Sportovní, tělovýchovné spolky – Brno - Žabovřesky okres Brno - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Brno - Žabovřesky.

1–10 firem z 494 nalezených Filtry

1T.J. KOMÍN, o.s.

4.2
★★★★★
★★★★★
(36)
350 m Svratecká 1301/11b, Brno Bezdlužná

Provozujeme oddíl tenisu, turistiky a volejbalu.

2FC Svratka Brno, o. s.

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
440 m Svratecká 198/11, Brno Bezdlužná

Tělovýchovná jednota.

3Tělocvičná jednota Sokol Brno - Komín

440 m Svratecká 198/11, Brno Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce. Vedeme oddíl florbalu, volejbalu, košíkové, stolního tenisu a všestrannosti.

4Orel jednota Brno - Komín

4.2
★★★★★
★★★★★
(30)
580 m Kníničská 1221/15, Brno Bezdlužná

Křesťanská organizace. Snažíme se o výchovu mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

6Torrsen Sports, s.r.o.

710 m Lelkova 427/16, Brno-Jundrov Bezdlužná

Torrsen Sports, s.r.o., se sídlem Lelkova 427/16, 637 00, Brno-Jundrov, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 79220, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

9Jezdci Jundrov

Jezdci Jundrov, se sídlem Veslařská 97/56, 637 00, Brno-Jundrov, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18751, Krajský soud v Brně. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 2013. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

10ČSS, z.s. - Sportovně střelecký klub SLATINA Brno

5.0
★★★★★
★★★★★
(10)
960 m Vavřinecká 652/3, Brno-Komín Bezdlužná

ČSS, z.s. - Sportovně střelecký klub SLATINA Brno, se sídlem Vavřinecká 652/3, 624 00, Brno-Komín, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 48757, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Brno - Žabovřesky – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.