Tiskařské práce, služby - Zlínský kraj

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

Maco studio s.r.o.

Fryšták, Holešovská 423 kontakt +420 776 720 310

Natáčení a zpracování videa, fotek a videí svateb, tvorba a tisk fotoknih, kalendářů, vizitek, DVD a letáků. Jsme ateliér, video a foto studio. Natáčení firemních spotů, svateb. Tvorba webových stránek. Provoz zvukového studia.

web www.macostudio.cz

KODIAK print s.r.o.

Zlín, Nábřeží 599 kontakt +420 577 430 187

Díky kvalifikovaným pracovníkům, moderní technologii, kvalitní produkci a výkonnosti se úspěšně prezentujeme na polygrafickém trhu v České republice i v zahraničí. Naše společnost byla založena v roce 1994 s cílem produkovat kvalitní polygrafické výrobky a současně ve spolupráci se svými stálými partnery zajišťovat komplexní polygrafické služby. Vysoká úroveň práce celé společnosti je významným a charakteristickým prvkem naší činnosti a jejím důkazem je spokojenost stále se zvyšujícího počtu…

web www.kodiak.cz

JOKER spol. s r.o. - tiskárna a grafické studio

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355

Nabídka grafického designu, kompletní předtiskové přípravy, malonákladového i ofsetového barevného tisku, polepu z fólií. Dále i vazba diplomových prací, potisk triček, reklamní předměty, polepy automobilů.

web www.joker-uh.cz

BRITRADE Pro s.r.o.

Zlín, L. Váchy 1582 kontakt +420 577 214 197

Nabízí materiály, stroje a zařízení pro signmaking, sítotisk, digitální tisk a elektroniku, plotrové, magnetické, tiskové a laminační fólie, bannery, desky či LED diody, tiskové stroje, termolisy, laminátory, čisticí válce nebo ochranné pomůcky.

web www.britrade.cz, www.ledcafe.cz, www.ledik.cz

DAVEX - CZ, spol. s r.o.

Zlín, Rybníky VI 7061 kontakt +420 577 100 119

Společnost vznikla ve Zlíně v roce 1997. Zabývá výrobou fotopolymerních štočků, které slouží k velmi kvalitnímu potisku obalových materiálů pomocí metody flexotisku i flexotisku ve vysokém rozlišení.

web www.davex.cz

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

C 5 spol. s r.o.

Jarcová, Jarcová 71 kontakt +420 571 631 087

Zabýváme se prodejem barev a laků pro sítotisk, tampotisk, flexostisk, tiskové stroje, tiskové těrky, zařízení v oblasti UV technologie.

web www.c5.cz

Vodehnal František

Napajedla, Smetanova 1391 kontakt +420 603 213 205

Nabízíme rytecké a chemigrafické práce, popisky, cedulky, leptané dezény, leptané medaile a leptané kovové štítky.

web www.fvodehnal.cz

Gahurová Miroslava

Zlín, Kúty 3802 kontakt +420 577 211 631

Výroba razítek a tvorba vizitek. Dále nabídka tiskových služeb.

web www.razitkazlin.wz.cz

MARTY PLUS, spol. s r.o.

Staré Město, Velehradská 1469 kontakt +420 602 749 358

Polygrafická výroba a tiskové služby. Specializujeme se na kalendáře, propagační materiály, knihy i brožury, časopisy a novoročenky. Dále provádíme šitou i lepenou vazbu či celobarevný ofsetový tisk do formátu B2 a zaměřujeme se na knihařské zpracování falcování, rylování i perforaci.

web www.martyplus.cz

Agentura NP v.o.s.

Staré Město, Brněnská 612 kontakt +420 572 555 570

Provozujeme grafické studio s nabídkou tisku na technologiích Heidelberg a Speedmaster včetně knihařského zpracování.

web www.agenturanp.cz

Obec Velehrad - turistické centrum

Velehrad, Hradišťská 328 kontakt +420 723 984 080, (2 pobočky)

Turistické centrum. Publikace, pohlednice, upomínkové předměty. Možnost připojení na internet i využití tiskárny. Úschova kol i WC. Galerie a stále expozice.

web www.velehrad.cz