Potisk textilu - Blansko

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

František Voráč - LIFE Blansko

Jedovnice, Na Větřáku 463

Výroba stolních her, dřevěných hraček, dřevěných kostek, stavebnic. Zhotovení tiskátek, reklamních předmětů, dárkových předmětů. Dále vyrábíme hlavolamy a dětské postýlky. Provádíme potisk předmětů, malování, lakování. Nabízíme gravírování a značení laserem.

web www.life.cz, www.levne-gravirovani.cz, www.svetpotisku.cz

KŘÍŽ, spol. s r. o.

Letovice, Zámecká 649/39 kontakt +420 516 474 743

Textilní výrobou se zabýváme již přes 23 let. Od založení společnosti v roce 1991 a spuštění výroby na prvních vyšívacích strojích v garáži v roce 1992. Historie zkušeností však sahá ještě dále. Josef Kříž, zakladatel firmy byl od roku 1964 technologem strojního vyšívání v podniku Tylex. Od založení firmy jsme se soustředili na spokojenost našich zákazníků, rozvoj firmy a zaměstnanců.

web www.kriz.cz

Agentura D-PRODUCTION, s.r.o

Boskovice, Kpt. Jaroše 2181/17 kontakt +420 777 551 299

Reklamní studio zajišťující velkoplošný tisk, digitální tisk, světelnou reklamu a signmaking. Vyroba billboardů, bannerů, samolepsk, etikety, samolepky, plastické nápisy, světelné písmo, LED panely, letáky, skládačky, plakáty, bloky, tiskopisy, síťoviny, vlajky, vizitky, pozvánky, kalendáře, prospekty a jiné reklamní předměty. Poskytujeme polepy výloh a polepy automobilů. Zajišťování pronájmu reklamních ploch.

web www.d-production.eu

GRAFEX, spol. s r.o.

Adamov, Kolonie 304 kontakt +420 516 446 370

Firma Grafex vznikla v roce 1991 jako ofsetová tiskárna v Adamově a o pár let později bylo založené grafické studio v Brně. Firma se zabývá full servisovou reklamou, grafickým zpracováním a výrobou tiskovin pro firmy a reklamní agentury v ČR i zahraničí.

web www.grafex.cz

Danzinger Jiří - modrotisk

Olešnice, Křtěnovská 175 kontakt +420 604 745 122

Firma se zabývá modrotiskovou dílnu, nabízí ruční potisk textilu pomocí dřevěných forem.

web www.modrotisk-danzinger.cz

Fiala František - Sítotiskové tiskárny

Blansko, Gellhornova 2234/7 kontakt +420 516 416 446

Provádíme zhotovení velkoplošného tisku s rozlišením 1440 dpi - fotopapíry a plachtovina a textilie a dále provádíme tisk samolepek a potisk plastů a panelů kalendářů a také reklamních předmětů.

web www.tiskfiala.cz

Bartoň Karel

Lipovec, Lipovec 276 kontakt +420 516 445 351

Děláme a nabízíme potisk sportovních dresů a tvorbu textilních transferů a dále provádíme potisk reklamních předmětů i také samolepek.

web www.sitotisk-barton.cz

ADAGMA, s.r.o.

Blansko, Mahenova 956/2 kontakt +420 516 419 858, (1 pobočka)

Specializujeme se na pracovní oděvy, obuv a ochranné pomůcky. Šijeme oblečení na zakázku a zhotovujeme reklamní potisk na textil.

web www.adagma.cz

ADAGMA, s.r.o. (pobočka Olešnice)

Olešnice, náměstí Míru 111 kontakt +420 516 463 127, (1 pobočka)

Naším oborem jsou pracovní oděvy, obuv a ochranné pomůcky. Šijeme oblečení na zakázku a zhotovujeme reklamní potisk na textil.

web www.adagma.cz

František Uharček - PaF reklama

Velké Opatovice, Eduarda Ušela 678 kontakt +420 603 301 028

Reklamní polepy, vizitky, letáky, samolepky a bannery. Nabízíme velkoplošný tisk a tisk fotografií na plátno, potisk textilu, sítotisk a výrobu vlajek. Sublimační potisk reklamních předmětů (hrníčky, polštářky, kameny aj.). Digipotisk na textil a reklamní předměty.

web www.paf-reklama.webnode.cz