Tisk - Kroměříž

Primobal s.r.o.

Bystřice pod Hostýnem, Čs. brigády 141 kontakt +420 573 378 025, (1 pobočka)

Nabízíme výrobky z poplypropylenu a recyklované úsně. Obaly, tašky, pořadače či reklamní předměty. Snažíme se o funkčnost, ale i nápaditý design, který dnešní doba vyžaduje. Díky různým technologiím zpracování jsme schopni vyrobit širokou škálu výrobku podle přání zákazníka.

web www.primobal.cz

marketing4you, s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582 kontakt +420 775 613 014, (3 pobočky)

Reklamní, marketingové a poradenské aktivity, servis pro oblasti grafiky a tisku, výroba a tisk letáků, brožur, prospektů, vizitek a formulářů.

web www.m4you.cz

Prcek & spol., s.r.o.

Kroměříž, Vrchlického 3043/14 kontakt +420 573 342 658

Tiskařské a knihařské práce. Dále nabízíme prodej kancelářského papíru, výrobu razítek, tepelné laminování a kopírování.Vyrábíme svatební oznámení.

web www.tiskprcek.cz

LINEAR - reklamní agentura

Kroměříž, Hulínská 1949/6 kontakt +420 737 371 001

Firma se zabývá výrobou reklamy. Grafické návrhy, tisk - letáky, vizitky, sítotisk. Dále potisk textilu, reklamních předmětů, bezpečnostní a technické samolepky, velkoplošný tisk.

web www.linear.cz

Grafická dílna RENO spol. s r.o.

Kroměříž, Vejvanovského 468/10 kontakt +420 573 342 254

Zaobíráme se leptání do kovů, pamětních desek, gravírování. Dále vyrábíme propagační předměty, umělecké lití bronzi, billboardy, razítka, světelné panely, průmyslový potisk, kalendáře města Kroměříž, trička s potiskem, logomanuály, velkoplošný tisk, kovové cedule. Mimo jiné poskytujeme služby fotografa, od fotografie po katalog.

web www.renokm.cz

Spolia invest s.r.o.

Kroměříž, Milíčovo náměstí 560/11a kontakt +420 573 343 139, (1 pobočka)

Projekce pozemních staveb, studie zastavění území a projekci veřejných budov a průmyslových staveb. Provádíme autorský dozor, inženýrskou činnost, zpracování technicko-ekonomických studií výstavby, potřebné hydrogeologické průzkumy, statické posudky a stavebně-historické průzkumy.

web www.spolia.cz

ARCHIV system, spol. s r.o.

Kroměříž, Riegrovo náměstí 138 kontakt +420 777 833 398

Společnost ARCHIV system, spol. s r.o., poskytuje svým klientům služby v oblasti reprografie a polygrafické výroby, digitalizace a archivace dokumentů. Nabízí poradenství v oblasti informačních technologií, služby v oblasti administrativní správy a organizačně hospodářské povahy.

web archivsystem.cz

marketing4you s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582/45 kontakt +420 604 236 450, (3 pobočky)

Provoz tiskárny - realizace tiskařských prací - tvorba vizitek, letáků, plakátů, brožur aj.

web www.print-km.cz

Milan Skopal - TISKOMIL

Kroměříž, Žižkova kontakt +420 604 236 450

Ofsetové tiskárny. Nabízíme předtiskovou a grafickou přípravu i plnobarevný ofsetový tisk. Kompletní servis reklamních materiálů jako jsou: vizitky, reklamní tiskoviny, plakáty na akce, výroba obalového materiálu, knihařské práce, číslování, výsek, kalendáře a samolepící etikety.

web www.tiskomil.cz

Trachea, a.s.

Holešov, Tovární 1209 kontakt +420 573 502 111, (1 pobočka)

Kuchyňská a nábytková dvířka, fóliovaná dvířka, akrylátová dvířka, dekory dvířek, motivy overface. Výroba plošně frézovaných a PVC folií, lisovaných dvířek na kuchyňské linky, koupelnových sestav a nábytku. Dvířka ke kuchyňské lince, dvířka s úchytkami, prosklená dvířka.

web www.trachea.cz, www.overface.cz, www.trachea-cristal.cz, www.trachea-dvierka.sk, www.trachea.cz/en
« předchozí 1 2 3 4 5 6 další »