Velkoplošný, velkoformátový tisk - Hodonín

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

Evžen Hanák, Ing.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Sítotisk a digitální sublimace do PES materiálů. Produkujeme reklamní i technické tisky na všechny potisknutelné podklady.

web www.hanak-sitotisk.cz

ACEprint s.r.o.

Kyjov, Riegrova 394/24 kontakt +420 518 613 681

Nabízíme potisk textilií. naše firma se specializuje na potisk materiálů a to především textilu. Dále nabízíme tiskařské služby pro všechny odvětví. Tiskneme, vizitky, plakáty a velkoformátový tisk.

HANÁK sítotisk s.r.o.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Nabízíme sítotisk a velkoformátový digitální tisk. Vyrábíme vlajky, vlaječky, ubrusy, stany, bannery, polštářky, obrazy, dresy aj.

web www.hanak-sitotisk.cz

Jan Kučera - KM reklamní agentura

Hodonín, Palackého 2312/54 kontakt +420 724 935 203

Zabýváme se vším, co se týče reklamy. Vyrobíme vám leták nebo třeba milion letáků, polepíme auto, billboard, výlohu. Navrhneme a vyrobíme vizitky, razítka, pozvánky, katalogy. Náš tým kreativních grafiků vám vytvoří třeba kompletní firemní identitu. Uděláme webové stránky nebo internetový obchod. Ke všem zákazníkům máme velmi osobitý přístup.

web www.km-agentura.cz