Potisk textilu - Zlín

PŘIKRYL MILAN-FOTO NA PORCELÁNU

Otrokovice, K. H. Máchy 84 kontakt

Fotokeramika, potisk porcelánu, fotografie na textil.

web www.fotonaporcelanu.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

SubliProfi, s.r.o.

Zlín, Palackého 73 kontakt +420 777 070 495, (1 pobočka)

Provádíme digitální tisk na textil, aj. tiskařské služby. Dále provozuji eshop. potiskneme Vám firemní oděvy. Společnost Subliprofi, s.r.o., byla založena v červnu 2005 jako výrobní společnost se specializací na využití digitální sublimační technologie potisku textilních a dalších materiálů v oblasti reklamy, designu a oděvního průmyslu.

web www.subliprofi.com

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

ENZON, s.r.o.

Zlín, Dlouhá 122 kontakt +420 722 334 400, (2 pobočky)

Nabízíme služby v oblasti propagace. Dále naší specializací je tvorba internetových stránek včetně elektronických obchodů (e-shop), digitální i ofsetový tisk, počítačová grafika, grafický design, velkoplošný tisk a reklamní polepy automobilů.

web www.enzon.cz

Polfin Ploština, s.r.o.

Loučka, Loučka 137 kontakt +420 577 350 232

Specializujeme se na výrobu polyetylenových vyfukovaných obalů. Produkty jsou používány pro oleje, nemrznoucí směsi, čistící prostředky, kosmetiku, bazénovou chemii a potraviny. Zboží je dodáváno v různém barevném provedení, včetně uzávěrů a mezivíček. Provádíme jednobarevný nebo vícebarevný potisk.

web www.polfin.cz

SubliProfi, s.r.o. (pobočka Otrokovice)

Otrokovice, Otrokovice kontakt +420 774 700 318, (1 pobočka)

Provádíme digitální tisk na textil, vyrábíme dárkové a upomínkové předměty, bannery, velkoplošné a fasádní reklamy aj. Možnost nákupu přes eshop.

web www.subliprofi.com