Digitální tisk - Zlínský kraj

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

AGD PRINT s.r.o.

Zlín, Dlouhé díly 395 kontakt +420 577 119 858

Naším oborem je výroba technických štítků. Nabízíme identifikační, ozdobné a popisné štítky, samolepky i etikety. Součástí našeho sortimentu jsou také bezpečnostní značky i speciální tisk na propisky, zapalovače, notebooky, reklamní předměty aj. Poskytujeme odborné poradenství.

web www.agdprint.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

Foto CZ, s.r.o.

Zlín, Tř.2.května 7134 kontakt +420 577 012 305

Prodejna i e-shop s prodejem digitálních fotoaparátů, videokamer a příslušenství. Nabízíme stativy, objektivy, filtry, brašny, zábleskové přístroje, dalekohledy, LED svítilny, mikroskopy či paměťové karty. V sortimentu naleznete skenery, tiskárny, kalkulačky i ateliérové vybavení.

web www.fotocz.cz

IMAGE UP, s.r.o.

Uherské Hradiště, Rybárny, Moravní nábřeží 126 kontakt +420 602 778 866

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

web www.imageup.cz

DEKOR, spol. s r.o.

Buchlovice, Hradišťská 849 kontakt +420 572 430 555

Zaobíráme se in-store marketingem. Dále vyrábíme POP a POS stojany, prezentační, prodejní a reklamní stojany na míru, LED světelnou reklamu, signmaking a lentikuláry v pohybu. Mimo jiné poskytujeme komplexní logistické služby včetně skladování, roll-out systému a dodávek just in time, instalace i servisu.

web www.dekor.cz

Fic Lukáš - FOTOpixel

Otrokovice, Kvítkovice, K. H. Máchy 84 kontakt +420 577 922 102

Vyvolání fotografií z vašich fotoaparátů i mobilů. Zajišťujeme zpracování filmového materiálu, foto obrazů, foto dekorací, kalendářů i laminace. Zabýváme se taktéž skenováním filmů i fotografií a realizací foto keramiky i foto dárků. Provozujeme on-line sběrnu fotografií.

web www.fotopixel.cz

Kadlček Ludvík - LK print

Dolní Němčí, Nivnická 178 kontakt +420 572 648 770

Výroba reklamy, propagačních materiálů a razítek. Dále nabídka gravírování laserem, laminace či potisku reklamních předmětů. Dále nabízíme vazbu dokumentů.

web www.lkprint.cz

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o.

Bílovice, Bílovice 224 kontakt +420 734 490 559

Výhradní dovozce stolových digitálních velkoformátových UV flatbetových tiskáren JETRIX a ripovacího software CALDERA. Dále zajišťujeme záruční a pozáruční servis a poradenství tiskáren a tiskových strojů.

web www.jetrix.cz

Maco studio s.r.o.

Fryšták, Holešovská 423 kontakt +420 776 720 310

Natáčení a zpracování videa, fotek a videí svateb, tvorba a tisk fotoknih, kalendářů, vizitek, DVD a letáků. Jsme ateliér, video a foto studio. Natáčení firemních spotů, svateb. Tvorba webových stránek. Provoz zvukového studia.

web www.macostudio.cz

KODIAK print s.r.o.

Zlín, Nábřeží 599 kontakt +420 577 430 187

Díky kvalifikovaným pracovníkům, moderní technologii, kvalitní produkci a výkonnosti se úspěšně prezentujeme na polygrafickém trhu v České republice i v zahraničí. Naše společnost byla založena v roce 1994 s cílem produkovat kvalitní polygrafické výrobky a současně ve spolupráci se svými stálými partnery zajišťovat komplexní polygrafické služby. Vysoká úroveň práce celé společnosti je významným a charakteristickým prvkem naší činnosti a jejím důkazem je spokojenost stále se zvyšujícího počtu…

web www.kodiak.cz

JOKER spol. s r.o. - tiskárna a grafické studio

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355

Nabídka grafického designu, kompletní předtiskové přípravy, malonákladového i ofsetového barevného tisku, polepu z fólií. Dále i vazba diplomových prací, potisk triček, reklamní předměty, polepy automobilů.

web www.joker-uh.cz

Matošková Terezie- GARAMOND

Vsetín, Podsedky 285 kontakt +420 603 477 631

Nabízím služby reklamní agentury, DTP studia a tiskárny. Provádíme grafické návrhy, malonákladový digitální tisk, číslování dokladů, výseky, lepená reklama, reklamní předměty, tiskoviny, letáky, samolepky, potisk triček, ofsetový tisk.

web www.garamondvsetin.cz

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

TRIKOLORA s.r.o.

Valašské Meziříčí, Krásno nad Bečvou, Vrbenská 806 kontakt +420 571 620 158, (1 pobočka)

Nabídka ofsetového tisku, sítotisku, výroby reklamních tabulí a razítek. Dále provádění grafického zpracování katalogů, prospektů a reklamních letáků. Mimo jiné provádíme polepy výloh a aut, potisk reklamních předmětů, reklamní bannery a světelnou reklamu.

web www.trikolora.eu

eDesign CZ, s.r.o.

Zlín, Lorencova 5424 kontakt +420 604 231 903, (3 pobočky)

Nabídka služeb reklamní agentury. Dále tvorba komunikačních a marketingových strategií, akcí podpory prodeje či obalového designu. Mimo jiné nabídka velkoplošného, ofsetového a digitálního tisku, focení a fotoprodukcí, návrhů a realizací interiérů, veletržních stánků a výstavních expozic. Otevřeno nonstop.

web www.e-design.cz

ROBINCO ZLÍN spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 332 kontakt +420 573 035 055, (1 pobočka)

Nabízíme velkoformátový a termotransferový tisk. Dále řezanou reklamu, grafické práce, a kopírovací služby. Zhotovujeme i fotografie, vizitky a razítka. Mimo jiné poskytujeme záruční i pozáruční servis kancelářské techniky a pravidelné prohlídky. Opravujeme i vazače, laminátory, skartovače, sešívačky a tiskárny.

web www.robincozlin.com

Moučka Zdeněk

Kvasice, Osmek 521 kontakt +420 739 039 712

Provozujeme grafické studio. Dále nabízíme výrobu reklamy, velkoplošný tisk, internetové aplikace, reklamní plachty, tabule a plakáty. Zajišťujeme magnetické tabulky, plastické nápisy, 3D reklamu, vizitky a tiskoviny, technické a bezpečnostní značení.

web www.m-design.cz
« předchozí 1 2 další »