Vizitky - Zlín

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

Žalůdek Svatoslav- LAGEN- Výroba a prodej kožené galanterie

Zlín, třída Svobody 1244 kontakt +420 577 914 331

Naším oborem je výroba a velkoobchodní prodej kožené galanterie. Nabízíme aktovky, spisovky, klíčenky, etue, kabelky, peněženky, pouzdra, dokladovky, vizitkáře, ledvinky i opasky.

web www.lagen.cz

Maco studio s.r.o.

Fryšták, Holešovská 423 kontakt +420 776 720 310

Natáčení a zpracování videa, fotek a videí svateb, tvorba a tisk fotoknih, kalendářů, vizitek, DVD a letáků. Jsme ateliér, video a foto studio. Natáčení firemních spotů, svateb. Tvorba webových stránek. Provoz zvukového studia.

web www.macostudio.cz

CENTROPROJEKT GROUP a.s. - Kopírování, rozmnožování materiálů

Zlín, Štefánikova 167 kontakt +420 573 038 285, (1 pobočka)

Kopírování, rozmnožování materiálů, vizitky, kompletní zpracování projektové dokumentace z digitální nebo tištěné předlohy.

web www.bazeny-zlin.cz

TIGRIS, spol. s r.o. (pobočka Zlín, Prštné)

Zlín, Prštné, Nábřeží 599 kontakt +420 730 893 187, (1 pobočka)

Reklamní služby s vlastním technologickým zázemím, design, foto, DTP po výstupní produkt. Dodáváme i reklamní předměty a oblečení.

web www.tigris.cz

Gigerichová Lydie

Brumov-Bylnice, Brumov-Bylnice 157 kontakt +420 577 334 681

Specializujeme se na pohlednice s možností fotografie na přední stranu. Provádíme grafické návrhy a tisk pohlednic. Nabízíme zhotovení vizitek.

web www.fotodoma.cz

Strohbach Gerd

Zlín, Pod Vodojemem 2649 kontakt +420 604 111 524

Provozování reklamních prací. Dále návrhy a realizace potisků, poutačů a vizitek.

web www.diego-zlin.com

Šenkeřík Daniel

Slavičín, Hrádek na Vlárské dráze, Nádražní 170 kontakt +420 736 676 629

Provozujeme reklamní agenturu. Dále nabízíme signmaking, grafické návrhy, vytváříme letáky, vizitky, katalogy a weby. Provádíme i modelářské práce.

web www.nemostudio.cz

Vaněk Lubomír - LV IT Consulting

Nedašova Lhota, Nedašova Lhota 181 kontakt +420 731 834 420

Nabízíme servis a poradenství v oblasti IT. Dále webdesign a tvorbu grafiky. Mimo jiné spravujeme profily na sociálních sítích. Poradíme i vám s nákupem IT techniky. Dále tvoříme základní www prezentace, firemní weby a e-shopy. Zajišťujeme i optimalizace PC, tvorbu vizitek, pozvánek i bannerů.

web www.lubos-vanek.cz

OK artdesign - Kymla Ondřej, Ing.

Otrokovice, Přístavní 5493 kontakt +420 777 569 536

Naším oborem je provádění grafických prací a tvorby webových stránek. Nabídka vizitek, propagačních letáků, plakátů, diplomů, animovaných bannerů pro web, reklamních cedulí a poutačů, obalů na CD a DVD, firemních log a další. Dále nabízíme plně automatický internetový obchod.

web www.okart.cz

ROBINCO ZLÍN spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 332 kontakt +420 573 035 055, (1 pobočka)

Nabízíme velkoformátový a termotransferový tisk. Dále řezanou reklamu, grafické práce, a kopírovací služby. Zhotovujeme i fotografie, vizitky a razítka. Mimo jiné poskytujeme záruční i pozáruční servis kancelářské techniky a pravidelné prohlídky. Opravujeme i vazače, laminátory, skartovače, sešívačky a tiskárny.

web www.robincozlin.com

CITY PRINT s.r.o.

Zlín, náměstí Míru 9 kontakt +420 577 212 565

Tisk vizitek a fotokalendářů. Dále tiskové služby poskytované on-line.

web www.tiskvizitek.info

Lysák Martin

Lukov, Hrušoví 76 kontakt +420 732 450 311

Nabízím zpracování návrhů reklamní i nekomerční grafiky jako jsou letáky. Dále i plakáty, katalogy, vizitky a kalendáře. Mimo jiné poskytuji fotografické a video služby. Realizuji i reportáže, dokumenty, rodinné a sportovní akce. Zajišťuji převod VHS, mini DV, digital 8 na DVD.

web www.martinlysak4.com

Dvorníková Eva – Flash-I-Net

Zlín, Kvítková 4703 kontakt +420 577 583 300

Nabízím komplexní tvorbu webových stránek. Dále webových aplikací - publikační systémy, e-shopy i registrace domén, včetně webhostingu. Mimo jiné i aktualizace stávajících webů, SEO optimalizace. Dále i nabízím DTP služby - firemní loga, vizitky, letáky i brožury.

web www.flash-i-net.cz

FLEXOPRINT CZ, s.r.o. (pobočka Zlín, Kudlov)

Zlín, Kudlov, Na Vrchovici 154 kontakt +420 577 221 434, (1 pobočka)

Flexo tisk, potisk folií, blistrů, samolepící etikety, digitální tisk, kalendáře, vizitky, letáky, fotoknihy, PF, DTP a služby foto studia.

web www.flexoprint.cz

Winkler Jaromír - Tiskárna WJV

Zlín, A. Randýskové 1799 kontakt +420 606 536 100

Ofsetový tisk do formátu B3 včetně grafického zpracování. Zhotovujeme tiskopisy, letáky, propagační materiály, vizitky, brožury s vazbou V1 šité skobami i s oušky. Potiskujeme dopisní obálky.

Tomáš Michálek - True design

Luhačovice, Solné 738 kontakt +420 775 244 166, (1 pobočka)

Tvorba i aktualizace webových stránek. Zajistíme SEO optimalizace, flashové animace a aplikace. Poskytujeme webhosting a grafické návrhy (letáky, plakáty, vizitky, plotrová grafika).

web www.true-design.net

Karel Zajíček

Zlín, Smrková 98 kontakt +420 603 451 529

Fotografování sportovišť i hřišť. Tvorba prospektů, transparentů, vizitek a grafických návrhů.

Exako spol. s r.o.

Zlín, Zálešná I 1381 kontakt +420 577 213 815

Služby pro oblasti tisku, firemní a reklamní štítky, razítka, vizitky, samolepky, letáky, katalogy a tiskopisy. Provádíme potisk textilu, polepy aut, cedulí a výkladů.

web www.exako.cz

Diana Kubečková

Vizovice, Masarykovo nám. 1201 kontakt +420 604 130 612

Grafická designérka na volné noze. Věnuji se tvorbě logotypů, corporate designů, návrhů firemních tiskovin, design manuálů, vizitek a dalším grafickým pracím.

web www.dianakubeckova.cz
« předchozí 1 2 další »