Tiskárny a tisk - Zlínský kraj

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

marketing4you, s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582 kontakt +420 775 613 014, (3 pobočky)

Reklamní, marketingové a poradenské aktivity, servis pro oblasti grafiky a tisku, výroba a tisk letáků, brožur, prospektů, vizitek a formulářů.

web www.m4you.cz

Prcek & spol., s.r.o.

Kroměříž, Vrchlického 3043/14 kontakt +420 573 342 658

Tiskařské a knihařské práce. Dále nabízíme prodej kancelářského papíru, výrobu razítek, tepelné laminování a kopírování.Vyrábíme svatební oznámení.

web www.tiskprcek.cz

LINEAR - reklamní agentura

Kroměříž, Hulínská 1949/6 kontakt +420 737 371 001

Firma se zabývá výrobou reklamy. Grafické návrhy, tisk - letáky, vizitky, sítotisk. Dále potisk textilu, reklamních předmětů, bezpečnostní a technické samolepky, velkoplošný tisk.

web www.linear.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

EMSEKO BIKE s.r.o.

Zlín, Tyršovo nábřeží 401 kontakt +420 739 479 103

Specializujeme se na služby v oblasti reklamy, velkoplošný a malonákladový tisk od 1 ks či tvorbu vizitek, poukazů, letáků, pozvánek a samolepek s ořezem. Naše reklamní agentura je připravena poskytnout vám kompletní reklamní servis od kreativního návrhu až po samotnou fyzickou realizaci.

web www.peknareklama.cz

ARCHIV system, spol. s r.o.

Kroměříž, Riegrovo náměstí 138 kontakt +420 777 833 398

Společnost ARCHIV system, spol. s r.o., poskytuje svým klientům služby v oblasti reprografie a polygrafické výroby, digitalizace a archivace dokumentů. Nabízí poradenství v oblasti informačních technologií, služby v oblasti administrativní správy a organizačně hospodářské povahy.

web archivsystem.cz

marketing4you s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582/45 kontakt +420 604 236 450, (3 pobočky)

Provoz tiskárny - realizace tiskařských prací - tvorba vizitek, letáků, plakátů, brožur aj.

web www.print-km.cz

Milan Skopal - TISKOMIL

Kroměříž, Žižkova kontakt +420 604 236 450

Ofsetové tiskárny. Nabízíme předtiskovou a grafickou přípravu i plnobarevný ofsetový tisk. Kompletní servis reklamních materiálů jako jsou: vizitky, reklamní tiskoviny, plakáty na akce, výroba obalového materiálu, knihařské práce, číslování, výsek, kalendáře a samolepící etikety.

web www.tiskomil.cz

Pospíšilová Jana - Pospa

Uherský Brod, Bří Lužů 2210 kontakt +420 572 634 505, (1 pobočka)

Pohřební služba s nabídkou převozů zesnulých, vázání věnců a kytic a tisku parte. Dále zajistíme kopání hrobů, hudbu a další služby dle přání pozůstalých. Pohřby vyřizujeme i v sobotu a neděli. Pracujeme nonstop.

web www.pospaub.cz

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o.

Bílovice, Bílovice 224 kontakt +420 734 490 559

Výhradní dovozce stolových digitálních velkoformátových UV flatbetových tiskáren JETRIX a ripovacího software CALDERA. Dále zajišťujeme záruční a pozáruční servis a poradenství tiskáren a tiskových strojů.

web www.jetrix.cz

ExaSoft Holding a.s.- H-Centrum elektro

Zlín, třída 3. května 1147 kontakt +420 577 103 686, (6 poboček)

Zabýváme se prodejem a servisem výpočetní techniky. Prodej a servis počítačů, notebooků, LCD, tiskáren, komponent, fotoaparátů a spotřební elektroniky.

web www.exasoft.cz

KODIAK print s.r.o.

Zlín, Nábřeží 599 kontakt +420 577 430 187

Díky kvalifikovaným pracovníkům, moderní technologii, kvalitní produkci a výkonnosti se úspěšně prezentujeme na polygrafickém trhu v České republice i v zahraničí. Naše společnost byla založena v roce 1994 s cílem produkovat kvalitní polygrafické výrobky a současně ve spolupráci se svými stálými partnery zajišťovat komplexní polygrafické služby. Vysoká úroveň práce celé společnosti je významným a charakteristickým prvkem naší činnosti a jejím důkazem je spokojenost stále se zvyšujícího počtu…

web www.kodiak.cz

CAMO, spol. s r. o.

Slavičín, Osvobození 237 kontakt +420 577 342 243

Zabýváme se prodejem výpočetní, telekomunikační a kancelářské techniky. Nabídka tiskáren, řezaček papíru, počítaček stravenek a bankovek a docházkových či stravovacích systémů. Dodáváme software k počítačkám stravenek, software DNC sítě a monitorování efektivity využití strojů. Poskytujeme také servis.

web www.camo.cz

PEKOM TRADE s.r.o.

Hvozdná, Křiby 4599 kontakt +420 577 143 724

Poradenství, konzultace a realizace pro oblasti hlubotisku a flexotisku.

web www.pekom.cz

JOKER spol. s r.o. - tiskárna a grafické studio

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355

Nabídka grafického designu, kompletní předtiskové přípravy, malonákladového i ofsetového barevného tisku, polepu z fólií. Dále i vazba diplomových prací, potisk triček, reklamní předměty, polepy automobilů.

web www.joker-uh.cz

Matošková Terezie- GARAMOND

Vsetín, Podsedky 285 kontakt +420 603 477 631

Nabízím služby reklamní agentury, DTP studia a tiskárny. Provádíme grafické návrhy, malonákladový digitální tisk, číslování dokladů, výseky, lepená reklama, reklamní předměty, tiskoviny, letáky, samolepky, potisk triček, ofsetový tisk.

web www.garamondvsetin.cz

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

4Sight Printing SE

Uherský Brod, Masarykovo nám. 71 kontakt +420 572 630 274

Nabízíme kvalitní tiskové služby.

web www.4sightprinting.se

Krčmař Eduard

Bystřice pod Hostýnem, Dolní 54 kontakt +420 573 378 970

Tisk a polygrafické služby.

web www.tiskarna-krcmar.wz.cz
« předchozí 1 2 3 4 další »