Digitální tisk - Brno - město

LASERPOINT & TECHNOLOGY s.r.o.

Brno, Příjezdová 519/28 kontakt +420 731 636 329, (2 pobočky)

Zaměřujeme se na polepy, brend reklamních předmětů, transferový tisk, řezání laserem a další služby, které označí Vaše výrobky firemním logem nebo jen obyčejným vzkazem. Nelpíme na minimálním množství a snažíme se vyhovět dlouhodobým zakázkám i šibeničním termínům.

web www.laserpoint.cz

bika - velkoobchod papírem, spol. s r.o. (pobočka Brno-Zábrdovice)

Brno-Komárov, Škrobárenská 507/12 kontakt +420 549 413 212, (2 pobočky)

Společnost bika – velkoobchod papírem, spol. s r. o. se zabývá velkoobchodním prodejem papíru a kancelářských potřeb. Aktuálně zaměstnává více než 50 zaměstnanců, z toho více než 50% osob se zdravotním postižením (OZP). Začátkem roku 2009 společnost získala statut chráněné dílny a je poskytovatelem přímého náhradního plnění.

web www.bika.cz

Copy Servis Japos s.r.o.

Brno, Solniční 12 kontakt +420 545 102 529, (1 pobočka)

Jsme provozovatelem kopírovacích středisek v Brně a zabýváme se i prodejem spotřebního materiálu.Nabídka kopírovacích služeb. Prodej kopírek..Provádíme svoz i rozvoz vašich zakázek. Jako náš zákazník jste pro nás partnerem, kterému se snažíme maximálně vyjít vstříc. Víte co chcete a náš odborný personál je připraven splnit každý Váš požadavek. Očekáváte kvalitu a tu také dostanete.

web www.copy-servis.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

GRADESI s.r.o. - Grafické studio Praha 9 Vysočany (Brno)

Praha 9 - Vysočany, Lisabonská 799/8 kontakt +420 608 136 479, (6 poboček)

Grafické a produkční studio GRADESI. Tvoříme grafiku, díky které si vás zákazníci zapamatují. Navrhneme vám kompletní vizuální styl společnosti od loga přes vizitky, letáky, web, katalogy, ceníky, plakáty, výroční zprávy až po billboardy. Vytváříme také veškeré POS materiály. Sazba, retuše a kompletní DTP práce. NOVINKA -Tvorba interaktivního PDF katalogu, plně funkční online katalog, který šetří náklady za tisk! Kompletní tisková produkce, digitální a ofsetový tisk.

web www.gradesi.cz

Tiskárna Šiki Kyjov (Brno)

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

HSW Signall s.r.o. - (pobočka Morava)

Brno - (Areál MANAG), Kaštanová 489/34 kontakt +420 212 220 702, (2 pobočky)

Přední dodavatel materiálů a zařízení pro velkoformátový digitální tisk a signmaking. Součástí dodávek je technická a servisní podpora všech zařízení. Školení obsluhy a servisní údržba tiskáren, vytváření barevných kalibrací pro tiskové materiály. Nabízíme samolepicí řezací fólie, řezací plotry a software pro řezání a tisk.

web www.hsw.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

Repropress - Kašpar Zdenek

Brno-Královo Pole, Srbská 2741/53 kontakt +420 541 589 433

Tiskárna Repropress byla v Brně založena již v roce 1990. Firma se zabývá polygrafickou výrobou. Grafická přípravu a tisk letáků, prospektů, brožur, katalogů, plakátů do formátu A2, pohlednic, samolepek, tiskopisů i vizitek. Dále provádíme číslování, perforování, ražbu a výsek všech druhů tiskovin do formátu B4 a potisk obálek. Naše tiskárna je vybavena moderní technologií ofsetového tisku. Jsme schopni zajistit tisk vizitek, tisk jednoduchých letáků, ale i tisk náročných katalogů, publikací,…

web www.repropress.cz

MSD, spol. s r.o.

Brno, Košinova 1153/110 kontakt +420 541 211 383, (1 pobočka)

Prodáváme kancelářskou techniku a spotřební materiál.

web www.msdbrno.cz

Dilhof Vladimír - ofsetová tiskárna T.D.V.

Brno, Vídeňská 282/80 kontakt +420 548 211 429

Jsme flexibilní firma, která se specializuje na běžný tisk i speciální zakázky, jak malých nákladů, tak i velkých sérií. Naším prvořadým cílem je dosažení nejvyšší kvality při zachování zajímavých cen a díky tomu tedy i co nejvyšší spokojenost zákazníka. Dá se tedy říci, že zajišťujeme kompletní polygrafické služby od A do Z pod „jednou střechou“. V naší nabídce dnes nechybí ani malonákladový digitální tisk.

web www.tdv.cz

P.R.O.A., s.r.o.

Brno-Královo Pole, Skácelova 1200/19 kontakt +420 541 213 441

Na českém trhu působíme od roku 1997. Svým klientům poskytujeme komplexní reklamní řešení. Působnost naší společnosti je po celé České republice. O kvalitní profesionální práci naší společnosti svědčí spolupráce s řadou renomovaných tuzemských i zahraničních firem. Strategií naší společnosti je poskytovat svým klientům profesionální služby s garantovanou vysokou kvalitou realizovaných produktů a to ve smluvních termínech a za konkurenčně přijatelnou cenu.

web www.agentura-proa.cz

Němec Ctibor - Rámování a paspartování

Brno-Veveří, Údolní 400/36 kontakt +420 542 221 070

Sdružení Čech a Němec bylo založeno v roce 1994. Jeho majitelé jsou Libor Čech a Ctibor Němec. Zpočátku sdružení provádělo pouze laminaci a kašírování. Na přání našich zákazníků jsme služby rozšířili o rámování, paspartování, zasklívaní a další související činnosti. V roce 2004 jsme již k nabízeným službám přiřadili velkopločný digitální tisk. Dnes tedy našim zákazníkům poskytujeme kompletní služby - to znamená, že dodá pouze podklady v digitální podobě a od nás si odnáší hotový zarámovaný…

web www.cechanemec.cz

Ing. Libor Čech

Brno-město, Údolní 36 kontakt +420 540 030 643, (1 pobočka)

Zkušená firma ČECH a NĚMEC se zabývá již 10 let kašírováním, laminováním, rámováním a také paspartováním a zasklíváním. Provádíme také velkoplošný digitální tisk a našim zákazníkům tak poskytujeme kompletní služby - to znamená, že zákazník dodá pouze obraz ve formě dat a od nás si odnáší hotový zarámovaný objekt.

CENTRPRESS, spol. s r.o.

Brno-Maloměřice, Karlova 269/43 kontakt +420 545 212 412

Provoz ofsetové tiskárny. Nabídka plnobarevného tisku, grafických návrhů, knihařského zpracování i rotačního flexotisku. Zhotovujeme lepení bloků.

web www.centrpress.cz

NOVPRESS s.r.o.

Brno-Husovice, náměstí Republiky 725/15 kontakt +420 545 211 579

Digitální tisk publikací i letáků. Prodej reklamních předmětů.

web www.novpress.cz

Tiskárna Didot, spol. s r.o.

Brno, Trnkova 2944/119 kontakt +420 543 215 538

Tiskárna Brno. Nabízíme ofsetový tisk do formátu B1, knihařské zpracování, grafika, Ctp. digitální tisk, personifikovaný tisk.

web www.tiskarna-didot.cz
« předchozí 1 2 3 další »