Sítotisk, sítotiskové tiskárny - Hodonín

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

DG Tip, spol. s r.o. (pobočka Veselí nad Moravou)

Veselí nad Moravou, Vláky 1578 kontakt +420 516 101 195, (4 pobočky)

Provozujeme velkoobchod s reklamními předměty se zaměřením na kalendáře a diáře. Nabízíme průmyslový potisk - tamponový tisk, sítotisk i rotační sítotisk. Firma DG Tip byla jako česká právnická osoba založena v roce 1991. Od počátku se specializovala na dodávky reklamního zboží a reklamní potisk, nejprve formou nákupu předmětů mezi evropskými dodavateli, posléze zejména vlastním dovozem zboží z Asie.

web www.dgtip.cz

ANGLASS s.r.o.

Sobůlky, Sobůlky 300 kontakt +420 518 622 316

Provádíme ruční foukání skla a rotační i plochý sítotisk, průmyslový i malosériový potisk skla a plastů, tisk samolepek, logoprintů a sklářských obtisků, kompletní tisk reklamy včetně dodání reklamních předmětů, tampontisk, pískování a lepenou reklamu.

web www.anglass.cz

Evžen Hanák, Ing.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Sítotisk a digitální sublimace do PES materiálů. Produkujeme reklamní i technické tisky na všechny potisknutelné podklady.

web www.hanak-sitotisk.cz

ACEprint s.r.o.

Kyjov, Riegrova 394/24 kontakt +420 518 613 681

Nabízíme potisk textilií. naše firma se specializuje na potisk materiálů a to především textilu. Dále nabízíme tiskařské služby pro všechny odvětví. Tiskneme, vizitky, plakáty a velkoformátový tisk.

HANÁK sítotisk s.r.o.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Nabízíme sítotisk a velkoformátový digitální tisk. Vyrábíme vlajky, vlaječky, ubrusy, stany, bannery, polštářky, obrazy, dresy aj.

web www.hanak-sitotisk.cz

Michalík Erik

Hodonín, tř. Dukelských hrdinů 2335 kontakt +420 518 341 002

Vyrábíme razítka, dřevěné hračky, stavebnice, reklamní polepy výloh a automobilů, gravírování laserem, sítotisk a prodej barevných samolepicích fólií.

web www.abprint.cz

Lubor Drgáč

Mutěnice, Masarykova 61 kontakt +420 721 105 519

Nabízíme sítotisk na textil a plasty.

Faltus - sítotisk, s.r.o.

Kozojídky, Kozojídky 181 kontakt +420 774 575 402

Naším oborem je polygrafická výroba se specializací na sítotisk. Nabídka tisku na textil, sklo, dřevo, papír nebo plast.

web www.faltus.cz