Samolepky (tisk, výroba) - Zlínský kraj

GRAFIKO s.r.o.

Uherské Hradiště, Jarošov, Pivovarská 72 kontakt +420 572 555 260

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů. Tiskneme technologií sítotisku, digitálně, případně gravírujeme.

web www.grafiko.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

EMSEKO BIKE s.r.o.

Zlín, Tyršovo nábřeží 401 kontakt +420 739 479 103

Specializujeme se na služby v oblasti reklamy, velkoplošný a malonákladový tisk od 1 ks či tvorbu vizitek, poukazů, letáků, pozvánek a samolepek s ořezem. Naše reklamní agentura je připravena poskytnout vám kompletní reklamní servis od kreativního návrhu až po samotnou fyzickou realizaci.

web www.peknareklama.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

marketing4you s.r.o.

Kroměříž, Svatopluka Čecha 3582/45 kontakt +420 604 236 450, (3 pobočky)

Provoz tiskárny - realizace tiskařských prací - tvorba vizitek, letáků, plakátů, brožur aj.

web www.print-km.cz

Milan Skopal - TISKOMIL

Kroměříž, Žižkova kontakt +420 604 236 450

Ofsetové tiskárny. Nabízíme předtiskovou a grafickou přípravu i plnobarevný ofsetový tisk. Kompletní servis reklamních materiálů jako jsou: vizitky, reklamní tiskoviny, plakáty na akce, výroba obalového materiálu, knihařské práce, číslování, výsek, kalendáře a samolepící etikety.

web www.tiskomil.cz

Ivan Zbořil- IS reklama

Zlín, Jateční 169 (areál bývalé Masny) kontakt +420 608 977 547

Naší specifikací je velkoplošný tisk. Díky vynikajícímu a modernímu technologickému vybavení jsme schopni velmi rychle reagovat na Vaše požadavky a to s důrazem na vysokou kvalitu tiskových výstupů. S tím spojené další služby jsou polepy vozidel, výroby reklamních bannerů a reklamních štítů, samolepky s ořezem řezaná grafika a dalších specialit co se jen dají vyrobit. V sekci služby jsou uvedeny specifikace naší činnosti s výběrem některých vlastních realizací. Sázíme na kvalitní technologické…

web www.isreklama.cz

Kadlček Ludvík - LK print

Dolní Němčí, Nivnická 178 kontakt +420 572 648 770

Výroba reklamy, propagačních materiálů a razítek. Dále nabídka gravírování laserem, laminace či potisku reklamních předmětů. Dále nabízíme vazbu dokumentů.

web www.lkprint.cz

KODIAK print s.r.o.

Zlín, Nábřeží 599 kontakt +420 577 430 187

Díky kvalifikovaným pracovníkům, moderní technologii, kvalitní produkci a výkonnosti se úspěšně prezentujeme na polygrafickém trhu v České republice i v zahraničí. Naše společnost byla založena v roce 1994 s cílem produkovat kvalitní polygrafické výrobky a současně ve spolupráci se svými stálými partnery zajišťovat komplexní polygrafické služby. Vysoká úroveň práce celé společnosti je významným a charakteristickým prvkem naší činnosti a jejím důkazem je spokojenost stále se zvyšujícího počtu…

web www.kodiak.cz

Matošková Terezie- GARAMOND

Vsetín, Podsedky 285 kontakt +420 603 477 631

Nabízím služby reklamní agentury, DTP studia a tiskárny. Provádíme grafické návrhy, malonákladový digitální tisk, číslování dokladů, výseky, lepená reklama, reklamní předměty, tiskoviny, letáky, samolepky, potisk triček, ofsetový tisk.

web www.garamondvsetin.cz

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

AEROTEAM, spol. s r.o.

Vsetín, Svárov 922 kontakt +420 777 266 993

Nabízíme propagační věci s motoristickou tématikou (plakáty závodních automobilů, samolepky), též propagace letectví a železnice, obtisky pro plastikové modeláře, propagační trička, čepice, mikiny, přístrojové panely, repliky leteckých přístrojů atd.

web www.aeroteam.cz

Dana Jahodová - DJ grafika

Hulín, Sadová 969 kontakt +420 602 391 708

Samolepky na auto, samolepky na zeď, fotomagnetky, kalendáře, cedulky na dveře, vizitky, letáky a mnoho jiného, jak pro jednotlivce, tak firmy.

web www.djgrafika.cz

FLEXOPRINT CZ, s.r.o.

Napajedla, Kvítkovická 1386 kontakt +420 776 720 310, (1 pobočka)

Potisk obalů flexotiskovou technikou pro potravinářský, farmaceutický a chemický průmysl. Výroba samolepicích a papírových etiket v rolích a blistrové folie pro balení léčiv a vitamínů.

web www.flexoprint.cz

LIMA PRES, s.r.o.

Lukov, Hradská 241 kontakt +420 577 912 435, (1 pobočka)

Výroba štítků, bezpečnostní tabulky, samolepek, vizitek, pozvánek a oznámení. Zajistíme potisk papírových i igelitových tašek, sklolaminátu, textilu, kartonu. Poskytujeme polepování motorových vozidel a výloh.

web www.limapres.cz

Šuráň Michal

Uherské Hradiště, Tř. Maršála Malinovského 274 kontakt +420 731 101 471

Zaměřuji se na velkoplošný digitální tisk a sítotisk. Dále poskytuji potisk bannerů a speciálních samolepek. Zhotovuji polepy vozidel či dopravních prostředků, výloh a billboardy.

web www.tiskarna-uh.cz

Ing. Petr Brzobohatý

Zlín, Štefánikova 3819 kontakt +420 577 210 441

Tapety, fototapety, samolepicí fólie, samolepící dekorace, doplňky a prostředky k tapetování.

Exako spol. s r.o.

Zlín, Zálešná I 1381 kontakt +420 577 213 815

Služby pro oblasti tisku, firemní a reklamní štítky, razítka, vizitky, samolepky, letáky, katalogy a tiskopisy. Provádíme potisk textilu, polepy aut, cedulí a výkladů.

web www.exako.cz

EUROPRINT BOHEMIA s.r.o. (pobočka Zlín)

Zlín, Nad Stráněmi 4683 kontakt +420 734 576 110, (2 pobočky)

Tisk časopisů, katalogů, skládaných i klasických letáků, prospektů, samolepek a krabiček.

web www.europrint-bohemia.cz

Dušan Lečbych

Zlín, Podlesí IV 5349 kontakt +420 602 111 525, (1 pobočka)

Výroba, návrhy a prodej samolepek na zeď, propagačních tiskovin, letáků, katalogů, vizitek a polepů aut. Nabídka grafických prací.

« předchozí 1 2 další »