Tiskárny a tisk - Zlín

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika (Zlín)

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

EMSEKO BIKE s.r.o.

Zlín, Tyršovo nábřeží 401 kontakt +420 739 479 103

Specializujeme se na služby v oblasti reklamy, velkoplošný a malonákladový tisk od 1 ks či tvorbu vizitek, poukazů, letáků, pozvánek a samolepek s ořezem. Naše reklamní agentura je připravena poskytnout vám kompletní reklamní servis od kreativního návrhu až po samotnou fyzickou realizaci.

web www.peknareklama.cz

ExaSoft Holding a.s.- H-Centrum elektro

Zlín, třída 3. května 1147 kontakt +420 577 103 686, (6 poboček)

Zabýváme se prodejem a servisem výpočetní techniky. Prodej a servis počítačů, notebooků, LCD, tiskáren, komponent, fotoaparátů a spotřební elektroniky.

web www.exasoft.cz

CENTROPROJEKT GROUP a.s. - Kopírování, rozmnožování materiálů

Zlín, Štefánikova 167 kontakt +420 573 038 285, (1 pobočka)

Kopírování, rozmnožování materiálů, vizitky, kompletní zpracování projektové dokumentace z digitální nebo tištěné předlohy.

web www.bazeny-zlin.cz

KODIAK print s.r.o.

Zlín, Nábřeží 599 kontakt +420 577 430 187

Díky kvalifikovaným pracovníkům, moderní technologii, kvalitní produkci a výkonnosti se úspěšně prezentujeme na polygrafickém trhu v České republice i v zahraničí. Naše společnost byla založena v roce 1994 s cílem produkovat kvalitní polygrafické výrobky a současně ve spolupráci se svými stálými partnery zajišťovat komplexní polygrafické služby. Vysoká úroveň práce celé společnosti je významným a charakteristickým prvkem naší činnosti a jejím důkazem je spokojenost stále se zvyšujícího počtu…

web www.kodiak.cz

CAMO, spol. s r. o.

Slavičín, Osvobození 237 kontakt +420 577 342 243

Zabýváme se prodejem výpočetní, telekomunikační a kancelářské techniky. Nabídka tiskáren, řezaček papíru, počítaček stravenek a bankovek a docházkových či stravovacích systémů. Dodáváme software k počítačkám stravenek, software DNC sítě a monitorování efektivity využití strojů. Poskytujeme také servis.

web www.camo.cz

PEKOM TRADE s.r.o.

Hvozdná, Křiby 4599 kontakt +420 577 143 724

Poradenství, konzultace a realizace pro oblasti hlubotisku a flexotisku.

web www.pekom.cz

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

TIGRIS, spol. s r.o. (pobočka Zlín, Prštné)

Zlín, Prštné, Nábřeží 599 kontakt +420 730 893 187, (1 pobočka)

Reklamní služby s vlastním technologickým zázemím, design, foto, DTP po výstupní produkt. Dodáváme i reklamní předměty a oblečení.

web www.tigris.cz

PAVER s.r.o. (pobočka Slušovice)

Slušovice, Dlouhá 173 kontakt +420 577 983 338, (1 pobočka)

Velkoobchodní prodej kancelářských a školních potřeb. Dále nabídka tisku propagačních materiálů a renovací tonerů.

web www.paver.cz

CITY PRINT s.r.o.

Zlín, náměstí Míru 9 kontakt +420 577 212 565

Tisk vizitek a fotokalendářů. Dále tiskové služby poskytované on-line.

web www.tiskvizitek.info

Stehlíková Lenka

Zlín, Louky, Hasičská 126 kontakt +420 577 103 337

Nabídka reklamních služeb.

Digitalizace U Buldočka - Tisk digitálních fotografií

Zlín, Příluky, Staromlýnská 53 kontakt +420 775 557 851, (3 pobočky)

Tisk digitálních fotografií 10x15, 13x18, 15x20 cm v lesku i matu. Dále zhotovujeme foto kalendáře a skenujeme fotografie do 15x20 cm. Poskytujeme grafické úpravy fotografií a uložení všech formátů naskenovaných fotografií na CD i DVD.

web www.digitalizaceubuldocka.cz

Ing. Obadal Aleš - Top Limit

Zlín, J. A. Bati 5542 kontakt +420 577 523 456

Grafické návrhy vizitek, reklamních materiálů, autorských tiskovin a bannerů, polepy aut, mediální kampaně a tvorba webových stránek, tisk ročníkových, bakalářských, diplomových a disertačních prací včetně vazby. Zpracovávám marketingový plán i průzkum.

web www.toplimit.cz

ISTECH, s.r.o.

Napajedla, Kvítkovická 1528 kontakt +420 577 932 168

Zakázkový vývoj a konstrukce výrobků a strojů v oblastech strojírenství a stavebnictví. Naším prioritním cílem je navrhování takových výrobků a řešení, které splňují požadavky našich zákazníků. K tomu využíváme 3D tisk.

web www.istech.cz

Winkler Jaromír - Tiskárna WJV

Zlín, A. Randýskové 1799 kontakt +420 606 536 100

Ofsetový tisk do formátu B3 včetně grafického zpracování. Zhotovujeme tiskopisy, letáky, propagační materiály, vizitky, brožury s vazbou V1 šité skobami i s oušky. Potiskujeme dopisní obálky.

LIMA PRES, s.r.o.

Lukov, Hradská 241 kontakt +420 577 912 435, (1 pobočka)

Výroba štítků, bezpečnostní tabulky, samolepek, vizitek, pozvánek a oznámení. Zajistíme potisk papírových i igelitových tašek, sklolaminátu, textilu, kartonu. Poskytujeme polepování motorových vozidel a výloh.

web www.limapres.cz

Černý Karel - tisk

Zlín, Prštné, Jateční 169 kontakt +420 608 653 159

Výseky, bigování, perforace a slepotisk ve formátu 400x350 až 800x600 mm.

web www.vyseky-zlin.cz

IMPROMAT INT., spol. s r. o.

Zlín, třída 3. května 1118 kontakt +420 577 571 111

Naším oborem je velkoobchodní prodej kopírek, tiskáren a digitálních duplikátorů značky Ricoh. Prodej multifunkčních zařízení Aficio, které umí tisknout, kopírovat, skenovat, faxovat a mají přehledný dotykový dispej.

web www.impromat.cz
« předchozí 1 2 další »