Potisk textilu - Olomouc

Špunda Miloslav - SIMI

Litovel, Litovel 85 kontakt +420 585 154 351, (1 pobočka)

Nabízíme tisknutí samolepek, PVC a papírových tašek, skla, magnetických i statických fólií. Dále i provádíme sublimační potisk praporů, ubrusů, metráže, textilu, nažehlovaček i velkoplošný tisk. Mimo jiné řezání oscilační hlavou skluznic, koberců a těsnění. Vyrábíme polepy aut, výloh a plastické nápisy.

web www.simi.cz

Martin Dušek

Uničov, Šternberská 488 kontakt +420 775 729 250, (1 pobočka)

Nabízíme profesionální renovaci povrchu laku, která mu navrátí původní vlastnosti, lesk a hloubku barvy. Provádíme důkladné čištění interiéru včetně čalouněných, textilních a plastových částí. Čištění a konzervace hliníkových disků kol, ošetření pneumatik, leštění světlometů. Vytváříme kvalitní vizitky na míru. Grafiku přizpůsobíme vaší představě, navrhneme provedení a gramáž papíru, vhodnou metodu pro tisk a také vhodný materiál. Zaměřujeme se na výrobu reklamy a materiálů na propagaci firem.…

web www.design-systems.cz

Kišacová Pavla- FOTO PAVLA - Pasáž

Olomouc, Horní náměstí 409/26

Nabízím ateliérové fotografie, foto na doklady i čipový OP, foto z fota, okamžitý tisk fota z digitálních nosičů, fotodárky (ručníky, osušky, fotoobrazy, hrnky, korbele, puzzle, batoh, peněženka, termoska, termohrnek, polštáře, trička a podobně.

web www.fotopavla-pasaz.cz

Špunda Miloslav (pobočka Chudobín)

Chudobín, Myslechovice 85 kontakt +420 585 154 351, (1 pobočka)

web www.simi.cz

Czech Art Agency s.r.o.

Olomouc, Nedvězí, V Polích 126/2 kontakt +420 777 156 106

Nabízíme komplexní služby v oblasti tisku a reklamy. Zajistíme světelnou reklamu, potisk reklamních předmětů, digitální a velkoplošný tisk, svařování. Dále provádíme dělení materiálů, sítotisk a další služby.

web www.caagency.cz

Doležel Jiří - UV Lak Olomouc

Olomouc, Holická 1173/49a kontakt +420 737 259 340

Realizujeme celoplošné a parciální UV lakování od formátu B4 do B1. Dále i plošný sítotisk a tamponový tisk. Potisky materiálů.

web www.uvlakolomouc.cz

HAGL All Art

Olomouc, Ibsenova 496/19 kontakt +420 773 604 088, (3 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti reklamní produkce. Realizujeme komplexní grafické služby, plochý ofsetový tisk, rotační tisk, Signmaking, velkoplošný digitální tisk, sítotisk, strojní vyšívání a potisk reklamních předmětů.

web www.hagl.cz

Jana Sady

Olomouc, Resslova 233/5 kontakt +420 775 076 996

Malba obrazů autorskou technikou, nástěnné malby interiérů a exteriérů. Provádění ručně tvořených vizitek, náušnic i malovaného textilu a obrázků. Nabízím malbu na textil francouzskými barvami.

web www.janasady.wz.cz

Dušek Martin (pobočka Bělkovice-Lašťany)

Bělkovice-Lašťany, Bělkovice-Lašťany 716 kontakt +420 774 166 319, (1 pobočka)

Výroba reklamy a materiálů na propagaci firem. Dále i potisk plachet, textilu, cedulí a výloh. Mimo jiné i tvorba webových stránek.

web www.design-systems.cz