Kopírování a copycentra – Moravskoslezský kraj

V okrese Bruntál nebylo nic nalezeno. Podívejte se na firmy v kraji.
1–10 firem z 20 nalezených Filtry

1A.D.M. Reprografické studio

4.2
(24)
Zahradní 1471/1, Moravská Ostrava
Bezdlužná

Společnost nabízí ofsetový tisk, vazby, velkoformátový tisk a tisk na plátno.

2Reklamní agentura Karolína s.r.o.

Špálova 1070/30, Ostrava-Přívoz
Bezdlužná

Poskytujeme komplexní služby reklamní agentury. Nabízíme velkoplošný tisk, ofsetový, malonákladový digitální tisk a kopírování. Dále vyrábíme bannerové plachty, samolepky, vizitky, letáky, tabule, polep aut či potisk textilu a reklamní předměty.

3Vavrečková Vlasta

5.0
(1)
17. listopadu 441/8, Bílovec
Otevřeno od 7:00
Bezdlužná

Jsme reklamní studio s dlouholetými zkušenostmi. Poskytujeme kompletní reklamní služby, velkoplošný tisk, vyrábíme vizitky, polepy automobilů, banery, letáky, razítka, samolepky na stěnu a další.

4Droščín Petr1 pobočka

4.8
(14)
Jubilejní 484/3 , Nový Jičín
Bezdlužná

Firma zaměřená na rámování obrazů, paspartování, zhotovení desek a jídelních lístků, pouzder a vazeb, tisk diplomových a bakalářských prací, vazby a převazby knih. Dále také tiskařské a kopírovací služby, potisk předmětů a kartonáž.

5Zahradníčková Radka

3.9
(35)
Široká 582, Havířov, Město
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Nabízíme grafická zpracování a sazby veškerých tiskovin, vizitky, razítka i vázání dokumentů. Zajistíme světelnou nebo řezanou reklamu.

6REKLAMA U NÁMĚSTÍ s.r.o.

Jsme firma se specializací na reklamní práce a tisk. Nabízíme potisk triček, polepy aut, značení prodejen a provozoven, potisk textilu, výrobu placek s potiskem, tisk svatebních oznámení, pozvánek, hrnky s vlastním motivem, reklamní předměty, samolepky, vizitky, tiskoviny a loga, kopírování a vazbu…

7ATEKO, s. r. o.

4.0
(4)
Přemyslovců 74/29, Ostrava-Mariánské… Bezdlužná

Poskytujeme služby fotografického minilabu. Nabídka digitálního tisku výkresů či programování, černobílého i barevného kopírování. Výroba razítek. Dále zajišťujeme zasílání velkých souborů a nabízíme prodej papírů do černobílých i barevných kopírek a kancelářských potřeb.

8Knihovna města Ostravy, příspěvková organizace26 poboček

4.6
(33)
Opavská 6111/64, Ostrava, Poruba
Bezdlužná

Nabízíme knihovnické, informační a konzultační služby, zvukové knihovny, oddělení pro děti, časopisy a internet. Pořádáme besedy, koncerty a výstavy.

9PULS papír-knihy s.r.o.

4.7
(100)
Nádražní 411/173, Ostrava-Přívoz Bezdlužná

Nabízíme kancelářské a papírnické potřeby. Dále se zaměřujeme se na distribuci knih a poskytujeme kopírovací služby.

10Šimeček Tomáš, Ing.

Nabízíme prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Poskytuji kopírovací a laminovací služby.

Kopírování a copycentra – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Kopírování a copycentra v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Kopírování a copycentra najdete 20 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 18 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 6 firem v regionu Moravskoslezský kraj.