Kopírování a copycentra - Zlínský kraj

Město Staré Město - informační centrum

Staré Město, Za Radnicí 1823 kontakt +420 572 541 009, (2 pobočky)

Informace o zajímavostech, ubytování, kulturním a sportovním vyžití ve městě i okolí. Prodej turistických známek, suvenýrů a map. Možnost kopírování a tisku i připojení k internetu.

web www.stminfo.uh.cz

Spolia invest s.r.o.

Kroměříž, Milíčovo náměstí 560/11a kontakt +420 573 343 139, (1 pobočka)

Projekce pozemních staveb, studie zastavění území a projekci veřejných budov a průmyslových staveb. Provádíme autorský dozor, inženýrskou činnost, zpracování technicko-ekonomických studií výstavby, potřebné hydrogeologické průzkumy, statické posudky a stavebně-historické průzkumy.

web www.spolia.cz

Město Kroměříž - informační centrum

Kroměříž, Velké náměstí 115 kontakt +420 573 321 408, (2 pobočky)

Poskytování turistických informací o památkách, ubytování, stravování a službách ve městě, o kulturním i sportovním vyžití. Dále prodej vstupenek, jízdenek, ISIC karet, suvenýrů, poštovních známek a pohlednic. Nabídka i kopírování a skenování, veřejného internetu, denního tisku, úschovny kol a zavazadel.

web www.kromeriz.eu/informace/11-Informacni-centrum.html

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

Růžena Rozsypálková

Kroměříž, Chropyňská 1683 kontakt +420 573 343 121

Vázání knih, časopisů, katalogů, kronik i diplomových prací. Nabízíme kopírovací a tiskařské práce.

web www.kniharstviruze.net

Jiří Pospíšil

Kroměříž, Páleníčkova 2452 kontakt +420 573 335 022

Kopírování, tisk, vizitky, svatební i promoční oznámení, pozvánky, letáky, plakáty, kalendáře, kroužkovou a plastovou vazbu i laminování.

ROBINCO ZLÍN spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 332 kontakt +420 573 035 055, (1 pobočka)

Nabízíme velkoformátový a termotransferový tisk. Dále řezanou reklamu, grafické práce, a kopírovací služby. Zhotovujeme i fotografie, vizitky a razítka. Mimo jiné poskytujeme záruční i pozáruční servis kancelářské techniky a pravidelné prohlídky. Opravujeme i vazače, laminátory, skartovače, sešívačky a tiskárny.

web www.robincozlin.com

Wojnarová Nikol

Uherský Brod, Předbranská 415 kontakt +420 774 848 250

Knihařství s nabídkou kopírování a tisku.

Městys Buchlovice - Turistické informační centrum Buchlovice

Buchlovice, náměstí Svobody 24 kontakt +420 572 595 996, (2 pobočky)

Informace o zajímavostech, dopravě, ubytování i kulturním a sportovním vyžití ve městě a okolí. Prodej map, keramiky, suvenýrů, pohlednic, knih, CD i vstupenek na vybrané akce. Turistické známky a razítka. K dispozici je internet, kopírka, fax i úschovna kol a zavazadel.

web tic.buchlovice.cz

Město Kunovice - Městské informační centrum Kunovice

Kunovice, Na Rynku 886 kontakt +420 572 549 999, (7 poboček)

Turistické informační centrum Kunovice.

web www.mesto-kunovice.cz

Město Uherské Hradiště - informační centrum

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 21 kontakt +420 572 525 525, (3 pobočky)

Informace o zajímavostech, dopravě, ubytování i kulturním a sportovním vyžití ve městě a okolí. Průvodcovské a kopírovací služby.

web www.uherske-hradiste.cz