Tiskárny a tisk - Olomoucký kraj

Indrák Martin - ELEKTRO

Hranice, Komenského 287 , (2 pobočky)

Naší hlavní činností je prodej, montáž a servis satelitní (SAT) a anténní techniky (TV). Montáž plochých TV a propojení AV zařízení. Naše společnosti poskytuje profesionální služby v oblasti řešení vašeho televizního a satelitního příjmu.

web www.elektroindrak.cz

PERLA, netkaný textil, a.s.

Zábřeh, 28. října 8 kontakt +420 583 462 110

Výroba netkaného textilu ze 100 % VS střiže a směsi VS / PES chemickým pojením. Materiál použitý při výrobě je přírodního charakteru. Svými vlastnostmi ( omak,vysoká nasákavost, splývavost…) nahrazuje Pervin klasickou ba tkaninu a lze jej ekologicky spalovat či kompostovat v závislosti na míře znečištění.

web www.pervin.cz

JOLA, v.o.s.- tiskárna JOLA

Kostelec na Hané, Bezručova 53 kontakt +420 582 373 683, (1 pobočka)

Nabízíme tisk ofsetový i knihtiskový, barevný i černobílý, digitální tisk, knihařské práce. Dále i zpracování Vámi připravených podkladů. Tisk - vizitky, letáky veškeré firemní tiskopisy, knihy, ale i svatební a novoroční přání, pozvánky.

web tiskjola.webnode.cz

MP toner, spol. s r.o.

Prostějov, Drozdovice 1026/2a kontakt +420 582 330 214

Naše firma se zabývá sortimentem spotřebního materiálu do tiskáren jako tonery, cartridge, , dále prodejem papírenského a kancelářského zboží, školních potřeb, drogerie, balících materiálů, tabulí, řezaček, skartovaček. Máme spuštěný eshop, kde si vyberete zboží podle Vašich potřeb.

web www.mptoner.cz

ARES CZ s.r.o.

Neředín, Karafiátová 380/45 kontakt +420 585 433 555

Stovky reklamních ploch. Billboardy, bigboardy, citylighty, směrové tabule, navigační systémy v Olomouckém kraji. Vyrábíme reklamní tabule, reklamní polepy aut, výloh a informační stojany. Velkoplošný tisk plakátů, plachet, billboardů, posterů, letáků.

web www.arescz.cz

Balík Michal, Ing.-účetnictví

Olomouc, Marie Pospíšilové 444/1 kontakt +420 585 428 642

Nabízíme dlouholetou praxi v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence, daňových přiznání, zpracování mzdové agendy úcetního poradenství a zastupování klientů na úřadech. Zpracování účetní agendy probíhá na řádně zakoupených účetních programech, neustále obnovovaných. Snažíme se o udržení kontaktu s nejmodernějšími trendy, proto jsme se rozhodli provozovat také kopírovací centrum.

web www.uctomhb.cz

ProfiTechnika CZ s.r.o.

Olomouc, Holická 1097/31n kontakt +420 585 242 926

Nabízíme nové kopírky, tiskárny, LCD televizoru, skartovací stroje nebo jinou kancelářskou techniku značky SHARP.

web www.profitechnika.com

FBT - Bräuer Tomáš - prodej a servis kancelářské techniky

Olomouc - Neředín, Neředínská 48/18 kontakt +420 585 412 589

FBT - Bräuer Tomáš je nejen autorizovaným prodejcem kancelářské a výpočetní techniky, ale také se zabývá jejich servisem v Olomouci a okolí. V roce 1994 jsme získali autorizaci k prodeji a servisu kopírovacích a faxových přístrojů TOSHIBA , později i dalších produktů této značky. V roce 1996 se začala rozvíjet spolupráce s francouzskou firmou Armor, na poli spotřebního materiálu pro kancelářská zařízení a v roce 1999 se stala tato komodita významnou součástí působnosti naší firmy včetně…

web www.fbt.cz

OLMARK s.r.o. - copycentrum

Olomouc, 28. října 370/2 kontakt +420 585 225 086

Firma poskytuje komplexní reprografické služby - kopírování, tisk a skenování všech formátů, laminování, vazby plastové i drátěné. Vyrobí z vašich fotografií stolní i závěsný kalendář. Vyrábí však i razítka, a to do pouhé 1 hodiny od objednávky.

web www.olmark.cz

TARAN s.r.o. - tiskové potřeby

Olomouc, 17. listopadu 1047/10 kontakt +420 585 204 827, (2 pobočky)

XEROX Premier Partner. Dále nabízíme prodej a servis: kopírky, tiskárny, multifunkční velkoformátové zařízení, tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, tonery a papíry. Zajišťujeme i analýzu tiskových potřeb, kopírování, tisk a skenování.

web www.taran.cz

TISKÁRNA BUDÍK GRAFIKA s.r.o.

Šternberk, Nádražní 1712/5 kontakt +420 585 012 747

Tiskárna nabízí ofsetový a digitální tisk vizitek, katalogů, tisk letáků, brožur, tisk plakátů, návodů, včetně grafického zpracování. Dále nabízíme i velkoformátový tisk, střelecké terče a papírové terče.

web www.tiskbudik.cz

Danuše Navrátilová - TINA

Olomouc, Třída Míru - areál letiště 129

Nabízíme služby grafického a DTP studia. Provádíme tisk ofsetovou a digitální technologií a následné zpracování- perforace, lepení, řezání a balení. Zhotovíme letáky, firemní tiskoviny, noviny, časopisy, brožury, obálky všech rozměrů, vizitky, samolepky a propisovací tiskoviny.

web www.tiskarna-tina.cz

Studený Roman - STUART výtvarné studio

Přerov, Žerotínovo nám. 1483/35

Výtvarné studio nabízí komplexní služby v oblasti reklamy. Nabízí animace, webové prezentace, grafický design, návrh logotypu, firemní tiskoviny, propagační materiály aj.

web www.stuart.cz

TISKÁRNA GRAFEMA, s.r.o.

Hranice, Lipnická 284 kontakt +420 581 608 439

Tiskárna Grafema byla založena v roce 1991 a je na trhu již přes 20 let. Zabývá se výhradně polygrafickou výrobou. Zhotovuje všechny druhy tiskovin ve všech barevných provedeních. Disponujeme ofsetovou, digitální a knihtiskovou technologií. Vzhledem ke svému vybavení realizuje veškeré druhy tiskovin jako jsou hospodářské tiskoviny, brožury, plakáty apod.

web www.grafema.cz

TONERSYP s.r.o.- Tonery Olomouc

Olomouc, Lafayettova 42/14 kontakt +420 777 109 087

Specializovaná prodejna spotřebního materiálu do tiskáren, kopírek a multifunkčních zařízení všech značek. Široký sortiment, poradenství a zaručená úspora s našimi alternativními náplněmi. Doprava v Olomouci zdarma.

web www.tonery-olomouc.cz

PSP - Kancelářská technika

Mohelnice, Olomoucká 8 kontakt +420 583 430 368

Firma PSP kancelářská technika byla založena v roce 1994. Od svého vzniku se zabývá prodejem a servisem kancelářské a výpočetní techniky, zejména počítačů značek COMFOR a LEO, prodejem kompletního příslušenství a spotřebního materiálu. V sortimentu najdete telekomunikační techniku včetně mobilních telefonů. Provádíme instalace počítačových sítí včetně jejich následného externího správcovství. Svým zákazníkům vycházíme vstříc mimo jiné i možností nákupu na splátky.

web www.psp-mohelnice.cz

ELEKTRO KALOUS s.r.o.

Zábřeh, náměstí Osvobození 261/7 kontakt +420 583 411 912

Nabízíme prodej domácích spotřebičů, svítidel, elektroniky a náhradních dílů. Provozujeme kamennou prodejnu a internetový obchod. V naší nabídce naleznete také kopírování, tisk z médií, svatební šeky, sběr oprav, aktivace a prodej služeb Skylink. Poskytujeme splátkový prodej.

web www.elektro-kalous.cz

Novák Martin, Bc. - tisk

Hlubočky, Olomoucká 488 kontakt +420 777 880 666

Provádíme tisk reprodukcí. Dále i fotoobrazy, velkoformátový a produkční tisk, výstavy, fotografie.

web www.exhibit.cz

Vyjídák Tomáš, Bc. - VCONSULT

Šternberk, Potoční 1013/15 kontakt +420 775 329 677, (1 pobočka)

Mobilní servis, opravy a prodej počítačů, notebooků a tiskáren. Dále i správa počítačových sítí a serverů. Výstavba i počítačových sítí. Mimo jiné i tvorba www stránek. Acer, Lenovo, Minolta, Canon, Epson, HP, Compaq, Asus, LG, Dell, IBM, Fujitsu, Gigabyte, Sony, MS.

web www.vconsult.cz

IMPECO-Olomouc, s.r.o.

Velká Bystřice, ČSA 902 kontakt +420 602 569 059

V naší firmě se zabýváme obchodní činností v oblasti kancelářské a výpočetní techniky. Prodáváme tiskárny a kopírky značek Kyocera, Olivetti, Oki a Epson ke kterým nabízíme záruční i pozáruční servis.

web www.impeco-olomouc.cz
« předchozí 1 2 3 4 další »