Tisk - Kroměříž

REISENTHEL CS, s.r.o.

Bystřice pod Hostýnem, Čs. brigády 141 kontakt +420 573 378 025

Nabízíme výrobky z poplypropylenu a recyklované úsně. Obaly, tašky, pořadače či reklamní předměty. Snažíme se o funkčnost, ale i nápaditý design, který dnešní doba vyžaduje. Díky různým technologiím zpracování jsme schopni vyrobit širokou škálu výrobku podle přání zákazníka.

web www.reisenthel.cz

Městský úřad Holešov

Holešov, Masarykova 628 kontakt +420 573 521 111, (4 pobočky)

Holešov leží na rozmezí Hané a Valašska. Je tzv. pověřenou obcí III. stupně a nejen správním, ale také průmyslovým a společenským centrem Mikroregionu Holešovsko. Nejstarší zmínka o Holešovu pochází z roku 1141. Jako městečko je uváděn od druhé poloviny 13. století a městem se stal ve 14. století.

web www.holesov.cz

Obecní úřad Jankovice u Kroměříže

Jankovice, Jankovice 101 kontakt +420 573 393 041

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.

web www.jankovice.net

Obec Záříčí

Záříčí, Záříčí 25 kontakt +420 573 355 104

Obec Záříčí leží nedaleko Kroměříže. Je členem Mikroregionu Střední Haná. Obec se nachází v nádherném a turisticky velmi atraktivním kraji nedaleko řeky Moravy. Obecní úřad poskytuje služby Czech POINTu.

web www.zarici.cz

marketing4you, s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582 kontakt +420 775 613 014, (3 pobočky)

Reklamní, marketingové a poradenské aktivity, servis pro oblasti grafiky a tisku, výroba a tisk letáků, brožur, prospektů, vizitek a formulářů.

web www.m4you.cz

Prcek & spol., s.r.o.

Kroměříž, Vrchlického 3043/14 kontakt +420 573 342 658

Tiskařské a knihařské práce. Dále nabízíme prodej kancelářského papíru, výrobu razítek, tepelné laminování a kopírování.Vyrábíme svatební oznámení.

web www.tiskprcek.cz

LINEAR - reklamní agentura

Kroměříž, Hulínská 1949/6 kontakt +420 737 371 001

Firma se zabývá výrobou reklamy. Grafické návrhy, tisk - letáky, vizitky, sítotisk. Dále potisk textilu, reklamních předmětů, bezpečnostní a technické samolepky, velkoplošný tisk.

web www.linear.cz

Grafická dílna RENO spol. s r.o.

Kroměříž, Vejvanovského 468/10 kontakt +420 573 342 254

Zaobíráme se leptání do kovů, pamětních desek, gravírování. Dále vyrábíme propagační předměty, umělecké lití bronzi, billboardy, razítka, světelné panely, průmyslový potisk, kalendáře města Kroměříž, trička s potiskem, logomanuály, velkoplošný tisk, kovové cedule. Mimo jiné poskytujeme služby fotografa, od fotografie po katalog.

web www.renokm.cz

Spolia invest s.r.o.

Kroměříž, Milíčovo náměstí 560/11a kontakt +420 573 343 139, (1 pobočka)

Projekce pozemních staveb, studie zastavění území a projekci veřejných budov a průmyslových staveb. Provádíme autorský dozor, inženýrskou činnost, zpracování technicko-ekonomických studií výstavby, potřebné hydrogeologické průzkumy, statické posudky a stavebně-historické průzkumy.

web www.spolia.cz

ARCHIV system, spol. s r.o.

Kroměříž, Riegrovo náměstí 138 kontakt +420 777 833 398

Společnost ARCHIV system, spol. s r.o., poskytuje svým klientům služby v oblasti reprografie a polygrafické výroby, digitalizace a archivace dokumentů. Nabízí poradenství v oblasti informačních technologií, služby v oblasti administrativní správy a organizačně hospodářské povahy.

web archivsystem.cz

marketing4you s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582/45 kontakt +420 604 236 450, (3 pobočky)

Provoz tiskárny - realizace tiskařských prací - tvorba vizitek, letáků, plakátů, brožur aj.

web www.print-km.cz

Milan Skopal - TISKOMIL

Kroměříž, Žižkova kontakt +420 604 236 450

Ofsetové tiskárny. Nabízíme předtiskovou a grafickou přípravu i plnobarevný ofsetový tisk. Kompletní servis reklamních materiálů jako jsou: vizitky, reklamní tiskoviny, plakáty na akce, výroba obalového materiálu, knihařské práce, číslování, výsek, kalendáře a samolepící etikety.

web www.tiskomil.cz

Trachea, a.s.

Holešov, Tovární 1209 kontakt +420 573 502 111, (1 pobočka)

Kuchyňská a nábytková dvířka, fóliovaná dvířka, akrylátová dvířka, dekory dvířek, motivy overface. Výroba plošně frézovaných a PVC folií, lisovaných dvířek na kuchyňské linky, koupelnových sestav a nábytku. Dvířka ke kuchyňské lince, dvířka s úchytkami, prosklená dvířka.

web www.trachea.cz, www.overface.cz, www.trachea-cristal.cz, www.trachea-dvierka.sk, www.trachea.cz/en

Město Kroměříž - informační centrum

Kroměříž, Velké náměstí 115 kontakt +420 573 321 408, (2 pobočky)

Poskytování turistických informací o památkách, ubytování, stravování a službách ve městě, o kulturním i sportovním vyžití. Dále prodej vstupenek, jízdenek, ISIC karet, suvenýrů, poštovních známek a pohlednic. Nabídka i kopírování a skenování, veřejného internetu, denního tisku, úschovny kol a zavazadel.

web www.kromeriz.eu/informace/11-Informacni-centrum.html

DUNA Graphics, s.r.o.

Kroměříž, Vrchlického 701 kontakt +420 573 334 081

Polepy aut, reklamní předměty, velkoplošný tisk, grafické návrhy, plachty, billboardy a řadu dalších služeb pro propagaci našich klientů, tvorba webových stránek.

web www.dugr.cz

Krčmař Eduard

Bystřice pod Hostýnem, Dolní 54 kontakt +420 573 378 970

Tisk a polygrafické služby.

web www.tiskarna-krcmar.wz.cz

Miroslav Šamánek

Morkovice-Slížany, Kolaříkova 484 kontakt +420 720 658 474

Tvorba grafiky, webový design, vizitky, letáky, plakáty, web, hlavičkový papír a loga, kompletní řešení webových stránek.

web www.vardyarts.cz

Natalia Tsuperiak - kopírování a tisk

Holešov, Novosady 1641 kontakt +420 723 779 379, (2 pobočky)

Kopírování a tisk.

web www.natalia-tsuperiak.tlumoceni-preklady.cz

TIGRIS, spol. s r.o.

Holešov, Tovární 1209 kontakt +420 777 707 590, (1 pobočka)

Expresní tisk běžných tiskovin v kvalitě ofsetového tisku digitální technologií, knihařské zpracování a ofsetový tisk do B2 formátu. Tiskneme vizitky, pozvánky, vstupenky, katalogy, knihy či manuály.

web www.tigris.cz

Vladan Daněk - Grafická studia

Holešov, Příční 173 kontakt +420 608 258 695, (1 pobočka)

Kompletní služby v oblasti reklamy, propagace, grafických služeb a tisku.

web www.2dr.cz
« předchozí 1 2 3 další »