Vizitky - Zlín

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, velkoplošný, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů. Vyrábíme různé druhy vizitek, samolepící etikety a technické štítky.

web www.vprint.cz

Žalůdek Svatoslav- LAGEN- Výroba a prodej kožené galanterie

Zlín, třída Svobody 1244 kontakt +420 577 914 331

Naším oborem je výroba a velkoobchodní prodej kožené galanterie. Nabízíme aktovky, spisovky, klíčenky, etue, kabelky, peněženky, pouzdra, dokladovky, vizitkáře, ledvinky i opasky.

web www.lagen.cz

Maco studio s.r.o.

Fryšták, Holešovská 423 kontakt +420 776 720 310

Natáčení a zpracování videa, fotek a videí svateb, tvorba a tisk fotoknih, kalendářů, vizitek, DVD a letáků. Jsme ateliér, video a foto studio. Natáčení firemních spotů, svateb. Tvorba webových stránek. Provoz zvukového studia.

web www.macostudio.cz

CENTROPROJEKT GROUP a.s. - Kopírování, rozmnožování materiálů

Zlín, Štefánikova 167 kontakt +420 573 038 285, (1 pobočka)

Kopírování, rozmnožování materiálů, vizitky, kompletní zpracování projektové dokumentace z digitální nebo tištěné předlohy.

web www.bazeny-zlin.cz

TIGRIS, spol. s r.o. (pobočka Zlín, Prštné)

Zlín, Prštné, Nábřeží 599 kontakt +420 730 893 187, (1 pobočka)

Reklamní služby s vlastním technologickým zázemím, design, foto, DTP po výstupní produkt. Dodáváme i reklamní předměty a oblečení.

web www.tigris.cz

Gigerichová Lydie

Brumov-Bylnice, Brumov-Bylnice 157 kontakt +420 577 334 681

Specializujeme se na pohlednice s možností fotografie na přední stranu. Provádíme grafické návrhy a tisk pohlednic. Nabízíme zhotovení vizitek.

web www.fotodoma.cz

Strohbach Gerd

Zlín, Pod Vodojemem 2649 kontakt +420 604 111 524

Provozování reklamních prací. Dále návrhy a realizace potisků, poutačů a vizitek.

web www.diego-zlin.com

Šenkeřík Daniel

Slavičín, Hrádek na Vlárské dráze, Nádražní 170 kontakt +420 736 676 629

Provozujeme reklamní agenturu. Dále nabízíme signmaking, grafické návrhy, vytváříme letáky, vizitky, katalogy a weby. Provádíme i modelářské práce.

web www.nemostudio.cz

Vaněk Lubomír - LV IT Consulting

Nedašova Lhota, Nedašova Lhota 181 kontakt +420 731 834 420

Nabízíme servis a poradenství v oblasti IT. Dále webdesign a tvorbu grafiky. Mimo jiné spravujeme profily na sociálních sítích. Poradíme i vám s nákupem IT techniky. Dále tvoříme základní www prezentace, firemní weby a e-shopy. Zajišťujeme i optimalizace PC, tvorbu vizitek, pozvánek i bannerů.

web www.lubos-vanek.cz

OK artdesign - Kymla Ondřej, Ing.

Otrokovice, Přístavní 5493 kontakt +420 777 569 536

Naším oborem je provádění grafických prací a tvorby webových stránek. Nabídka vizitek, propagačních letáků, plakátů, diplomů, animovaných bannerů pro web, reklamních cedulí a poutačů, obalů na CD a DVD, firemních log a další. Dále nabízíme plně automatický internetový obchod.

web www.okart.cz
« předchozí 1 2 3 další »