Chamber s.r.o.

Blansko, Svitavská 872/23 kontakt +420 516 410 432, (2 pobočky)

Chamber s.r.o. - Internetový prodej vybavení nejen pro školy a školská zařízení. Nabízíme školní nábytek, školní pomůcky, školní tiskoviny, učebnice, široký sortiment diplomů, výtvarné potřeby, hračky, hry, tiskárny a mnoho dalších školních, výtvarných a sportovních potřeb. Vyrábíme také razítka a tiskátka. Můžeme Vám zprostředkovat náhradní plnění.

web www.chamber.cz

MP ELEKTRONIK TECHNOLOGIE s.r.o.

Blansko-Klepačov, Dlouhá 219 kontakt +420 516 416 937, (2 pobočky)

Jsme společnost, která poskytuje komplexní služby pro elektrotechnický a elektronický průmysl, a to již od roku 1990. Jsme schopni Vám dodat požadované výrobní zařízení, ať už pro komplexní výrobní linku nebo pro malosériovou výrobu.

web www.mpelektronik.cz

ČeMeBo s.r.o.

Blansko, Poříčí 2396/42 kontakt +420 516 777 111

ČeMeBo s.r.o. - Výroba a prodej desek plošných spojů. Nabízíme jednovrstvé, dvojvrstvé a vícevrstvé DPS, hliníkové jednovrstvé a dvojvrstvé desky, olovnatý a bezolovnatý HAL, zlacení, chemický cín, potisk.

web www.cemebo.cz

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

František Voráč - LIFE Blansko

Jedovnice, Na Větřáku 463 kontakt +420 516 442 937

Výroba stolních her, dřevěných hraček, dřevěných kostek, stavebnic. Zhotovení tiskátek, reklamních předmětů, dárkových předmětů. Dále vyrábíme hlavolamy a dětské postýlky. Provádíme potisk předmětů, malování, lakování. Nabízíme gravírování a značení laserem.

KŘÍŽ, spol. s r. o.

Letovice, Zámecká 649/39 kontakt +420 516 474 743

Textilní výrobou se zabýváme již přes 23 let. Od založení společnosti v roce 1991 a spuštění výroby na prvních vyšívacích strojích v garáži v roce 1992. Historie zkušeností však sahá ještě dále. Josef Kříž, zakladatel firmy byl od roku 1964 technologem strojního vyšívání v podniku Tylex. Od založení firmy jsme se soustředili na spokojenost našich zákazníků, rozvoj firmy a zaměstnanců.

web www.kriz.cz

Kulturní středisko města Blanska

Blansko, Hybešova 240/1 kontakt +420 516 412 437, (2 pobočky)

Organizujeme kulturní akce, koncerty, divadelní představení, talk-show a další kulturní a společenské akce. Vydáváme Zpravodaj města Blanska. Prostory kulturního střediska nabízíme k pronájmu na soukromé i společenské akce.

web www.ksmb.cz

Agentura D-PRODUCTION, s.r.o

Boskovice, Kpt. Jaroše 2181/17 kontakt +420 777 551 299

Reklamní studio zajišťující velkoplošný tisk, digitální tisk, světelnou reklamu a signmaking. Vyroba billboardů, bannerů, samolepsk, etikety, samolepky, plastické nápisy, světelné písmo, LED panely, letáky, skládačky, plakáty, bloky, tiskopisy, síťoviny, vlajky, vizitky, pozvánky, kalendáře, prospekty a jiné reklamní předměty. Poskytujeme polepy výloh a polepy automobilů. Zajišťování pronájmu reklamních ploch.

web www.d-production.eu

Stloukalovi, s.r.o. - svatební oznámení

Rájec-Jestřebí, Pionýrská 536 kontakt +420 516 433 508

Svatební oznámení - Stloukalovi, s.r.o. - Svatební oznámení je nedílnou slavnostní součástí každé svatby. Kolekce svatebních oznámení pro rok 2014 je moderní, elegantní a zdůrazní jedinečnou událost ve Vašem životě.

web www.stloukalovi.cz

GRAFEX, spol. s r.o.

Adamov, Kolonie 304 kontakt +420 516 446 370

Firma Grafex vznikla v roce 1991 jako ofsetová tiskárna v Adamově a o pár let později bylo založené grafické studio v Brně. Firma se zabývá full servisovou reklamou, grafickým zpracováním a výrobou tiskovin pro firmy a reklamní agentury v ČR i zahraničí.

web www.grafex.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 6 8 další »