Vizitky - Hodonín

Studio atd., spol. s r.o.

Kyjov, Svatoborská 416/71 kontakt +420 518 614 100

Barevné i černobílé kopie, vizitky, pozvánky, svatební oznámení, letáky, pohlednice, plakáty, katalogy, brožury. Zajišťujeme grafické návrhy a tisk etiket, reklamní tabule, DTP studio, externí osvit a nátisk, razítka, laminování.

web www.studioatd.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

Vaculík Pavel - papírnické zboží (pobočka náměstí Svobody 72)

Bzenec, náměstí Svobody 72 kontakt +420 518 384 158, (2 pobočky)

Provozujeme velkoobchod s papírnickým a kancelářským zbožím. Nabízíme barevné i černobílé kopírování a tisk. Laminování dokumetnů, výroba brožur, razítek.

web www.pajabzenec.cz

Ing. Bc. Monika Bestrová

Hovorany, Hovorany 138

Grafické studio Monik design, Specializujeme se na malokusovou výrobu! Potřebujete etikety, vizitky, poukazy, pozvánky jen po několika kusech? Neutrácejte Vaše peníze za neefektivní velkonákladový tisk! Vyjdeme Vám vstříc a vytiskneme Vám zakázku na míru již od 1 ks.

web www.vzkazyzminulosti.com

ACEprint s.r.o.

Kyjov, Riegrova 394/24 kontakt +420 518 613 681

Nabízíme potisk textilií. naše firma se specializuje na potisk materiálů a to především textilu. Dále nabízíme tiskařské služby pro všechny odvětví. Tiskneme, vizitky, plakáty a velkoformátový tisk.

Jan Kučera - KM reklamní agentura

Hodonín, Palackého 2312/54 kontakt +420 724 935 203

Zabýváme se vším, co se týče reklamy. Vyrobíme vám leták nebo třeba milion letáků, polepíme auto, billboard, výlohu. Navrhneme a vyrobíme vizitky, razítka, pozvánky, katalogy. Náš tým kreativních grafiků vám vytvoří třeba kompletní firemní identitu. Uděláme webové stránky nebo internetový obchod. Ke všem zákazníkům máme velmi osobitý přístup.

web www.km-agentura.cz

Kadubec Stanislav

Vnorovy, Hlavní 73 kontakt +420 518 332 387, (1 pobočka)

Zprostředkováním výroby razítek a vizitek.

Jindřich Weinberger

Hodonín, Velkomoravská 2013/29 kontakt +420 733 551 331

Výroba vizitek, kalendářů, letáků, pohlednic a dalších tiskoviny. Nabízíme velkoformátový tisk a tisk fotografií.

Michal Rohlínek

Lužice, Česká 592 kontakt +420 777 338 972

Naším oborem je tvorba webových stránek a internetových obchodů včetně redakčního systému. Tisk letáků, vizitek a banerů. Výroba a distribuce reklamních katalogů.

web www.fenixreklama.cz

REPRESS, spol. s r.o. - COPY COLOR (pobočka Hodonín)

Hodonín, Národní třída 3687/42 kontakt +420 777 342 531, (1 pobočka)

Okamžitě zhotovíme barevné i černobílé kopie a tisky. Kroužková vazba, laminace, velkoformátové černobílé kopírování včetně skládání a další služby jsou zde také na počkání. Do tří pracovních dnů od zadání zakázky zhotovíme razítka, vizitky, pozvánky, plakáty a letáky, potisk triček i jiných textilů.

web www.repress.cz/cs/copy-color