Velkoplošný, velkoformátový tisk - Zlínský kraj

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

LINEAR - reklamní agentura

Kroměříž, Hulínská 1949/6 kontakt +420 737 371 001

Firma se zabývá výrobou reklamy. Grafické návrhy, tisk - letáky, vizitky, sítotisk. Dále potisk textilu, reklamních předmětů, bezpečnostní a technické samolepky, velkoplošný tisk.

web www.linear.cz

Grafická dílna RENO spol. s r.o.

Kroměříž, Vejvanovského 468/10 kontakt +420 573 342 254

Zaobíráme se leptání do kovů, pamětních desek, gravírování. Dále vyrábíme propagační předměty, umělecké lití bronzi, billboardy, razítka, světelné panely, průmyslový potisk, kalendáře města Kroměříž, trička s potiskem, logomanuály, velkoplošný tisk, kovové cedule. Mimo jiné poskytujeme služby fotografa, od fotografie po katalog.

web www.renokm.cz

GRAFIKO s.r.o.

Uherské Hradiště, Jarošov, Pivovarská 72 kontakt +420 572 555 260

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů. Tiskneme technologií sítotisku, digitálně, případně gravírujeme.

web www.grafiko.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

EMSEKO BIKE s.r.o.

Zlín, Tyršovo nábřeží 401 kontakt +420 739 479 103

Specializujeme se na služby v oblasti reklamy, velkoplošný a malonákladový tisk od 1 ks či tvorbu vizitek, poukazů, letáků, pozvánek a samolepek s ořezem. Naše reklamní agentura je připravena poskytnout vám kompletní reklamní servis od kreativního návrhu až po samotnou fyzickou realizaci.

web www.peknareklama.cz

ARCHIV system, spol. s r.o.

Kroměříž, Riegrovo náměstí 138 kontakt +420 777 833 398

Společnost ARCHIV system, spol. s r.o., poskytuje svým klientům služby v oblasti reprografie a polygrafické výroby, digitalizace a archivace dokumentů. Nabízí poradenství v oblasti informačních technologií, služby v oblasti administrativní správy a organizačně hospodářské povahy.

web archivsystem.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

IMAGO Zlín, spol. s r.o.

Zlín, J. A. Bati 5542 kontakt +420 571 118 543

Nabízíme grafiku z PVC folií. Dále i velkoplošný tisk, billboardy, bannery, plakáty, samolepy, reklamní tabule a polepy dopravních prostředků.

web www.imagozlin.cz

IMAGE UP, s.r.o.

Uherské Hradiště, Rybárny, Moravní nábřeží 126 kontakt +420 602 778 866

Nabízíme reklamní služby a grafiku. Dále polepy vozidel, digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, tvorbu billboardů, vizitek, webových stránek, letáků a log.

web www.imageup.cz

Joker, spol. s r.o.

Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí 35 kontakt +420 572 552 355, (1 pobočka)

Nabízíme veškeré tiskové služby, grafický design a reklamu. Dále provádíme velkoformátový i digitální malonákladový a ofsetový tisk, loga a corporate identity, fotoslužby, polepy, reklamní předměty, vizitky, vazby diplomových prací, potisk triček a dresů.

web www.joker-uh.cz

DEKOR, spol. s r.o.

Buchlovice, Hradišťská 849 kontakt +420 572 430 555

Zaobíráme se in-store marketingem. Dále vyrábíme POP a POS stojany, prezentační, prodejní a reklamní stojany na míru, LED světelnou reklamu, signmaking a lentikuláry v pohybu. Mimo jiné poskytujeme komplexní logistické služby včetně skladování, roll-out systému a dodávek just in time, instalace i servisu.

web www.dekor.cz

Ivan Zbořil- IS reklama

Zlín, Jateční 169 (areál bývalé Masny) kontakt +420 608 977 547

Naší specifikací je velkoplošný tisk. Díky vynikajícímu a modernímu technologickému vybavení jsme schopni velmi rychle reagovat na Vaše požadavky a to s důrazem na vysokou kvalitu tiskových výstupů. S tím spojené další služby jsou polepy vozidel, výroby reklamních bannerů a reklamních štítů, samolepky s ořezem řezaná grafika a dalších specialit co se jen dají vyrobit. V sekci služby jsou uvedeny specifikace naší činnosti s výběrem některých vlastních realizací. Sázíme na kvalitní technologické…

web www.isreklama.cz

Kadlček Ludvík - LK print

Dolní Němčí, Nivnická 178 kontakt +420 572 648 770

Výroba reklamy, propagačních materiálů a razítek. Dále nabídka gravírování laserem, laminace či potisku reklamních předmětů. Dále nabízíme vazbu dokumentů.

web www.lkprint.cz

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o.

Bílovice, Bílovice 224 kontakt +420 734 490 559

Výhradní dovozce stolových digitálních velkoformátových UV flatbetových tiskáren JETRIX a ripovacího software CALDERA. Dále zajišťujeme záruční a pozáruční servis a poradenství tiskáren a tiskových strojů.

web www.jetrix.cz

NEON ZLÍN, s.r.o.

Zlín, Masarykova 20 kontakt +420 577 105 173

Specializujeme se na světelné i neonové reklamy, trubice či LED diodové osvětlení. Dodáváme plastická písmena z mědi, pozinkovaného plechu, mosazi a nerezu. Dále nabízíme atiky čerpacích stanic, světelné transparenty a totemy, velkoplošné reklamy Signtech či reklamní polepy.

web www.neonzlin.cz

Maco studio s.r.o.

Fryšták, Holešovská 423 kontakt +420 776 720 310

Natáčení a zpracování videa, fotek a videí svateb, tvorba a tisk fotoknih, kalendářů, vizitek, DVD a letáků. Jsme ateliér, video a foto studio. Natáčení firemních spotů, svateb. Tvorba webových stránek. Provoz zvukového studia.

web www.macostudio.cz

KODIAK print s.r.o.

Zlín, Nábřeží 599 kontakt +420 577 430 187

Díky kvalifikovaným pracovníkům, moderní technologii, kvalitní produkci a výkonnosti se úspěšně prezentujeme na polygrafickém trhu v České republice i v zahraničí. Naše společnost byla založena v roce 1994 s cílem produkovat kvalitní polygrafické výrobky a současně ve spolupráci se svými stálými partnery zajišťovat komplexní polygrafické služby. Vysoká úroveň práce celé společnosti je významným a charakteristickým prvkem naší činnosti a jejím důkazem je spokojenost stále se zvyšujícího počtu…

web www.kodiak.cz

UPOSS, spol. s r.o.

Luhačovice, Uherskobrodská 962 kontakt +420 577 131 150

Zajišťujeme zpracování předprojektových i projektových dokumentací staveb. Nabízíme komplexní služby v oblasti projektové a inženýrské činnosti. Naše firma je činná v oblasti zajišťování realizací staveb a jejich částí.

web www.uposs.cz
« předchozí 1 2 3 další »