Tiskárny a tisk - Hodonín

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

Vaculík Pavel - papírnické zboží (pobočka náměstí Svobody 72)

Bzenec, náměstí Svobody 72 kontakt +420 518 384 158, (2 pobočky)

Provozujeme velkoobchod s papírnickým a kancelářským zbožím. Nabízíme barevné i černobílé kopírování a tisk. Laminování dokumetnů, výroba brožur, razítek.

web www.pajabzenec.cz

AROJA, s.r.o.

Strážnice, Úprkova 678 kontakt +420 511 114 600

Zabýváme se jednoduchou montáží mechanických dílů až po jejich konstrukci a výrobu pro automobilový průmysl. Dle se zabýváme technologiemi CNC třískového obrábění jak rotačního tak plošného. Vyrábíme sériově 3D tiskárny pod značkou 3Dfactories®.

web www.aroja.cz

Dolní Bojanovice, Kyjovská 579 kontakt +420 518 372 127

Tisk etiket samolepicích v kotouči, na aršíku i etiket pro mokrý způsob lepení. Připravujeme návrh a tisk - barevné tiskoviny – publikace, časopisy, brožury, katalogy, letáky, skládačky, prospekty, pohlednice, plakáty, složky s klopami, stolní a nástěnné kalendáře, obaly na CD, mapy, tvarové výseky. Provádíme výsek, termoražbu, vazbu V1 až V8. Nabízíme zpracování grafiky včetně fotostudia, propagační materiály a nálepky na víno, kompletní tiskařské práce a propagaci pro vinaře.

web www.tiskarna-lelka.cz

JM-TISK, s.r.o.

Hodonín, Měšťanská 2205/27 kontakt +420 602 540 621, (1 pobočka)

Naším oborem je plnobarevný i černobílý tisk, dokončovací a knihařské zpracování. Nabízíme propagační letáky, prospekty, plakáty, návody, katalogy a jiné.

web www.jmtisk.cz

JM-TISK, s.r.o. Kostelec

Kostelec, Kostelec 39 kontakt +420 777 779 954, (1 pobočka)

Nabízíme plnobarevný tisk. Vytváříme letáky, prospekty, časopisy, katalogy, knihy a kalendáře. Navrhujeme a tiskneme etikety. Zaměřujeme se na termoražby, loga, obaly, krabičky, výseky, perforace a řadu dalších produktů. Provádíme knihařské zpracování V1 a V2. Jsme pro vás připraveni zpracovat od návrhu až po tisk širokou škálu polygrafických výrobků.

web www.jmtisk.cz

ANGLASS s.r.o.

Sobůlky, Sobůlky 300 kontakt +420 518 622 316

Provádíme ruční foukání skla a rotační i plochý sítotisk, průmyslový i malosériový potisk skla a plastů, tisk samolepek, logoprintů a sklářských obtisků, kompletní tisk reklamy včetně dodání reklamních předmětů, tampontisk, pískování a lepenou reklamu.

web www.anglass.cz

Evžen Hanák, Ing.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Sítotisk a digitální sublimace do PES materiálů. Produkujeme reklamní i technické tisky na všechny potisknutelné podklady.

web www.hanak-sitotisk.cz

REPRESS, spol. s r.o.

Hodonín, Plucárna 3594 kontakt +420 518 341 700, (1 pobočka)

Provádíme vazby a tisk diplomové práce. Reklamní agentura, tiskárna a knihařství graficky navrhne a vytiskne: logo, tiskoviny, vizitky, knihy i diplomové práce. Tiskneme plakáty, letáky, samolepky, etikety na víno, polepy aut, billboardy, reklamní předměty nebo textil. www.obchodrazitek.cz Je E-shop s razítky. Razítka COLOP všech tvarů, velikostí, barev, určená pro datumování, textové razítkování či v neposlední řadě razítka na cesty. Nabízíme i expresně zhotovení razítek EOS. Kompletní…

web www.repress.cz, www.obchodrazitek.cz, predmety.repress.cz, magic.repress.cz, trika.repress.cz

ACEprint s.r.o.

Kyjov, Riegrova 394/24 kontakt +420 518 613 681

Nabízíme potisk textilií. naše firma se specializuje na potisk materiálů a to především textilu. Dále nabízíme tiskařské služby pro všechny odvětví. Tiskneme, vizitky, plakáty a velkoformátový tisk.

Alois Klučovský

Hodonín, J. Suka 2911 kontakt +420 518 342 748

Specializujeme se na pronájem reklamních ploch. Výroba razítek. Nabídka velkoformátového tisku, malonákladového tisku, laminování, fotografie, grafiky, řezané reklamy.

web www.klucovsky.cz

Jindřich Weinberger

Hodonín, Velkomoravská 2013/29 kontakt +420 733 551 331

Výroba vizitek, kalendářů, letáků, pohlednic a dalších tiskoviny. Nabízíme velkoformátový tisk a tisk fotografií.

Ivo Slezák, Ing.

Hodonín, Patočkova 3488 kontakt +420 776 072 222

Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Tvorba flash animací a reklamy a provádění předtiskové přípravy a ofsetového tisku.

Jaroslav Slabák

Kyjov, Sídliště Klínky 2455 kontakt +420 737 815 010

Naším oborem je provoz tiskárny. Nabídka knihařských služeb a vázání dokumentů.

Antonín Horák

Svatobořice-Mistřín, Nádražní 1046 kontakt +420 736 546 512

Služby v oblasti tisku.

Radim Polínek (pobočka Hodonín)

Hodonín, tř. Dukelských hrdinů 524 kontakt +420 518 342 261, (1 pobočka)

Naším oborem je výroba, potisk a dotisk samolepicích etiket, kartonových visaček a textilních etiket. Prodej tiskáren a snímačů čárového kódu a výpočetní techniky.

web www.printservis.cz

Jaroslav Uherka

Veselí nad Moravou, nám. Bartolomějské 33 kontakt +420 518 322 244

Naším oborem je nabídka fotografování, zhotovování booků, velkoformátového tisku a fotoobrazů, výroba fotografií.

web www.foto-uherka.cz

Alois Schovanec

Kyjov, třída Komenského 604 kontakt +420 518 615 077

Specializujeme se na ofsetový tisk a sítotisk.

web www.schovanec.cz

Radek Motičák (pobočka Hodonín)

Hodonín, Anenská 3744 kontakt +420 518 343 528, (1 pobočka)

Naším oborem jsou grafické práce, malonákladový produkční tisk na ofsetové materiály, samolepky a sítotisk.

web www.moticak.cz
« předchozí 1 2 další »