Sportovní, tělovýchovné spolky – Brno - Veveří okres Brno - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Brno - Veveří.

1–10 firem z 494 nalezených Filtry

1hřiště 8d

3.7
★★★★★
★★★★★
(15)
120 m Rybkova 948/23, Veveří-Brno
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

HŘIŠTĚ 8D, se sídlem Rybkova 948/23, 602 00, Veveří-Brno, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 89925, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 10 - 19 zaměstnanců. Předmětem…

3HCM Warriors Brno

460 m Úvoz 423/55, Brno-Veveří Bezdlužná

HCM Warriors Brno, se sídlem Úvoz 423/55, 602 00, Brno-Veveří, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10476, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2004. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Hostinská…

4Skating Club Brno

Provozuje sportovní klub specializující se na synchronizované bruslení.

5HELIA TRADE, spol. s r.o.4 pobočky

3.3
★★★★★
★★★★★
(2)
540 m Úvoz 429/61, Brno-Veveří

Prodej lyžařských bot a lyží NORDICA, oblečení KJUS, CRAFT, helem UVEX, GIRO, brýlí Carera. Nabízíme zn. ELAN, FISCHER, SALOMON, BLIZZARD, snowboardy BURTON, NITRO. Zajišťujeme servis a půjčovnu sportovního vybavení.

6Česká společnost pro turistiku a sport

560 m Čápkova 48/45, Brno Bezdlužná

Provozujeme sportovní klub zaměřený na kuželky.

8BoNeC Sports, spol. s r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(1)
600 m Konečného náměstí…, Brno
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

BoNeC Sports je přímým dovozcem sportovního vybavení od firem z USA. Prodáváme sportovní zboží na baseball, basketball a americký fotbal.

10RATTLER.CZ

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
630 m Úvoz 82/39, Brno-Veveří Bezdlužná

RATTLER.CZ, se sídlem Úvoz 82/39, 602 00, Brno-Veveří, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 80797, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Brno - Veveří – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.