Sportovní, tělovýchovné spolky – Brno - Komín okres Brno - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Brno - Komín.

1–10 firem z 494 nalezených Filtry

1JaK studio

4.8
★★★★★
★★★★★
(10)
540 m náměstí 28. dubna 1…, Brno-Bystrc Bezdlužná

JaK studio, se sídlem náměstí 28. dubna 1/48, 635 00, Brno-Bystrc, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 22419, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

3BTK Bystrcký tenisový klub

4.6
★★★★★
★★★★★
(42)
890 m Jakuba Obrovského 2…, Brno-Bystrc
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

BTK Bystrcký tenisový klub, se sídlem Jakuba Obrovského 2/2, 635 00, Brno-Bystrc, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 6416, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1997. Více informací naleznete na našich webových…

4RUGBY SPIRIT BRNO o. s.

890 m Jakuba Obrovského 2…, Brno Bezdlužná

Snažíme se o rozvoj a propagaci rugby u dětí a mladých lidí.

5Český veslařský klub v Brně "o.s." (pobočka Brno, Hrázní)1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(43)
900 m Hrázní, Brno Bezdlužná

Provoz sportovního klubu pro mládež i dospělé. Nabízíme závodní i rekreační veslování a sportovní činnosti zaměřené na podporu veslařského sportu.

6TJ Bystrc o.s.

4.3
★★★★★
★★★★★
(23)
920 m U sokolovny 396/3, Brno Bezdlužná

Oddíl rekreačních sportů, tenisu, volejbalu a lyžování pro děti i dospělé.

7NALI VITAL s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(2)
1.0 km Nad kašnou 171/13, Bystrc-Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

NALI VITAL s.r.o., se sídlem Nad kašnou 171/13, 635 00, Bystrc-Brno, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 87237, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

8Gioia Brno

1.3 km Vondrákova 666/68, Brno-Bystrc Bezdlužná

Gioia Brno, se sídlem Vondrákova 666/68, 635 00, Brno-Bystrc, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 15271, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2010. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

9TJ LODNÍ SPORTY BRNO

4.5
★★★★★
★★★★★
(255)
1.5 km Rakovecká 1236/30, Brno Bezdlužná

Oddíl veslování, jachtingu a kanoistiky.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Brno - Komín – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.