Tisk - Olomoucký kraj

Mechanika Prostějov 97, družstvo

Prostějov, Kralická 3743/5 kontakt +420 582 336 574

Prodáváme reklamní a dárkové předměty. V nabídce je reklamní tvorba, velkoplošný tisk, reklamní tabule a popisy, orientační systémy. Výroba odznaků, medailí, mincí, plaket a sportovních trofejí a pohárů. Provozujeme rytectví. Vyrábíme raznice, razítka, pečetidla. Provádíme laserové gravírování.

web www.mechanikapv97.cz

Indrák Martin - ELEKTRO

Hranice, Komenského 287 , (2 pobočky)

Naší hlavní činností je prodej, montáž a servis satelitní (SAT) a anténní techniky (TV). Montáž plochých TV a propojení AV zařízení. Naše společnosti poskytuje profesionální služby v oblasti řešení vašeho televizního a satelitního příjmu.

web www.elektroindrak.cz

BILL, s. r. o.

Mohelnice, Třebovská 206/60 kontakt +420 583 430 830, (2 pobočky)

Poskytujeme služby v oblasti zpracování plastů a obalů. Vyrábíme obaly z lepenky, kartonů, kartonplastů. Provádíme potištění lepenkových obalů sítotiskem. Zajišťujeme kompletace výrobků, balení do blistrových obalů, balení blistrů .

web www.bill-plasty.cz

SVATEBNÍ SALON SEN s.r.o.

Zábřeh, Komenského 27/6 kontakt +420 606 500 787

Svatební salon Sen vznikl v roce 2010. Zabývá se půjčováním a prodejem šatů a doplňků. Vybírat si můžete ze sortimentu šatů svatebních, společenských, šatů do tanečních a společenských toalet v různých velikostech. Nabízíme také šaty pro družičky a chlapecké obleky. Vybírat můžete z velkého množství doplňků – závoje, korunky, bižuterie, kabelky, boty, spodní prádlo. Také si můžete zakoupit lampiony štěstí na jejich vypouštění budete mít krásné vzpomínky. Snažíme se pro Vás vybírat nejlepší…

web www.svatebnisalonsen.cz

PERLA, netkaný textil, a.s.

Zábřeh, 28. října 8 kontakt +420 583 462 110

Výroba netkaného textilu ze 100 % VS střiže a směsi VS / PES chemickým pojením. Materiál použitý při výrobě je přírodního charakteru. Svými vlastnostmi ( omak,vysoká nasákavost, splývavost…) nahrazuje Pervin klasickou ba tkaninu a lze jej ekologicky spalovat či kompostovat v závislosti na míře znečištění.

web www.pervin.cz

GRANITOL akciová společnost

Moravský Beroun, Partyzánská 464 kontakt +420 554 780 200

Naše firma je výrobcem vyfukovaných PE fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme LDPE a HDPE fólie, tašky, pytle, sáčky a vázací PP pásky. Jednovrstvé i koextrudované PE fólie dokážeme potisknout až v 8 barvách.

web www.granitol.cz

BB DESIGN, s.r.o.

Olomouc, U solných mlýnů 336/28 kontakt +420 603 553 081

Reklamní agentura BB DESIGN, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu a řešení reklamy na míru. Provádíme vše od velkoformátového tisku, gravírování, designových fólií až po tvorbu loga. Další činností naší firmy je internetový prodej reklamních a dárkových předmětů. Působíme nejen v okolí Olomouce, ale také v Brně.

web www.bbdesign.cz

Špunda Miloslav - SIMI

Litovel, Litovel 85 kontakt +420 585 154 351, (1 pobočka)

Nabízíme tisknutí samolepek, PVC a papírových tašek, skla, magnetických i statických fólií. Dále i provádíme sublimační potisk praporů, ubrusů, metráže, textilu, nažehlovaček i velkoplošný tisk. Mimo jiné řezání oscilační hlavou skluznic, koberců a těsnění. Vyrábíme polepy aut, výloh a plastické nápisy.

web www.simi.cz

Books print s.r.o.

Olomouc, I. P. Pavlova 184 kontakt +420 585 426 050

Jsme ofsetová tiskárna, vyrábíme letáky, brožury, katalogy, knihy, vlastní ražba, laminace a vše, co se týká polygrafie. Dále i osvit desek do formátu B2, osvit filmů do formátu 620x8000. Mimo jiné náročnější zpracovávání tiskovin, kulacení rohů,výseky, sleporažba, kroužková a spirálová vazba. Papírová 3D leporela.

web www.booksprint.cz

Magdalena Frélichová- FOTOATELIÉR ŠEVČÍK

Prostějov, nám. Edmunda Husserla 1638/6 kontakt +420 582 344 581, (1 pobočka)

Chcete si pořídit fotografie, které pro Vás budou i po letech hřejivým pohlazením po duši, vzpomínkami na krásná období Vašeho života? Fotoateliér Ševčík, který Vám chceme představit, sídlí v Prostějově a díky jeho dlouholeté tradici je znám po celém Olomouckém kraji. Nabízíme montáže a úpravy fotografií, fotografování svateb, portrétů, dětí, rodinných foto, tabel, foto na průkazy do 5 minut, technických foto, reklamy.

web www.fotoateliersevcik.cz

Karton plus spol. s r.o.

Prostějov, Martinákova 2900/7 kontakt +420 582 343 601

Krabice víkové, vysekávané, skládací, nepotahované, potahované s tiskem i bez, ozdobné, z tří, pěti a sedmivrstvé hladké lepenky, kartony na sklo. Výroba z vlnité a strojové lepenky. Provádíme vazby knih a diplomových prací.

web www.kartonplus.cz

Ing. Miroslav Smrčina- LEVNÉPLACKY.CZ

Kostelec na Hané, Sídliště Sport 791

Suvenýry a reklamní předměty, placky, buttony, magnety a klíčenky, dále na samolepky a zápalky. LEVNÉPLACKY.CZ.

web www.levneplacky.cz

JOLA, v.o.s.- tiskárna JOLA

Kostelec na Hané, Bezručova 53 kontakt +420 582 373 683, (1 pobočka)

Nabízíme tisk ofsetový i knihtiskový, barevný i černobílý, digitální tisk, knihařské práce. Dále i zpracování Vámi připravených podkladů. Tisk - vizitky, letáky veškeré firemní tiskopisy, knihy, ale i svatební a novoroční přání, pozvánky.

web tiskjola.webnode.cz

MP toner, spol. s r.o.

Prostějov, Drozdovice 1026/2a kontakt +420 582 330 214

Naše firma se zabývá sortimentem spotřebního materiálu do tiskáren jako tonery, cartridge, , dále prodejem papírenského a kancelářského zboží, školních potřeb, drogerie, balících materiálů, tabulí, řezaček, skartovaček. Máme spuštěný eshop, kde si vyberete zboží podle Vašich potřeb.

web www.mptoner.cz

Skřičková Oldřiška, Mgr. - TABÁK, NOVINY, ČASOPISY

Prostějov, Žižkovo nám. 85/8 kontakt +420 582 343 771

Prodáváme tabákové výrobky, noviny i časopisy.

ARES CZ s.r.o.

Neředín, Karafiátová 380/45 kontakt +420 585 433 555

Stovky reklamních ploch. Billboardy, bigboardy, citylighty, směrové tabule, navigační systémy v Olomouckém kraji. Vyrábíme reklamní tabule, reklamní polepy aut, výloh a informační stojany. Velkoplošný tisk plakátů, plachet, billboardů, posterů, letáků.

web www.arescz.cz

Štarha Roman - GrafikStar

Prostějov, Studentská 4300 kontakt +420 739 444 501

Zaobírám se tvorbou webových stránek a videí, úpravami fotografií či ostatní grafikou. Dále nabízíme návrh i naprogramování webové stránky pro správné zobrazovaní v současných prohlížečích. Vyrábíme i vizitky, webové bannery, pozvánky, permanentky nebo pozadí na plochu počítače.

web www.grafikstar.cz

NONA - reklamní a dárkové předměty s potiskem

Přerov, Šířava 1295/27 kontakt +420 581 208 764, (2 pobočky)

Nabízíme kompletní sortiment reklamních a dárkových předmětů s potiskem. V naší široké nabídce najdete přes 4 500 druhů reklamního zboží, od psacích potřeb, kalendářů, klíčenek, přes textil, zapalovače, deštníky až po nářadí, cestovní potřeby nebo tašky.

web www.nona-reklama.cz

.A.S.A. TS Prostějov, s.r.o. - pohřební služby

Prostějov, Žižkovo nám. 134/19 kontakt +420 582 344 073

Provozujeme pohřební službu. Dále zajišťujeme fotografa, řečníka či kněze, převozy zesnulých i vyřízení úmrtního listu. Mimo jiné provádíme tisk parte, kopání hrobů, vlastní výrobu věnců a kytic včetně tisku stuh. Na základě našich dlouholetých zkušeností v oboru pro Vás zajistíme služby spojené s posledním rozloučením s Vašim nejbližším. Vypravujeme pohřby do země nebo žehem. Pro smuteční obřad vyřídíme vše potřebné- rakev, tisk parte do 1 hodiny od objednání, barevnou fotografii na parte,…

web www.pohrebnictvi-pv.cz

Milar Luděk, Ing. - OFFICE SERVICE

Olomouc, Kollárovo nám. 7 kontakt +420 585 556 220

Specializujeme se na prodej a servis kancelářské techniky, zejména kopírovacích strojů, tiskáren a faxů, prodej spotřebního materiálu ke všem typům kopírek a tiskáren. Působíme v Olomoucí a okolí. Nabízíme řešení na míru v oblasti kopírování a tisku, servis přímo u zákazníka (záruční i pozáruční).

web www.officeservice.cz
« předchozí 1 2 3 4 8 11 14 další »