Sportovní, tělovýchovné spolky – Brno - Královo Pole okres Brno - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Brno - Královo Pole.

1–10 firem z 494 nalezených Filtry

1Vysokoškolský sportovní klub Vysokého učení technického v Brně, občanské…

330 m Technická 2896/2, Brno Bezdlužná

Provoz oddílů se závodní činností v gymnastickém aerobiku, badmintonu, horolezectví a boulderingu, florbalu a dalších.

2VŠTJ Medicina Praha, o.s. (pobočka Brno, Královo Pole)5 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
340 m Technická 3013/14, Brno, Královo Pole

Sportovní klub a rekondiční centrum. Individuální tříměsíční kurzy, pobytové akce, odborné semináře a přednášky pro veřejnost. Kurzy a cvičení s dětmi. Vzdělávání veřejnosti i fitness instruktorů.

4Sportovní oddíl Basketbal SK Královo Pole

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
460 m Vodova 336/108, Brno Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu.

5PIKHARTSPORTSERVIS s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
550 m Mečířova 2381/45, Brno-Královo Pole Bezdlužná

Nabízíme jednak kompletní systémy sportovních podlah firem HARO a Weitzer Parkett, ale i běžně používané skladby sportovních podlah. Provádíme renovace a drobné úpravy podlah, broušení, lakování a lajnování, jak vnitřních, tak venkovních hřišt. Samozřejmě Vám navrhneme sportovní podlahu přímo pro…

6SK KONTAKT BRNO

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
550 m Srbská 2741/53, Brno-Královo Pole Bezdlužná

Provozujeme sportovní klub pro zdravotně postižené.

8Radost všem, o.s.

670 m Bochořákova 3128/16, Brno Bezdlužná

Zabýváme se tělovýchovou, sportem, turistikou a osvětovou činností.

9TC Brno

4.5
★★★★★
★★★★★
(39)
690 m Herčíkova 2499/19, Brno-Královo Pole Bezdlužná

Provozujeme sportovní klub zaměřený na tenis.

10Tennis Club Brno, spol. s r.o.1 pobočka

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
690 m Herčíkova 2499/19, Brno-Královo Pole Bezdlužná

Areál Tennis Clubu Brno, spol. s r.o. byl vybudován v roce 2004 jako soukromá investice. Od začátku slouží, kromě komerčního hraní, jako základna pro děti tenisového klubu TC Brno. K dispozici je 5 tenisových kurtů vybudovaných firmou a systémem SIBERA. Pro hraní v zimním období slouží dvě…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Brno - Královo Pole – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.