ČeMeBo s.r.o.

Blansko, Poříčí 2396/42 kontakt +420 516 777 111

ČeMeBo s.r.o. - Výroba a prodej desek plošných spojů. Nabízíme jednovrství, dvojvrstvé, vícevrstvé DPS, hliníkové jednovrstvé a dvojvrstvé desky, olovnatý a bezolovnatý HAL, zlacení, chemický cín, potisk.

web www.cemebo.cz

Chamber s.r.o.

Blansko, Svitavská 872/23 kontakt +420 516 410 432, (2 pobočky)

Chamber s.r.o. - Internetový prodej vybavení pro školy a školská zařízení, školní nábytek, školní pomůcky, školní tiskoviny, učebnice, výtvarné potřeby, hračky, hry, tiskárny.

web www.chamber.cz

MP ELEKTRONIK TECHNOLOGIE s.r.o.

Blansko-Klepačov, Dlouhá 219 kontakt +420 516 416 937, (2 pobočky)

Jsme společnost, která poskytuje komplexní služby pro elektrotechnický a elektronický průmysl, a to již od roku 1990. Jsme schopni Vám dodat požadované výrobní zařízení, ať už pro komplexní výrobní linku nebo pro malosériovou výrobu.

web www.mpelektronik.cz

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

František Voráč - LIFE Blansko

Jedovnice, Na Větřáku 463 kontakt +420 516 442 937

Výroba stolních her, dřevěných hraček, dřevěných kostek, stavebnic. Zhotovení tiskátek, reklamních předmětů, dárkových předmětů. Dále vyrábíme hlavolamy a dětské postýlky. Provádíme potisk předmětů, malování, lakování. Děláme gravírování a značení laserem.

web www.life.cz, www.levne-gravirovani.cz, www.svetpotisku.cz

KŘÍŽ, spol. s r. o.

Letovice, Zámecká 649/39 kontakt +420 516 474 743

Textilní výrobou se zabýváme již přes 23 let. Od založení společnosti v roce 1991 a spuštění výroby na prvních vyšívacích strojích v garáži v roce 1992. Historie zkušeností však sahá ještě dále. Josef Kříž, zakladatel firmy byl od roku 1964 technologem strojního vyšívání v podniku Tylex. Od založení firmy jsme se soustředili na spokojenost našich zákazníků, rozvoj firmy a zaměstnanců.

web www.kriz.cz

Agentura D-PRODUCTION, s.r.o

Boskovice, Kpt. Jaroše 2181/17 kontakt +420 777 551 299

Reklamní studio zajišťující velkoplošný tisk, digitální tisk, světelnou reklamu a signmaking. Vyroba billboardů, bannerů, samolepsk, etikety, samolepky, plastické nápisy, světelné písmo, LED panely, letáky, skládačky, plakáty, bloky, tiskopisy, síťoviny, vlajky, vizitky, pozvánky, kalendáře, prospekty a jiné reklamní předměty. Poskytujeme polepy výloh a polepy automobilů. Zajišťování pronájmu reklamních ploch.

web www.d-production.eu

Stloukalovi, s.r.o. - svatební oznámení

Rájec-Jestřebí, Pionýrská 536 kontakt +420 516 433 508

Svatební oznámení - Stloukalovi, s.r.o. - Svatební oznámení je nedílnou slavnostní součástí každé svatby. Kolekce svatebních oznámení pro rok 2014 je moderní, elegantní a zdůrazní jedinečnou událost ve Vašem životě.

web www.stloukalovi.cz

GRAFEX, spol. s r.o.

Adamov, Kolonie 304 kontakt +420 516 446 370

Firma Grafex vznikla v roce 1991 jako ofsetová tiskárna v Adamově a o pár let později bylo založené grafické studio v Brně. Firma se zabývá full servisovou reklamou, grafickým zpracováním a výrobou tiskovin pro firmy a reklamní agentury v ČR i zahraničí.

web www.grafex.cz

DITTO s.r.o.

Blansko, Svitavská 1099/18 kontakt +420 516 410 409, (1 pobočka)

Nabízíme pokladní tiskárny účtenek Samsung Bixolon, termální, jehličkové, termotransferové, mobilní přenosné tiskárny Bluetooth, WiFi. Dodáváme dotykové systémy a monitory Eurotouch. Snímače a čtečky čárových kódů Zebex, Honeywell.

web www.ditto.cz

SURF publishing s.r.o.

Blansko-Klepačov, Dlouhá 156 kontakt +420 516 417 634

Firma vydává hudební DVD a CD.

web www.surf.cz

Danzinger Jiří - modrotisk

Olešnice, Křtěnovská 175 kontakt +420 604 745 122

Firma se zabývá modrotiskovou dílnu, nabízí ruční potisk textilu pomocí dřevěných forem.

web www.modrotisk-danzinger.cz

Ševčík Jaroslav, Ing.

Rájec-Jestřebí, Jurkova 196 kontakt +420 604 750 830

Firma se zabývá návrhy a výrobou reklam ze samolepicích fólií, poutačů, světelné reklamy, orientačních systémů i vizitek či realizace maleb na fasády.

PB PROPAG, s.r.o.

Blansko, Masarykova 868/2 kontakt +420 516 413 333

Firma se zabývá tiskem samolepek na vinylové fólie a tvarový ořez, malonákladový digitální tisk či řezanou plotrovou reklamu a tisk firemních tiskovin.

web www.propag.cz

Hakl Milan, Ing.

Letovice, Letovice 114 kontakt +420 723 272 709

Firma se zabývá autorským vydavatelstvím a prodejem publikací pro děti i dospělé.

web www.ing-mh.com

POINT CZ, s.r.o. (pobočka Jedovnice)

Jedovnice, Havlíčkovo náměstí 141 kontakt +420 516 442 491, (2 pobočky)

Provádíme komplexní služby a to v oblasti ofsetového tisku ve formátu B2 a B1 a následného knihařského zpracování a individuální řešení doplněná nadstandardními službami a děláme tisk brožur a katalogů a manuálů a kalendářů a bloků i letáků.

web www.pointcz.cz

VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. - (pobočka Blansko)

Blansko, Rožmitálova 2291/14 kontakt +420 516 411 915, (48 poboček)

Výroba regionálního deníku.

web www.vlp.cz

BMA Graphic Machines s.r.o.

Blansko, Horní Palava 2284/33a kontakt +420 516 419 563

Provádíme a poskytujeme služeby v oblasti tisku.

Starý František, Ing.

Blansko, Údolní 1826/10 kontakt

Provozujeme prodej a servis a dodávky spotřebního materiálu pro digitální systémy a kopírky i také faxy a periferie k počítačům a máme nabídka informační technologie pro školy.

GRAN spol. s r.o.

Blansko, Čapkova 1471/18 kontakt +420 516 413 644

Provádíme tiskařské služeby a také polygrafické výroby.

web www.gran.cz
« předchozí 1 2 3 4 další »