Kopírování a copycentra – Karviná

1OPTYS, Papírnictví & Výtvarné potřeby (pobočka Havířov)9 poboček

Fibichova 227/21, Havířov
Bezdlužná

Prodej školních, výtvarných a kancelářských potřeb i hospodářských tiskopisů. V sortimentu se nachází školní sešity, diplomy, pamětní listy, keramika, potřeby pro modelování, drátování a další. Zajišťujeme i laminování, výrobu razítek, kopírování či kroužkovou vazbu.

2Zahradníčková Radka

4.0
★★★★★
(68)
Široká 582, Havířov, Město
Bezdlužná

Nabízíme grafická zpracování a sazby veškerých tiskovin, vizitky, razítka i vázání dokumentů. Zajistíme světelnou nebo řezanou reklamu.

3REKLAMA U NÁMĚSTÍ s.r.o.

Jsme firma se specializací na reklamní práce a tisk. Nabízíme potisk triček, polepy aut, značení prodejen a provozoven, potisk textilu, výrobu placek s potiskem, tisk svatebních oznámení, pozvánek, hrnky s vlastním motivem, reklamní předměty, samolepky, vizitky, tiskoviny a loga, kopírování a vazbu…

4profiPOTISK s.r.o.1 pobočka

Společnost nabízí ofsetový tisk, tamponový tisk, velkoplošný tisk, sítotisk, digitální tisk, laminace, vazby, grafické zpracování, skenování, kopírování, potisk předmětů a výrobu reklamních předmětů.

5Kramárová Alena

Masarykovo nám. 4/3, Karviná, Fryštát
Bezdlužná

Provádíme černobílé a barevné kopírování, tisk z médií a internetu, laminování dokumentů. Prodáváme kancelářské potřeby, křesťanskou literaturu, faktury, dodací listy, paragony, směnky, objednávkové listy a další zboží.

6Waclawik Bogdan

Bezručova 196/38, Český Těšín
Bezdlužná

Provádíme výrobu razítek. Nabízíme kopírování, tisk a vázání do kroužkové vazby.

7LAGOON-FOTO a.s. (pobočka Karviná, Ráj)3 pobočky

3.9
★★★★★
(66)
tř. 17. listopadu…, Karviná, Ráj
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Zabýváme se zpracováním fotografií na počkání. Zajišťujeme fotografování svateb, škol a reportáží. Nabízíme kopírování a prodáváme fotoaparáty, brašny, rámečky, kalendáře a alba.

8in-PRESS CZ s.r.o.

Provozujeme tiskárnu s nabídkou grafických prací. Nabízíme montáže, retuše a úpravy fotografií, skenování, kopírování, sazbu a zlom. Dále provádíme digitální nátisk, malonákladový a ofsetový tisk, navrhujeme a zajišťujeme výrobu banerů, vážeme diplomové práce, tiskneme produktové listy a další.

9Shashová Marie, Ing.

Široká 590/3 , Havířov, Město
Dnes už má zavřeno

Nabízíme barevné i černobílé kopírování a tisk vizitek, razítek, letáků a brožur. Provádíme rámování, paspartování a laminování.

10HUDECZEK SERVICE, s.r.o. - Divize grafické studio1 pobočka

Stonavská 340, Albrechtice u…
Dnes už má zavřeno

Pro firmy výroční zprávy, reklamní letáky, složky s výsekem, pozvánky, vizitky, firemní prezentace, katalogy, plakáty, reklamní tabule, bannery, samolepící štítky, razítka, tašky a trička s potiskem, reklamní předměty atd. Pro obce, města, úřady, školy, kostely informativní letáky, matriční…

Kopírování a copycentra – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Karviná

Kopírování a copycentra v lokalitě Karviná – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Kopírování a copycentra najdete 10 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 9 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Karviná.