Laminování, laminace - Olomoucký kraj

Books print s.r.o.

Olomouc, I. P. Pavlova 184 kontakt +420 585 426 050

Jsme ofsetová tiskárna, vyrábíme letáky, brožury, katalogy, knihy, vlastní ražba, laminace a vše, co se týká polygrafie. Dále i osvit desek do formátu B2, osvit filmů do formátu 620x8000. Mimo jiné náročnější zpracovávání tiskovin, kulacení rohů,výseky, sleporažba, kroužková a spirálová vazba. Papírová 3D leporela.

web www.booksprint.cz

MP toner, spol. s r.o.

Prostějov, Drozdovice 1026/2a kontakt +420 582 330 214

Naše firma se zabývá sortimentem spotřebního materiálu do tiskáren jako tonery, cartridge, , dále prodejem papírenského a kancelářského zboží, školních potřeb, drogerie, balících materiálů, tabulí, řezaček, skartovaček. Máme spuštěný eshop, kde si vyberete zboží podle Vašich potřeb.

web www.mptoner.cz

OLMARK s.r.o. - copycentrum

Olomouc, 28. října 370/2 kontakt +420 585 225 086

Firma poskytuje komplexní reprografické služby - kopírování, tisk a skenování všech formátů, laminování, vazby plastové i drátěné. Vyrobí z vašich fotografií stolní i závěsný kalendář. Vyrábí však i razítka, a to do pouhé 1 hodiny od objednávky.

web www.olmark.cz

Klečka Radim, Ing. - JKV Trading - Počítače a Copy centrum

Přerov, Komenského 1527/52 kontakt +420 581 219 338

Společnost nabízí se zbývá prodejem a servisem výpočetní techniky. V sortimentu firmy nalezneme počítače, notebooky, tiskárny, kopírky, inkousty a tonery aj. Společnost dále provozuje kopírovací centrum, kde vám nabízí barevné i černobílé kopírování a tisk, grafické práce, laminování, vizitky, letáky, pozvánky aj.

web www.jkv.cz, www.jkv.eu, www.shop.jkv.cz

INTERLINGUA s.r.o.

Přerov, Dr. Skaláka 1455 kontakt +420 581 217 606

Nabízíme překlady a tlumočení - přeložíme listiny, soudní tlumočnické práce, odborné překlady. Překlady dodáme v požadovaném formátu, vč. jejich laminace, vazby a dalších úprav.

web www.interred.cz

Levné ubytování Olomouc

Olomouc, Dolní náměstí 172/16 kontakt

Ubytování Olomouc nabízí ubytování pro studenty, ubytování v soukromí, ubytování pro firmy, turisty včetně pronájmu kanceláří. Dvou, tří a čtyř lůžkové pokoje jsou vybavené kuchyňskou linkou, sociálním zařízením, Wi-Fi (TV, satelit). Kanceláře jsou vybaveny: Wi-Fi, datová kabeláž, telefonní linka. Majetek nájemníků chráněn kamerovým systémem.

web levneubytovaniolomouc.cz/

Rajtr Martin - kopírování a tisk

Prostějov, Plumlovská 832/45 kontakt +420 582 334 281

Nabízíme lékařské tiskopisy, kopírování, výrobu razítek, štítků a vizitek, velkoformátový tisk, barevné i černobílé scanování, výdej poukázek, laminování do formátu A3 a vazby.

web www.reklamarm.cz

OLEPO, s.r.o.

Brodek u Přerova, Luková 75 kontakt +420 608 764 773

Specializujeme se na vývoj a výrobu jednostranných i oboustranných rolových laminátorů tiskovin a spotřebního materiálu včetně laminovací fólie.

web www.olepo.cz

Šnirych Jaroslav - knihařství - vydavatelství

Olomouc, Řepčínská 155/15 kontakt +420 777 564 427, (1 pobočka)

Zhotovování klasické ruční vazby. Dále i nabídka vydavatelských a polygrafických služeb, paspartování, tisku či laminace.

web www.vsezpapiru.cz

A - TIP studio reklamní výroba s.r.o. - Copy Centrum

Olomouc, tř. Svobody 411/27 kontakt +420 585 203 480, (1 pobočka)

Nabízíme barevné i černobílé kopírování. Dále i tisk, laminaci, vazbu dokumentů až do formátu A3 i potisk dárkových předmětů - hrnky, trika, puzzle, plakáty, obrazy, samolepky, magnety, cedule, bannery, psí známky, reklamní stojany a jmenovky. Prodáváme kancelářské zboží, psací potřeby a bloky.

web www.copycentrum-olomouc.cz

Slam Syndicate s.r.o. – Tiskové centrum Slam.CZ

Olomouc, Slovenská 539/12 kontakt +420 774 723 740, (1 pobočka)

Slam.CZ je tiskové centrum sídlící v srdci Olomouce. Svou práci si užíváme, proto se Vám zde nikdy nestane, že bychom Vaši zakázku odbyli. Věnujeme se jak studentům a malým podnikatelům, tak velkým firmám. Jsme připraveni zpracovat vaše zakázky rychle a profesionálně. V centru Olomouce nabízíme kvalitní tiskové služby: kopírování, vazby diplomových prací, tisk pohlednic, trhacích vstupenek i obrazů, výrobu kalendářů i svatebních oznámení a mnohem, mnohem více! U nás si přijde na své každý.…

web www.express-tiskarna.cz

Sieratowski Adam

Šumperk, Puškinova 563/15 kontakt +420 608 813 900

Poskytuji služby v oblasti laminace či ofsetového tisku, výroby magnetek, tašek, vizitek a dalších reklamních předmětů.

web www.tisk-vizitky.cz

Rojdovský Nikola - Script reklamní studio

Zábřeh, Rudolfov 1539/52 kontakt +420 603 874 476

Poskytuji služby v oblasti tvorby reklamních předmětů a propagace reklamy. Nabízím laminování, reklamní polepy, billboardy, grafické návrhy aj.

web www.scriptstudio.cz

TRIFOX s.r.o.

Šumperk, Třebízského 1514 kontakt +420 583 213 945

Společnost TRIFOX, s.r.o. poskytuje služby v oblasti knihařských a grafických prací, slepotisku, laminování, ražby aj.

web www.trifox.cz

ADA COPY SERVIS s.r.o.

Šumperk, Lužickosrbská 228 kontakt +420 583 212 294

Společnost poskytuje služby v oblasti laminování, zpracování fotografií, tisku, kopírování aj.

web www.adaservis.cz