Tiskárny a tisk - Šumperk

PERLA, netkaný textil, a.s.

Zábřeh, 28. října 8 kontakt +420 583 462 110

Výroba netkaného textilu ze 100 % VS střiže a směsi VS / PES chemickým pojením. Materiál použitý při výrobě je přírodního charakteru. Svými vlastnostmi ( omak,vysoká nasákavost, splývavost…) nahrazuje Pervin klasickou ba tkaninu a lze jej ekologicky spalovat či kompostovat v závislosti na míře znečištění.

web www.pervin.cz

PSP - Kancelářská technika

Mohelnice, Olomoucká 8 kontakt +420 583 430 368

Firma PSP kancelářská technika byla založena v roce 1994. Od svého vzniku se zabývá prodejem a servisem kancelářské a výpočetní techniky, zejména počítačů značek COMFOR a LEO, prodejem kompletního příslušenství a spotřebního materiálu. V sortimentu najdete telekomunikační techniku včetně mobilních telefonů. Provádíme instalace počítačových sítí včetně jejich následného externího správcovství. Svým zákazníkům vycházíme vstříc mimo jiné i možností nákupu na splátky.

web www.psp-mohelnice.cz

ELEKTRO KALOUS s.r.o.

Zábřeh, náměstí Osvobození 261/7 kontakt +420 583 411 912

Nabízíme prodej domácích spotřebičů, svítidel, elektroniky a náhradních dílů. Provozujeme kamennou prodejnu a internetový obchod. V naší nabídce naleznete také kopírování, tisk z médií, svatební šeky, sběr oprav, aktivace a prodej služeb Skylink. Poskytujeme splátkový prodej.

web www.elektro-kalous.cz

Janáček Jaromír, Ing.

Nový Malín, Nový Malín 234 kontakt +420 602 205 882

Nabízím služby tiskárny.

web www.tiskarna-novymalin.cz/

Špička Radovan

Zábřeh, Valová 301 kontakt +420 583 411 176

Poskytuji služby v oblasti tiskařských a grafických prací.

Luckycomp s.r.o.

Šumperk, Jesenická 1070 kontakt +420 776 188 886

Společnost poskytuje služby v oblasti tvorby webových stránek, správy PC sítí, renovace tonerů a prodeje i servisu tiskáren, výpočetní a kancelářské techniky. Provozní hodiny - dle telefonické dohody.

TRIFOX s.r.o.

Šumperk, Třebízského 1514 kontakt +420 583 213 945

Společnost TRIFOX, s.r.o. poskytuje služby v oblasti knihařských a grafických prací, slepotisku, laminování, ražby aj.

web www.trifox.cz

Bartoňová Lenka, Ing. - INIT new

Šumperk, Havlíčkova 1384 kontakt +420 583 211 289

Poskytuji služby v oblasti renovace tonerových a inkoustových kazet, správy sítí, servisu výpočetní techniky, prodeje PC sestav, tiskáren, skenerů, PC her aj.

web www.init-new.cz

Komárek Vít

Zábřeh, Nerudova 2082/7 kontakt +420 583 450 445

Poskytuji služby v oblasti oprav a prodeje fotoaparátů, notebooků, tiskáren, PC soustav, hardware, tabletů, herních konzolí a další výpočetní techniky. Nabízíme tvorbu webových stránek, SEO optimalizace a internetovou reklamu.

Křupka Václav

Mohelnice, Kostelní nám. 942 kontakt +420 583 430 805

Poskytuji služby v oblasti tiskařských prací. Nabízím grafické návrhy, tisk vizitek, plakátů, katalogů, formulářů aj.

web www.krupka.cz
« předchozí 1 2 další »