Sportovní, tělovýchovné spolky – Opava

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Opava.

1–10 firem z 131 nalezených Filtry

1Tesař Dalibor - PENZION NAD STÁJÍ

4.3
★★★★★
★★★★★
(468)
Jakartovice 35 , Jakartovice
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Penzion nad stájí se nachází v malebném a klidném podhůří Hrubého Jeseníků v obci Jakartovice. Tato obec se nachází mezi vodními přehradami Kružberk a Slezská Harta. V okolí obce Jakartovice naleznete spoustu břidlicových lomů, z kterých je velká část zatopená křišťálově čistou vodou a tyto hlubiny…

2Honzková Martina- Tripol-shop.cz

Mírová 127, Raduň
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se dovozem a velkoobchodním prodejem oblečení renomovaných firem Tawi, Monika Lasota, Stanley a Vankel. Nabízíme trička, košile, svetry, mikiny, kalhoty.

3Technické služby Opava s. r. o.9 poboček

4.4
★★★★★
★★★★★
(2)
Těšínská 71, Opava

Společnost nabízí služby v oblasti odvozu a likvidace odpadů, komunální služby pro město. Technické služby v Opavě byly založeny Městem Opava dne 20. 12. 1995. Historicky byly činnosti odpovídající péči o město převedeny již kolem roku 1900 na Těšínskou ulici. Po řadě reorganizací byly v roce 1960…

4Městský úřad Dolní Benešov1 pobočka

Hájecká 65, Dolní Benešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Městský úřad Dolní Benešov podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

5Hluchý Hynek- Cykloteam H a F Opava

5.0
★★★★★
★★★★★
(44)
Pekařská 408/21 , Opava, Město Bezdlužná

Provoz cyklistického klubu.

6TRENDING, spol. s r.o.- Draps sport centrum

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Provaznická 318/5 , Opava, Předměstí
Otevřeno do 0:01

Provoz sportovního centra a sport baru s kapacitou 50 osob.

7Spáčil Miroslav- Taneční škola Vítr

Naše taneční škola vyučuje kurzy společenských tanců a pořádá společenské akce. Taneční škola Vítr Mirka Spáčila vznikla v roce 2001. Vedoucí lektor Miroslav Spáčil vyučuje kurzy společenských tanců a pořádá společenské akce již od roku 1988. Za tu dobu tanečními kurzy prošlo mnoho spokojených…

8RAKETA BOWLING2 pobočky

4.1
★★★★★
★★★★★
(643)
Krnovská 553, Opava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Špičkové zábavní centrum nabízí široké spektrum služeb. V centru naleznete restauraci, bowling a penzion. Denně připravujeme široký výběr jídel a menu, oslavy, svatby, rodinné oslavy, večírky, smuteční hostiny, maturitní večírky, školení a nebo podnikové zábavní akce.

9Taneční a sportovní klub Opava

5.0
★★★★★
★★★★★
(23)
Příčná 2828/10, Opava-Předměstí Bezdlužná

Taneční a sportovní klub Opava, se sídlem Příčná 2828/10, 746 01, Opava-Předměstí, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 11062, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací…

10AVZO TSČ ČR STŘELECKÝ KLUB SUDICE

Luční 131, Sudice Bezdlužná

AVZO TSČ ČR STŘELECKÝ KLUB SUDICE, se sídlem Luční 131, 747 25, Sudice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 50437, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1995. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Opava


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Opava – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.