Digitální tisk - Blansko

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

Agentura D-PRODUCTION, s.r.o

Boskovice, Kpt. Jaroše 2181/17 kontakt +420 777 551 299

Reklamní studio zajišťující velkoplošný tisk, digitální tisk, světelnou reklamu a signmaking. Vyroba billboardů, bannerů, samolepsk, etikety, samolepky, plastické nápisy, světelné písmo, LED panely, letáky, skládačky, plakáty, bloky, tiskopisy, síťoviny, vlajky, vizitky, pozvánky, kalendáře, prospekty a jiné reklamní předměty. Poskytujeme polepy výloh a polepy automobilů. Zajišťování pronájmu reklamních ploch.

web www.d-production.eu

GRAFEX, spol. s r.o.

Adamov, Kolonie 304 kontakt +420 516 446 370

Firma Grafex vznikla v roce 1991 jako ofsetová tiskárna v Adamově a o pár let později bylo založené grafické studio v Brně. Firma se zabývá full servisovou reklamou, grafickým zpracováním a výrobou tiskovin pro firmy a reklamní agentury v ČR i zahraničí.

web www.grafex.cz

PB PROPAG, s.r.o.

Blansko, Masarykova 868/2 kontakt +420 516 413 333

Firma se zabývá tiskem samolepek na vinylové fólie a tvarový ořez, malonákladový digitální tisk či řezanou plotrovou reklamu a tisk firemních tiskovin.

web www.propag.cz

Vaňáč Jakub

Adamov, Družstevní 423/3 kontakt , (1 pobočka)

Děláme grafické práce a tvorbu loga a vizitek i letáků a katalogů a novoročenek a potisků a to včetně digitálního tisku.

Šmahel Martin

Letovice, Masarykovo náměstí 1098/3a kontakt +420 516 474 055

Děláme a nabízíme ofsetový a velkoplošný a digitální a expresní tisk a samolepky i také barevné kopírování a provozujeme grafické studio.

web www.natiskneme.cz

SITISK s.r.o.

Jedovnice, Havlíčkovo náměstí 46 kontakt +420 516 442 811

Děláme výrobu technických štítků a etiket a foliových klávesnic a samolepek pomocí digitálního i také tamponového tisku a sítotisku.

František Uharček - PaF reklama

Velké Opatovice, Eduarda Ušela 678 kontakt +420 603 301 028

Reklamní polepy, vizitky, letáky, samolepky a bannery. Nabízíme velkoplošný tisk a tisk fotografií na plátno, potisk textilu, sítotisk a výrobu vlajek. Sublimační potisk reklamních předmětů (hrníčky, polštářky, kameny aj.). Digipotisk na textil a reklamní předměty.

web www.paf-reklama.webnode.cz