské zpracování falcování, rylování i perforaci.

web www.martyplus.cz

Joker, spol. s r.o. (pobočka Uherské Hradiště-Sady)

Uherské Hradiště-Sady, Solná cesta 153 kontakt +420 572 540 756, (1 pobočka)

Provádění grafických a tiskových služeb na ofsetové tiskárně. Dále tiskneme letáky, složky, hlavičkové papíry i obálky, brožury a plakáty, knihy, zpravodaje či pohlednice a další.

Jeleček Dalibor

Uherské Hradiště-Mařatice, Rudy Kubíčka 998 kontakt +420 739 323 360

Provádím sazbu, grafiku a další zpracování dokumentů či předtiskovou přípravu, digitální i ofsetový tisk, webdesign a fotografické práce.