Sportovní, tělovýchovné spolky – Brno - Líšeň okres Brno - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Brno - Líšeň.

1–10 firem z 494 nalezených Filtry

1BALÓNY KUBÍČEK spol. s r.o.

Vyrábíme, prodáváme a servisujeme horkovzdušné balóny a vzducholodě.

2levny-hoverboard.cz

4.2
★★★★★
★★★★★
(1662)
700 m Blatnická 4219/4, Brno-Židenice Bezdlužná

levny-hoverboard.cz, se sídlem Blatnická 4219/4, 628 00, Brno-Židenice, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 108071, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2018. Předmětem podnikání je: Výroba,…

3Jirků Romana, Bc.

5.0
★★★★★
★★★★★
(28)
760 m Prušánecká 4179, Brno Bezdlužná

Nabídka výukových lekcí in-line bruslení pro dospělé i děti.

4Reevafitness.cz1 pobočka

900 m Kulkova 4045/8, Brno-Židenice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Reevafitness.cz, se sídlem Kulkova 4045/8, 615 00, Brno-Židenice, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 86839, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem…

5Sportovní klub Moravia Brno

Organizování sportovní činnosti pro tělesně postižené sportovce.

6SABE, spol. s r.o. (pobočka Brno-Židenice)2 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
1.1 km Kulkova 4001/4, Brno-Židenice

Vyrábíme a prodáváme sportovní poháry a ceny. Prodáváme poháry, medaile, diplomy, plakety, kokardy a věnce. Nabízíme laserové i mechanické gravírování.

7RAVANNI, s.r.o.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
1.1 km Kulkova 4001/4, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Vyrábíme dámské, dětské a pánské oblečení pod značkou Haillo. Jsme český výrobce s 20-ti letou tradicí na trhu. E-shop Haillo nabízí kvalitní módu pro všechny generace za příznivé ceny! Nakoupit můžete i osobně v prostorách firmy v Brně.

873GYM BRNO

4.8
★★★★★
★★★★★
(10)
1.1 km Pálavské náměstí…, Brno-Židenice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

73GYM BRNO, se sídlem Pálavské náměstí 4246/5, 628 00, Brno-Židenice, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 102637, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

9SC Rozmarýn Brno,o.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
1.1 km Pálavské náměstí…, Brno-Židenice Bezdlužná

Provozování billiardového klubu.

10Pells

4.6
★★★★★
★★★★★
(58)
1.1 km Slaměníkova 316/27, Brno-Maloměřice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Pells, se sídlem Slaměníkova 316/27, 614 00, Brno-Maloměřice, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 82274, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Brno - Líšeň – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.