Sportovní, tělovýchovné spolky – Brno - Medlánky okres Brno - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Brno - Medlánky.

1–10 firem z 494 nalezených Filtry

1JUNIOR JUDO BRNO, o.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
2.0 km Renčova 1338/14, Brno Bezdlužná

JUNIOR JUDO Brno o.s. je sportovní klub, který vznikl 25.srpna 2009 ze samostatně fungující pobočky klubu TJ JUDO BUDO Brno v Brně-Řečkovicích, která svou činnost zahájila už v roce 2001. Ode dne 4.září 2009 je klub registrován na Ministerstvu vnitra jako občanské sdružení. Členy klubu jsou…

2EKOL TEAM o.s.

Provozujeme sportovní klub se zaměřením na triatlon.

3SKP MG BRNO, občanské sdružení

4.4
★★★★★
★★★★★
(24)
2.1 km Chaloupky 519/93, Brno Bezdlužná

Tělovýchovná jednota.

4Český softtenisový svaz

2.1 km Družstevní 1188/6, Brno Bezdlužná

Sdružujeme softtenisové kluby. Pořádáme turnaje.

5TJ Nová Ruda o.s.

Sdružení hráčů softtenisu, pořádání turnajů.

6JaK studio

4.8
★★★★★
★★★★★
(10)
2.2 km náměstí 28. dubna 1…, Brno-Bystrc Bezdlužná

JaK studio, se sídlem náměstí 28. dubna 1/48, 635 00, Brno-Bystrc, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 22419, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

7SK PROVO Brno

2.3 km Ovocná 341/12, Brno-Medlánky Bezdlužná

SK PROVO Brno, se sídlem Ovocná 341/12, 621 00, Brno-Medlánky, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 11325, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2005. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

9Český veslařský klub v Brně "o.s." (pobočka Brno, Hrázní)1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(43)
2.4 km Hrázní, Brno Bezdlužná

Provoz sportovního klubu pro mládež i dospělé. Nabízíme závodní i rekreační veslování a sportovní činnosti zaměřené na podporu veslařského sportu.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Brno - Medlánky – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.