Digitální tisk - Zlín

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika (Zlín)

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

Foto CZ, s.r.o.

Zlín, Tř.2.května 7134 kontakt +420 577 012 305

Prodejna i e-shop s prodejem digitálních fotoaparátů, videokamer a příslušenství. Nabízíme stativy, objektivy, filtry, brašny, zábleskové přístroje, dalekohledy, LED svítilny, mikroskopy či paměťové karty. V sortimentu naleznete skenery, tiskárny, kalkulačky i ateliérové vybavení.

web www.fotocz.cz

Fic Lukáš - FOTOpixel

Otrokovice, Kvítkovice, K. H. Máchy 84 kontakt +420 577 922 102

Vyvolání fotografií z vašich fotoaparátů i mobilů. Zajišťujeme zpracování filmového materiálu, foto obrazů, foto dekorací, kalendářů i laminace. Zabýváme se taktéž skenováním filmů i fotografií a realizací foto keramiky i foto dárků. Provozujeme on-line sběrnu fotografií.

web www.fotopixel.cz

Maco studio s.r.o.

Fryšták, Holešovská 423 kontakt +420 776 720 310

Natáčení a zpracování videa, fotek a videí svateb, tvorba a tisk fotoknih, kalendářů, vizitek, DVD a letáků. Jsme ateliér, video a foto studio. Natáčení firemních spotů, svateb. Tvorba webových stránek. Provoz zvukového studia.

web www.macostudio.cz

KODIAK print s.r.o.

Zlín, Nábřeží 599 kontakt +420 577 430 187

Díky kvalifikovaným pracovníkům, moderní technologii, kvalitní produkci a výkonnosti se úspěšně prezentujeme na polygrafickém trhu v České republice i v zahraničí. Naše společnost byla založena v roce 1994 s cílem produkovat kvalitní polygrafické výrobky a současně ve spolupráci se svými stálými partnery zajišťovat komplexní polygrafické služby. Vysoká úroveň práce celé společnosti je významným a charakteristickým prvkem naší činnosti a jejím důkazem je spokojenost stále se zvyšujícího počtu…

web www.kodiak.cz

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

eDesign CZ, s.r.o.

Zlín, Lorencova 5424 kontakt +420 604 231 903, (3 pobočky)

Nabídka služeb reklamní agentury. Dále tvorba komunikačních a marketingových strategií, akcí podpory prodeje či obalového designu. Mimo jiné nabídka velkoplošného, ofsetového a digitálního tisku, focení a fotoprodukcí, návrhů a realizací interiérů, veletržních stánků a výstavních expozic. Otevřeno nonstop.

web www.e-design.cz

Studio reklamy s.r.o. (pobočka Kudlov)

Kudlov, Filmová 174 kontakt +420 577 592 250, (1 pobočka)

Nabízíme širokou škálu reklamních služeb. Zaobíráme se tvorbu vizuálního stylu firem a e-shopů, provádíme redesign a rekonstrukce internetových stránek. Dále poskytujeme outsourcing internetových služeb a tiskový servis včetně ofsetového tisku, digitálního malonákladového a velkoformátového tisku a další.

web www.studio-reklamy.cz

ROBINCO ZLÍN spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 332 kontakt +420 573 035 055, (1 pobočka)

Nabízíme velkoformátový a termotransferový tisk. Dále řezanou reklamu, grafické práce, a kopírovací služby. Zhotovujeme i fotografie, vizitky a razítka. Mimo jiné poskytujeme záruční i pozáruční servis kancelářské techniky a pravidelné prohlídky. Opravujeme i vazače, laminátory, skartovače, sešívačky a tiskárny.

web www.robincozlin.com

ENZON, s.r.o. (pobočka Zlín)

Zlín, Dlouhá 122 kontakt +420 722 334 400, (2 pobočky)

Specializujeme se na služby v oblasti propagace. Naší specializací je tvorba internetových stránek včetně elektronických obchodů (e-shop), počítačová grafika, grafický design, digitální i ofsetový tisk, velkoplošný tisk a reklamní polepy automobilů.

web www.enzon.cz

ROBINCO ZLÍN spol. s r.o. (pobočka Zlín)

Zlín, Zarámí 4463 kontakt +420 577 211 597, (1 pobočka)

Digitální tisk, řezaná reklama, fotografické a kopírovací služby, laminování všech formátů do rozměru A3, plnění inkoustových cartridgí, skenování, sešívání či perforování. Prodej a servis kancelářské techniky i zpracování razítek.

web www.robincozlin.com