Tiskařské stroje, příslušenství - Olomouc

RICOH Czech Republic s.r.o. (pobočka Olomouc)

Olomouc, Fibichova 2 kontakt +420 841 116 117, (10 poboček)

Naše společnost je oficiálním distributorem tiskové a kopírovací techniky značky RICOH na českém i slovenském trhu. Nabízíme kompletní systémové řešení kancelářského tisku včetně řešení celého životního cyklu dokumentů šitých na míru dle potřeb zákazníků pod názvem IMPROMAT Professional Services. Již 22 let plně pokrýváme obchodními i servisními službami všechny regiony ČR a SR.

web www.ricoh.cz

Milar Luděk, Ing. - OFFICE SERVICE

Olomouc, Kollárovo nám. 7 kontakt +420 585 556 220

Specializujeme se na prodej a servis kancelářské techniky, zejména kopírovacích strojů, tiskáren a faxů, prodej spotřebního materiálu ke všem typům kopírek a tiskáren. Působíme v Olomoucí a okolí. Nabízíme řešení na míru v oblasti kopírování a tisku, servis přímo u zákazníka (záruční i pozáruční).

web www.officeservice.cz

Danuše Navrátilová - TINA

Olomouc, Třída Míru - areál letiště 129 kontakt

Nabízíme služby grafického a DTP studia. Provádíme tisk ofsetovou a digitální technologií a následné zpracování- perforace, lepení, řezání a balení. Zhotovíme letáky, firemní tiskoviny, noviny, časopisy, brožury, obálky všech rozměrů, vizitky, samolepky a propisovací tiskoviny.

web www.tiskarna-tina.cz

RAMA Moravia, s.r.o. (pobočka Olomouc)

Olomouc-Hodolany, Hodolanská 413/32 kontakt +420 585 224 456, (1 pobočka)

Prodej, servis a pronájem kancelářské techniky. V sortimentu nabízíme multifunkční tisková zařízení, tiskové stroje, laserové tiskárny, spotřební materiál, dokončovací techniku i kancelářský nábytek, nábytek a židle pro restaurace, skartovací stroje, řezačky papíru, tonery a další.